etooo Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 fenébe pedig azon kivételes alkalmak egyike van, h a pool-nak szurkolok.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Sima 3-0 Brown 34’ Ronaldo 79’ Nani 81’ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Én örülök neki, mert a MU-t jobban szeretem mint a poolt Szerintem jó meccs volt amúgy, és pl Nani gólja elég szépre sikeredett Na mára van még egy nagy meccs. Remélem azon is sok gól esik majd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 nekem mindegy, csak az arsenal nyerjen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Na kezdődik!! Hajdú B. remélem nem altat el és a csapatok se Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 hát ez elúszott.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Szerintem ez a meccs is nagyszerű volt, még jobb mint a Manchester-liverpool Nagy hajtás volt végig, és igazi rangadó volt. Mondjuk én semleges nézőként figyeltem szóval ha fordítva alakul az eredmény nekem az is megfelelt volna, csak jó meccset lássak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 áhh nem hiszem el hogy vezetésből kikaptunk 6 pont hátrány és 3. hely a tabellán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 a 3. hely mondjuk lényegtelen, mert az teljesen mindegy, h második, vagy harmadik, a bl megvan, amellett csak az első hely számítana.. mondjuk semleges nézőknek tényleg jó, 7 fordulóval a vége elött még háromesélyes a bajnokság, nem rossz.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Az biztos hogy jobb és hajtósabb mecs volt mint a MU-Liverpool!szerintem ezt az előnyt már megtartja a United! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Hát remélem is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 Bő tíz éve nem rúgott ennyi gólt Liverpool-csatár, Michael Owenen és a nagy kedvenc Robbie Fowleren is túltesz Fernando Torres. Angliában már 30-szor talált be a fiatal spanyol, aki fél év alatt szupersztár lett. Huszonnégy évesen kevés futballistáról írnak életrajzot, de Fernando Torres karrierje akkor is impozáns lenne, ha holnap abbahagyná a labdarúgást. Két (fél) világváros kedvence: Madridban imádták, Liverpoolban még jobban imádják. A teljes cikk, videókkal együtt: http://index.hu/sport/foci/torresz0415/ Nagyon megy neki a szekér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 Ő túl lépett az Atleticon. Jól tette Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lackatonia Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Magyar futballcsoda! Csak egy orvosi kell, és Gera az Evertonba igazol JÁTÉKOSSORS. Internetes források szerint már csak az orvosi vizsgálat választja el a magyar játékost a liverpooli egyesülettől. UEFA–kupa-szereplés. Ez az, amit nem tud a West Bromwich Albion biztosítani Gera Zoltánnak. Mert bár visszajutott a csapat az élvonalba, ennél több kell ahhoz, hogy megtartsa a szezon utolsó felére bombaformába lendült játékosát, aki nem mellékesen az angol második vonal – a szakemberek szerint is – egyik legtechnikásabb, és legjobb labdarúgója volt. Az hagyján, hogy nem bírja megtartani, de hogy Gerát gyakorlatilag a legerősebb lehetséges csapat csábítja, arra kevesen számítottak. Merthogy az Everton a legutóbbi bajnokság ötödik helyén végzett, azaz a más dimenzióban futballozó „négy nagy” mögött a legerősebb szigetországi egyesület. Természetesen az elért pozíciója UEFA–kupa-szereplést ér. Ez pedig hatalmas hívóerőt képez Gera irányában. Mostanra már biztossá vált, hogy a magyar válogatott csapatkapitányáért sorban álltak, illetve állnak a nagy angol klubok. Szó volt róla, hogy az Aston Villa, a Middlesbrough és a Bolton Wanderers is szívesen tudná soraiban Gerát, aki most mégis az Evertont választotta. A teamtalk.com internetes portál szerint a kreatív támadónak már csak az orvosi vizsgálatokon kell átesnie, hogy a következő szezonban a Goodison Parkban folytassa pályafutását. A honlap információi szerint a játékos és a klub már mindenben megegyezett egymással – a két klubnak ugyebár nem kellett, hisz Gera szerződése lejár a nyáron –, így a válogatott játékost csak napok választhatják el mindössze a klubváltástól. Az Everton menedzsere, David Moyes elképzelései szerint a csapat középpályáját kell megerősíteni a következő szezonra, s ebben nagy szerepet kaphat a Ferencváros egykori játékosa. A hír igazságtartalmát (Gera távozását) némiképp alátámasztja, hogy a WBA menedzsere, Tony Mowbray már megkezdte Gera Zoltán utódjának keresését. Az ügyben további fejlemények szombatra várhatóak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 reggel olvastam ezt a cikket,szerintem ki kell használnia gerának ezt az alkalmat és megmutattni mit is tud . A jelentkezők közül a jelenlegi legjobb csapatot válaszotta(ha igazak a hírek)ami okos döntés ,de aztán ki tudja mi lesz jövőre Sok sikert neki ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Hát akkor elment a Fulhambe! -------------------------- A helyi hatóságok elfogadták a terveket, így nincs akadálya annak, hogy felépüljön az Everton labdarúgócsapatának új stadionja. Az 50 ezer férőhelyes aréna Liverpool központjától mintegy 15 km-re, Kirkbyben várja majd a szurkolókat. A kivitelezési költségeket több mint 500 millió euróra becsülik. "Nagyon örülünk a döntésnek" - mondta Keith Wyness, a Premier League-ben szereplő klub elnöke. index Képek a stadionról: http://stadium.evertonfc.com/stadium-visuals.php Egy pöttyet horribilisnek tartom ezt az összeget, bár a Wembley háromszor ennyibe került. Hiába drága a font és az angol munkaerő. Összehasonlításképp a müncheni Allianz Arena 340 millió euróba került. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 szép lesz ha felépül amúgy igazából nem értem gerát,az everton sokkal jobban teljesített idén mint a fulham De lehet neki lesz igaza és a köv szezonban a FFC feltör. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 nekem is tetszik a stadion Gera szerintem a több játéklehetőségért választotta a Fulhamet,azért az Evertonban nem biztos,hogy beférne ilyen Cahillek meg Arteták közé... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 lehet hogy a több lehetőség miatt választotta a fulham-et de az everton nem hinném hogy padra vette volna vagy ha igen akkor is biztos játszott volna sokszor...amúgy meg lehet többet játszik de a csapata az előző szezont nézve idén sem fog nyerni semmit és ő egyedül hiába játszik 90 percet egy mérkőzésen ha a többieknek nem megy vagy ilyesmi. Most lehet azt mondani hogy ő az igazi focista mert ő játszani akar egy gyenbébb csapatba mint hogy kevesebbet játszon de legalább az élvonal környékén legyen.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Élvonalban van A Fulham bennt szokott maradni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Szerintem Gera egész egyszerűen London-ban akart lakni...A Benfica a BL miatt jó lett volna,de hát nem tudjuk,hogy mi miatt döntött így Gera... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Élvonalban van A Fulham bennt szokott maradni. jah mint most...jobb golkülönbséggel amúgy nekem nincs bajom az FFC-vel csak talán jobb lett volna valami más csapat.Amúgy meg tényleg ő tudja és remélem elérnek valamit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diesell Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Sztem is jobb lett volna vagy a celtic v. a benfica, de ő ezt választotta biztos megvolt rá az oka. am sztem a 12-13. hely a reális Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Amúgy meg kitudja? Lehet,hogy jövőre bajnok lesz a Fullham Bár ehez már igazi csoda kéne Bár velük történnek csodát 3 fordulóval a vége előtt nem gondoltam volna,hogy bennt maradnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diesell Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 fúú bajnok...de jó is lenne gera meg majd megkapja az aranylabdát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Optimizmus förevör! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diesell Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Válogatottunk két játékosa, Juhász Roland és Halmosi Péter remek szezont zárt idén, nem meglepő, hogy mindkét játékosnak komoly kérői akadtak. Halmosi Péter a Plymouth Argyle legjobb játékosa volt az előző szezonban, sőt, statisztikái alapján az egész Championshipben kimagasló teljesítményt nyújtott. A szélső után az élvonalba frissen felkerült Hull City érdeklődik, a klub már hivatalos ajánlatot is tett a futballistáért. A Plymouth elöljárói megerősítették a bejelentkezés tényét, ám egyelőre nem egyeztek meg a Hull vezetőivel. Az Anderlechtben szereplő Juhász Roland iránt több klub is érdeklődik, legkomolyabban az angol élvonalbeli Newcastle, és a francia St. Etienne. Bár a védő nemrégiben hosszabbított szerződést a belgákkal, könnyen elképzelhető, hogy megfelelő ajánlat esetén távozik csapatától. ehhez mit szóltok? jó lenne ha mindketten követnék gerát az angol élvonalba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 A Newcastle-be megérni menni mert nem hinném hogy jövőre kiesnek,ellenben a Hull city-vel például. De ha úgy érzik hogy jó a fizetés és tudnak sokat és jól játszani akkor végülis mindkettőnek megérni váltani mert talán többen figyelhetik őket az angol bajnokságban mint mondjuk a belgában vagy a Plymouth-ban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pool26 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Juhász iránt a Hertha BSC is érdeklődik !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diesell Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 végül is az se lenne rossz talán még jobban is feküdne neki a bundesliga mint a premier league Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts