Clark Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 Nem sok minden változzott... de azért jó lett... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 Hi! Nekem most egy kamionhoz lenne kedvem, csak nem tudom mit lehetne vele csinálni! Ültetés? Matricák, szinezés, carbon motorháztető meg galytörő jut most eszembe de aztán honnan szedjem ezeket azt nem tudom! Valaki segítsen legyenszíves! Előre is kösz Dani Meg még egy kérdés, honnan szedtek ugyanolyan állású képeketet? Ezt több órás keresés után van meg vagy van egy weboldal ahol találtok ilyet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Augusztus 14, 2006 Share Posted Augusztus 14, 2006 szerintem jó lett grat! kicsit homályos a tárcsa de jó grat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted Augusztus 14, 2006 Share Posted Augusztus 14, 2006 Szerintem is jó! De ha ez az első VT akkor adok egy jó tanácsot! Mindig ügyelj ara, hogy az első kerék elforgatható maradjon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Augusztus 16, 2006 Share Posted Augusztus 16, 2006 grat nekem teccik kicsit matt de kool Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuRRafiju Posted Augusztus 16, 2006 Share Posted Augusztus 16, 2006 egesz jo lett grt en eppen a funyironkon dolgozok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Augusztus 17, 2006 Share Posted Augusztus 17, 2006 én is dolgozom egy s2000-esen remélem jósül ki belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 ez teccik ez jó grat van msned? ha van pmben megirhatnád:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopdogg Posted Augusztus 22, 2006 Share Posted Augusztus 22, 2006 Nah itt van az enyém is ! [attachmentid=1438] Én mongyuk már régebb óta vtzek ! Jah és a kocsi még félkész ! Még lesz rajta side skirt, decalok , meg neon ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Augusztus 23, 2006 Share Posted Augusztus 23, 2006 ez grat van msned?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 Grat teccik bár kicsit érdekes a festsé nem teccik as zín (de ez m gaán vélemény) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted Augusztus 30, 2006 Share Posted Augusztus 30, 2006 A festés valahogy tényleg nem lett az igazi! De azért kösz! Amúgy nem Photo Shoppal csináltam hanem Photo Filterrel! azért nincs olyan valós csillogás! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Szeptember 5, 2006 Share Posted Szeptember 5, 2006 msn? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Szeptember 6, 2006 Share Posted Szeptember 6, 2006 Szevasztok! Ez az az első kész vt-m... első ránézésre sztem zsír de ne nagyon hunyorítsatok rá ilyen volt: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/civic.jpg ilyen lett: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/civicVT.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuRRafiju Posted Szeptember 6, 2006 Share Posted Szeptember 6, 2006 persze vannak benne hibak, de nekem teccik, grat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4rk Posted Szeptember 7, 2006 Share Posted Szeptember 7, 2006 (edited) Elkészítettem életem első VT-jét. http://www.heptclan.extra.hu/aston.jpg Módosította Július 15, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Szeptember 7, 2006 Share Posted Szeptember 7, 2006 (edited) respecta ez k*rva jó nekem teccik grat! Módosította Szeptember 24, 2006 -=NicK=- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Szeptember 7, 2006 Share Posted Szeptember 7, 2006 hm..hát kössz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Szeptember 8, 2006 Share Posted Szeptember 8, 2006 A szine határozottan teccik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Szeptember 23, 2006 Share Posted Szeptember 23, 2006 hi látom kicsit elavultuink nekem csak az a kérdésem lenne h 1. ha másolok beillesztem helyére f*szán megvan utána másolnék mást és nem engedi mert a kijelölt terület üres:| mit tegyek vagy milegyen vele:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozmi91 Posted Szeptember 24, 2006 Share Posted Szeptember 24, 2006 Valaki segitene nekem? Én is el akarnám kezdeni a VT-t, de nem nagyon értek hozzá. msn-em: kozmi@citromail.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Szeptember 26, 2006 Share Posted Szeptember 26, 2006 (edited) Valaki segitene nekem? Én is el akarnám kezdeni a VT-t, de nem nagyon értek hozzá. msn-em: kozmi@citromail.hu jelöld ki azt a réteget, amelyikből másolni akarsz. előfordul, h "átugrik" egy ásik layerre, amin épp ott nincs semmi, és akkor nem tudsz másolni születnek itt jó munkák. általános hibák: látszik a maszatolás, csúnya vágás illetve illesztés. láttam egy-két ismerős képet is, de igazítsatok helyre, ha tévenék <_< elég rég foglalkoztam vt-s dolgokkal, úh. meglehet, h tévedek... de remélem senki nem akarja más munkáját bemutatni sajátjaként! <_< Módosította Szeptember 26, 2006 gerencsér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozmi91 Posted Szeptember 26, 2006 Share Posted Szeptember 26, 2006 Az enyémre gondolsz. Mert ezt magam csináltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted Október 1, 2006 Share Posted Október 1, 2006 Hi! Hát nem röhögök! Inkább sírok... Csak vicc volt! Én is így kezdtem csak egy Ford Transporterrel! Amúgy csak egy kis helyreigazítás kellene, meg betűtípusokat leszedni minnél többet és aztán annak a dőlésszögét beállítani az autóhoz! Sok sikért! És VT t csak akkor csinálj ha jó a kedved! Szerintem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ufotrok Posted Október 4, 2006 Share Posted Október 4, 2006 csináltam én is 1et: Ilyen volt: Ilyen lett: tudok vannak benne hibák de már régen csináltam és nem mentetem el psd-ben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 zsoltiabéka1 nagyon király lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MinX Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 a csajszi egy kicsit furán van odavágva:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szenoo Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Itt a következ? áldozatom egy Opel Astra! Ja egy kérdés hogy lehet úgy átszinezni az autót, hogy ne matuljon ki, ne legyen homályos??? THX!!! [attachmentid=1433] Az a lényeg hogy a képet elötte színtelenitsd (ctrl+shift+u) utána pedig mikkor a változatoknál (variations) kiválasztod a színt ne keverj több színt össze!!Nagyából ennyi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Szenoo, egész jó lett, csak egy picit a csaj lett rosszúl kivágva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klesk Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Ugribugri képéböl: [attachmentid=758] Ezt csináltam: Szerintem egész szép bár a spolireren nagyon látszik hogy oda lett varázsolva! Én réggeben VT -ztem de meguntam és nem nagyon fejlesztettem benne magam Volt 1-2 jó munkám de már még ilyen nagyon kezdős is nehezen hoznék össze! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts