glevis Posted Október 12, 2007 Share Posted Október 12, 2007 szép munka Enisz! én sem találtam hibát... pedig kerestem mint az állat csak a logód nem teccik de te érzed... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorzoli Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 Ez az első komolyabb vt-m. Értékelést kérek ( azért ilyen kicsi a kép mer csak igy tudtam csatolni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glevis Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Ez az első komolyabb vt-m. Értékelést kérek nemrossz! lehetett volna nagyobb képet is linkelni akk többet láthattunk volna belőle de mind1.. jó az átszínezés a morcosítás szakszavakat nemtok mert laikus szemmel nézem a VT-s munkákat egyedül elől a rács nem teccet nem illik oda! talán egy más perspektívából kellene állnia a rácsoknak. a felniben van még egy kis hiba. látszik h csak oda van vágva, más a felbontása... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3RO Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Jah, nekem is csak a rácsok, meg a felni nem tetszett, 1ébként jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorzoli Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 közsöntem az értékeléseket sajnos vannak egyéb gonjaim, mivel most ment tönkre a monitorom éés ezt egy 800*600 vga monditorom csináltam 14 colos, és suliba néztem , én teljesen nem ezt a képet láttam mint itthon az én gépemen, na mindegy, majd ha jo lessz a monitor javitom, mégegyzser kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
subwoofer Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 most készült el, szolid tuning, Lexus IS 250 Amik változtak: - ültetés - felnicsere - falazás (kilincsek és indexlámpa eltűntetve) - coupesítás - krómozott rácsok az első maszkon - megnagyobbított légbeömlő az első lökősön - a ködlámpák el lettek tűnetve - sötétített ablakok - Angel Eyes fényszórók kommenteket Hát szép lett enisz, de van kettő kisebb hiba amit észrevettem... Az egyik, az első felni teteje látszik még az előző felniből egy kis rész, mert ha az az új felnihez tartozik akkor követni e kellene a felni vonalát. A Második meg alöl ahol a ködlámpák voltak ott az a baj hogy nekünk bal oldalt levő ködlámpa helyén nem szép a kijelőlés, ha megnézed nekünk jobb oldalt lévő ködlámpa helyét akkor te is látod hogy az szebb. Legközelebb sztem jobban figyeljél minden kis apróságra.... Ez csak egy kis segítség számodra. ;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
subwoofer Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 szerintem ahelyett, hogy leoltod az !első! művét, ahelyett elég lett volna csak pár jó szó... nem hinném, hogy a te első vt-d PRO munka lenne... ha gondolod linkelgess be vt-ket amiket te csináltál... majd kezdjed a legelsővel viszont én is hoztam vt-t, szememben egy gyöngyszem amik változtak: - nagyon kicsi ültetés - új felnik - LSD (Lambo Style Door) - első lökős rácsozva - szemöldökök - új háttér - chop top (nyomott tető) - coupesítás - falazás (kilincsek, index lámpa, stb... eltűntetése) kommenteket Ez szép munka enisz, grat hozzá El tudnád nekem küldeni az első lökösön lévő rácsot ide: 06kokom@gmail.com ?? Köszi előre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 köszi, subwoofer, és ment a PM! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
subwoofer Posted Október 31, 2007 Share Posted Október 31, 2007 nm. , köszi enisz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glevis Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Teccik. Észrevételek: nekem kicsit olyan üresnek tűnik az autó mondjuk hátul megmaradhatott volna a logo vagy beraksz vmi króm izét szal érted Ami feltűnt nekem h szépek a felnik de az első mintha nagyobb lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Hát jó lett, de hogyan lehet majd kinyitni a kocsit Feszítővassal...? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szejc Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 uh Clarck ez off volt a javábol de van benne vmi XD üdv szejc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 nme hallotatok még mégneses ajtózárról ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 ezek szerint nem mondjuk níd for szpíd ándörgráundban nincs ilyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
subwoofer Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Gregorzoli: Jó lett csak a falazások látszódnak, és néhol maszatos... De messziről az összkép jó Grat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 de ha jól vettem ki, ez a Tuning magazinra megy, ott pedig nem csak távolról nézik meg annyit mondanék, hogy a bal oldali kipuffnál egy csöppet maszatos a gépezet, meg azok a színtelenített hátsó lámpák nem a legjobbak... viszont a hátsó lökős nagyon tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 háááát... én erre azt mondanám, hogy gyakorolj sokat figyi... adok 1-2 linket, nézz be oda, regelj, és segítenek nagyon szívesen http://jvt.hu/ http://hvtm.hu/ itt vannak tutorok, fórum, úgyhogy ha valami nem megy, kérdezz, ott profibbak is vannak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolgeri Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 sztem jó lett!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolgeri Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Enisz léccy megmondanád hogy nyitod fel az autó ajtaját meg a háttércserét?????léccy!!!!!köcci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 coolgeri, a két legnehezebb dolgot kérted most tőlem ez sajnos nem így megy. a dolog lényege annyi lenne, hogy találj egy megfelelő donort a megfelelő szögben. a vt-ben ez a legnehezebb de szerintem ne ezzel akarj kezdeni, én is már fél éve vt-zek, de nem rég jutottam el arra a szintre, hogy tudjak ilyet csinálni. összegezve: a lényeg az, hogy találj egy megfelelő szögű donort. de nézegess virtual tuninggal foglalkozó oldalakat, és virtual tuningokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolgeri Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 köcce a tippet!!!!!! köcce a tippet JA MEG NEM TUDSZ 1 köcce a tippet JA MEG NEM TUDSZ 1 olyan oldalt!!ha tudsz akkor léccy ird ide!!!!!!köccike!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 van 1-2 http://jvt.hu/ itt én is regelve vagyok, egész jó kis társaság, saját fórummal, és segítőkész tunerekkel http://hvtm.hu/ itt is regelve vagyok, de ez már egy haladóbb oldal, itt már csak nézegetem a vt-ket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolgeri Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 köcce!!!!!! :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robika112 Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 csá én ezt csináltam jobb első kereket picit elrontottad látszik a BMW cucc a kerék odlalán, és ez meg opel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikoy Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 az a problémám hogy fingom nincs hogy kell egy ilyen pl motorháztetőt rárakni mer kézi kijelöléssel nem jó kockával meg nem illik oda. hogy kell ezt az egészet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 szerintem pen toolal próbálkozz, azzal lehet a legszebben kijelölni. vagy ha túl bonyolultnak találod, akkor ott van a mágneses lasszó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 ha jól veszem ki a több dolgot, akkor egy szélvédő sötétítés, egy ültetés, és egy carbonizálás történt... az ültetés roszz, az első keréknél a fekete rész rálóg a gumira + papírkasztni. a carbon sem jó, túl nagyok a szálak, és nagyon homályos + nem hajlik rá a kasztnira... ja meg a motorháztetőn a bmw emblémát is színtelenítetted... és az a marky felirat sem kéne az oldalára... főleg nem ilyen színnel elsőnek viszont elmegy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 Csináltam egy Suzuki Swiftet, mert unatkoztam ebből-------> ez-------> ( a VT bejön csak a kis képet nem töltibe! ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 nem látszik a tuningolt lehet nem linkelted be jóóóóó látom te is a jvt-re küldözgeted a képeidet nekem nagyon tetszik amibe belekötnék (pusztán szőrszálhasogatás ) hogy a saját ajtaját forgathattad volna el, és az ablakot sötétíthetted volna, úgy egységes lenne a színe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 A BMW-t már nem volt kedvem visszacsinálni amikor kijelöltem, a szöveget meg pihenésképp nyomtam. Mi az a papírkasztni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts