chapel Posted Március 13, 2006 Share Posted Március 13, 2006 Aki ilyet akar csinálni... 01. Nyissunk egy új képet a következő beállításokkal. A méret persze lehet más is, de mindenképpen Transparent (átlátszó) legyen. 02. TypeTool-lal írjuk be a kívánt szöveget, amit tetszőleges helyre húzunk, forgatunk, stb... 03. Aztán Layer → Rasterize → Type 04. Layer → Duplicate Layer 05. Most csak a duplikált (copy) rész mellett legyen a ’szem’. 06. Fogjuk a radírt azaz az Eraser Tool-t (E) és egy kicsit radírozzunk le a szövegünk végéről. Most ezt a Layert duplázzuk (megint csak a az új layer mellett legyen ’szem’) Majd megint törlünk egy kis darabot és ezt ismételgetjük míg teljesen le nem radírozzuk a szövegünket. Kicsit időigényes, de ez van. Minél kisebb részt radírozunk le egy-egy lépésnél a végén annál összefüggőbb lesz a dolog. Nálam ez 85 layer lett A 85. már teljesen üres. 07. Most átváltunk Image Ready-re (Shift + Ctrl + M) Az egész átkerült az Image Ready-be. Menjünk a Window → Animation-ra. Majd Duplicate current frame Majd Tween. A Frames to Add annyi legyen, ahány layered van (nálam 85). Ok. 08. Most megint egy kis időigényes meló következik. Az animation ablakon az 1. kis kép üresen marad. Kattintsunk a másodikra, a layer részen pedig tegyük aktívvá a legutolsó layert (nálam a 85-ös tehát ottvan a szem.) Haladjunk tovább szép sorban. Az animation 3 képéhez a layer rész eggyel korábbi layere tartozik (nálam 84-es) Így ismételgetjük tovább míg az animation ablak utolsó képéhez a layer rész legelső képe kerül. 09. Már majdnem készen vagyunk. Be tudjuk állítani a késleltetést, ez teccőleges. Le is tudjuk játszani, módosithatjuk. Már csak el kell menteni. File Save Optimized (Ctrl + Alt + S). Készen vagyunk. Próbáltam minél részletesebben leírni, remélem sikerült. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
loraz Posted Március 22, 2006 Share Posted Március 22, 2006 (edited) köszike majd nézd meg itt van Módosította Augusztus 28, 2007 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chapel Posted Március 24, 2006 Author Share Posted Március 24, 2006 Legalább egy embernek teccett. Szerintem egész jó lett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Március 24, 2006 Share Posted Március 24, 2006 Kösz szépen ezt atutort nagyon zsir! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Március 25, 2006 Share Posted Március 25, 2006 elsősorban kösz szépen chapel, legalább ezt is megtanultam. De segítségeteket kérném, vagy én vagyok nagyon vaksi vagy tudatlan, mert amit készítettem aláírást, azt nem tudom berakni ide a gigára , hogy minden hozzászólásomnál látszódjon, segítsetek légyszives Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
loraz Posted Március 25, 2006 Share Posted Március 25, 2006 először töltsd fel pl a "gigacenter képfeltöltés" menüpontnál (főoldal elején megtalálod), aztán a kapott http-és linket másold le (ctrl+c). Majd menyj a beállításaidhoz (a nevednél lévő sorban találod) és ott aláírás szerkesztése menüt keress (baloldalt), aztán ott a szövegdobozod tetején van az h kép beszúrása ikonja, bejön egy ablak és oda kell bemásolni az előbb elmentett linket (ctrl+v). ha nem sikerült akkor mond hol akadtál el. Elsőre bonyolultnak tűnik de nem az......... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Március 25, 2006 Share Posted Március 25, 2006 kösz hála istennek sikerült elsőre is, a képbeszúrásig eljutottam, de nem tudtam, hogy ide a gigára kell feltölteni a képet. most már csak egy értelmes aláírást kell csinálnom, mert az eddeigiek elég gyérek lettek. mégegyszer kösz a segítségért és az animált aláírások készítésének megtanításáért. örök hálám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chapel Posted Március 27, 2006 Author Share Posted Március 27, 2006 Nem fontos a gigára tölteni a képet, lehet máshová is csak direkt linket adjon pl. www.kepfeltoltes.hu Örülök, hogy teccett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 27, 2006 Share Posted Március 27, 2006 Jó kis tutor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty89 Posted Augusztus 3, 2006 Share Posted Augusztus 3, 2006 nem rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemdam Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 nagyon szépen köszönöm nagyon sokat segitettél nekem a photoshop megértésében én is csináltam de sztem elég szar lett ugyhogy megsem mutatom nagyon köszi a tutort Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsomy Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chapel Posted Szeptember 27, 2006 Author Share Posted Szeptember 27, 2006 Örülök, hogy teccett nektek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Szeptember 27, 2006 Share Posted Szeptember 27, 2006 5lete lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
struc© Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 nekem teccett a tutorial, koszke... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan26 Posted Április 30, 2007 Share Posted Április 30, 2007 (edited) köszi Módosította Augusztus 28, 2007 Gabi89 Feleslegesen ne idézd az előtted szólót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunár Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 bocs hogy olyat írok ami nem ide tartozik, de nem tom hogy milyen billentyűkombinációval lehet előhozni a maszatolót ugyanis nem látom sehol nagyon kéne. kösszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankcsapas Posted Május 2, 2007 Share Posted Május 2, 2007 Köszi szépen, kipróbálom. Majd ha jó lett feldobom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bécikeeee Posted Június 11, 2007 Share Posted Június 11, 2007 Az itt tanultakat felhasználva én is csináltam egy képet: -135 layer -176*220-as felbontás: a SE k750i-mhez csináltam -azért Flash mer CS-ben így ismernek és tulajdonképpen mindenhol ez a felhasználónevem, csak amikor itt regeltem a piraten minden név foglalt volt és idegességemben beírtam hogy Bécikeeee... aztán így maradt -egy bajom van vele: LASSÚ az animáció, nem lehetne valahogy felgyorsítani? Image Readyben az időzítést NO DELAY-re állítottam, mégis ilyan lassú maradt... valahogy fel kéne pörgetni. tippek, vélemények? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty89 Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 animáláskor a képek alatt ott van a késleltetés ott be tod lőni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bécikeeee Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 köszi de: Image Readyben az időzítést NO DELAY-re állítottam, mégis ilyan lassú maradt... azaz a lehető legkisebbre... ennél a beállításnál már úgy kéne pörögnie hogy szinte nem is kéne látnom, nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djgoly Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Azta ilyent nekem is kell csinálni ez nagyon teccik igen igen köszi!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom150 Posted Június 22, 2007 Share Posted Június 22, 2007 köszönöm nagy jó lett a mű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaZoo Posted Június 22, 2007 Share Posted Június 22, 2007 thx joljön 1 kis imageready Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
camorra Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 valaki tudna segíteni h kell kimenteni mert nekem nemegy csak képenként egybennmet tudom please help előre is köszzz ok semmi közben megtaláltam... egy tanács az aláíráshoz..... nagyon szépen és igényesn radírozzatik vissza mert utánna nem lesz szép a maradék kis fekete részecske a fehér alapon.. én is ez miatt kezdtem el mégegyszer..egyébként köszönöm a tuturialt nagyon teccik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Jól néznek ki csak én az ilyen progikkal harcban állok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zselka Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 most ez lehet h hülye kérdés lesz...de én nemtudom hol van photoshopban az imageready.....hol találom meg?vagy ezt külön lekell hozzá tölteni?lécci segítsen valaki!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Empelord Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Először is köszi.Nagyon cool lett de nekem az a kérdésem ,hogy amikor megnézem a mappában akkor nem mozdul csak egy üres fehér képet látok ez normális?Előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor Thomas Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Ez nagyon komoly, respect:)!!! kösz mester Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BroN Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Tök yó köszi pacsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts