enisz Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 éééértem... köszi a tippet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaZoo Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 grat jo lett elsőre! 1 dolog ami nemjo: az elsőre kerékbe picit belementél az ecsettel vagy nemtom milett ott, bár nemnagyon észrevehető jjah, meg picit nagyok sztem a felnik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 igen, a kerekeknél valóban használtam ecsetet, mert a kocsi "átfestése" nem sikerült valami jól... elszúrtam a kijelölésnél, ami csak az átfestés után látszott... a felni meg direkt akkora... széééép nagy felni, tuti peres gumival Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peke187 Posted Április 16, 2007 Share Posted Április 16, 2007 Figy jó lett grat hozzá de nincs árnyék a felnin! Jah és nem egyszinű az első spoiler és a kasztni azt javítsd ki!!amúgy mivel dolgozol? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Április 16, 2007 Share Posted Április 16, 2007 én photoshop 9 cs2 -vel csináltam ezt a képet... amúgy a felnin szerintem nem kéne árnyéknak lenni, mert jobb oldalról süt a nap... vagy nem? a kasztni viszont valóban más színű... még dolgozgatok rajta ... és köszi a hozzászólást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streetballer Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Na ját itt az én VT-m kb 3hete készült 1 napig, már most mondom ,hogy az első lökhártó elcsúszott Na szóval: Előtte : Utána: Vélemény !?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Hát egész jó lett, bár az ajtó egy kicsit fura De amúgy jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
micky Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Látom, motor nem nagyon volt ezért gondoltam felrakom!! Több motort!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 (edited) Na ját itt az én VT-m kb 3hete készült 1 napig, már most mondom ,hogy az első lökhártó elcsúszott Na szóval: Előtte : http://www.freeweb.hu/lv-dwteam/1-full.jpg Utána: http://www.freeweb.hu/lv-dwteam/vt.jpg Vélemény !?! hm... az LSD ajtót rakhattad volna a másik oldalra de így is jó, (valamiért nekem nagoyn fura, mind1) a carbon nagyon érdekes lett... mintha hullámozna ... még az első lökhárító áll furán szerintem, de nekem így tetszik egész szép munka, grat Módosította Szeptember 17, 2007 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
megawarez Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Látom, motor nem nagyon volt ezért gondoltam felrakom!! Több motort!! azta, hátha ez tényleg igaz akkor nagyon grat, csodaszép!!! Remekmű... El sem hittem hogy egy motorról van szó, nagyon szép, max respect!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streetballer Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 hm... az LSD ajtót rakhattad volna a másik oldalra de így is jó, (valamiért nekem nagoyn fura, mind1) a carbon nagyon érdekes lett... mintha hullámozna ... még az első lökhárító áll furán szerintem, de nekem így tetszik egész szép munka, grat Hát igen a karbon hullámzik, mert azt én rajzoltam és így valahogy még mindig jobb volt mint csak hillám nélkül Ui.: A motor nagyon szép, grat hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
micky Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 azta, hátha ez tényleg igaz akkor nagyon grat, csodaszép!!! Remekmű... El sem hittem hogy egy motorról van szó, nagyon szép, max respect!! Köszönöm a dícsérő szavakat! Ez naon jól esett. Legalább valaki értékeli az igyekezetemet. Mellesleg, azért nem tökéletes, ha jobban megnézed, de az időm sajna véges! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 azt hogyan csináljátok hogy az első lőkháritó nem látszik h át lett szerkesztve ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 A füst nem az igazi, még kicsit kellene rajta dolgozni, de nem rossz próbálkozás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 hát a kocsi alatt a körbejelőlés nagyon szögletes lett, az egy picit furán néz ki, meg a füst se valami nagyon jó (szerintem photoshoppal nem is lehet élethű füstöt alkotni ) de első próbálkozásra valóban jól néz ki, grat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorzoli Posted Szeptember 16, 2007 Share Posted Szeptember 16, 2007 Üdv. Ez az első virtuaal tuningom, ugyhogy ugy is nézzétek. Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Szeptember 16, 2007 Share Posted Szeptember 16, 2007 Ahoz képest hogy első jól néz ki, csak csináld meg a lökhárító árnyékát és akkor eredetibbnek fog tünni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glevis Posted Szeptember 16, 2007 Share Posted Szeptember 16, 2007 Üdv. Ez az első virtuaal tuningom, ugyhogy ugy is nézzétek. Köszi ja nem rossz habár láccanak az ecsetek nyomai és a lökhárító olyan "mű" szal rakj hozzá egy kis árnyékot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glevis Posted Szeptember 16, 2007 Share Posted Szeptember 16, 2007 (edited) én ebből: ezt csináltam: http://kepfeltoltes.hu/070716/Ford_Mustang_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ez az első művem hát kezdő löketnek elégséges... De rengeteg rajta a hiba. A motorháztetőn a legbeömlőn legyen beömlő!!! nincs meg az árnyékja a liknak Az autó egy 2D-s papírlap... Hova tünt az ablaküveg? jó most mond azt h le van engedve de akkor is figyelj h milyen az eredetin! ez a villám tök gáz :S A füst csak oda van hajítva... A Neon is gagyi nézz még pár ilyen tartalmú tutorialt. A szövegfeliratok rondák egyáltalán nem illenek a kocsihoz. Az eredeti kocsihoz képest ez nem vmi jó... Elméletileg az a célja a Virtual Tuningnak h a retusált kép jobb legyen az eredetinél itt nem ez történt... Módosította Szeptember 17, 2007 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 és egy morcosítást valóban elbírna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 Sziasztok! Mici munkája se rossz! Első vt-nek nagyon is jó!!! gyorfypeti kocsija is jól néz ki! Szerintem változtathattál volna még rajta dolgokat! (morci, felni ültetés stb...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Szeptember 19, 2007 Share Posted Szeptember 19, 2007 Köszi, és a rács és az index bizony olyan volt eredetileg is A morcosítást el is kezdem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 19, 2007 Share Posted Szeptember 19, 2007 nekem az a rács nagyon lilának tűnik de mind1, én hiszek neked Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 24, 2007 Share Posted Szeptember 24, 2007 egész jó nekem bejövős Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Szeptember 24, 2007 Share Posted Szeptember 24, 2007 kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beton Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 twixtelet....gondoltam becsekkolom az én műwemet is.... wéééleményeket plííííz béééke Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 Nem rossz! A hátsó felni kicsit 2D-s, meg a matricák se állnak teljesen jól. A felirat felül szerintem el vonja az autóról a figyelmet! Legközelebb állíts a felirat átlátszóságánál, vagy ne legyen ennyire kontúros, színes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beton Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 thx a tippeket hamarosan csinálok uj cumókat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Október 9, 2007 Share Posted Október 9, 2007 Eléggé szép és hibát nem találtam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 9, 2007 Share Posted Október 9, 2007 én sajnos igen de kösi ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts