soner Posted Június 15, 2006 Share Posted Június 15, 2006 Hi mindenkinek Respect ezekért a munkákért azthiszem én is belekezdek a ps rejtelmelyinek megtanulásába. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Június 15, 2006 Share Posted Június 15, 2006 az audi az nagyon ott van....meg általába a munkáitok nagyon durva gyerekek vagytok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Június 15, 2006 Share Posted Június 15, 2006 Íme egy újabb vt-ém már ezen kívűl még egy a digitart-on megtekinthető... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Június 15, 2006 Share Posted Június 15, 2006 (edited) szerintem nagyon jósikerült grat hozzá csak annyi hogy a spojler kicsit furcsa.... Módosította Június 15, 2006 s7wish Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Június 16, 2006 Share Posted Június 16, 2006 Nos alapok: kijelölés és beilesztés! enyi! a hvtm en tényleg vanak tutorialok de ha magadtol nem jössz rá dolgokra akkor... És a hvtm en hol vannak a tutorok?:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 16, 2006 Share Posted Június 16, 2006 a műhelyben. igaz, vmelyik GIMPre, de azért ki lehet okoskodni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Június 26, 2006 Share Posted Június 26, 2006 Clark!!! a superben a hátsó spoiler nagyon homály, meg az elején az a kockás zászló is eléggé homály, plusz a csaj keze belelóg a spoilerbe, a túloldali ablak szvsz nem uolyan sötét mint az itteni, hűtőmaszk csálé, a szélvédőn az a fölírás szintén nem stimmel, plusz a tükrön nem ugyanolyan a tükröződés, mint az autó többi részén. amúgy király, de így sakált nem érdemel, az összhatás javítja négyesre az ötös skálán. majd elkezdek én is vtzni, párat már föltettem, azok még régiek. na szal, szép, cska így tovább, csak ne siesd el!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Június 26, 2006 Share Posted Június 26, 2006 Hát sajna elkapkodom egy párszor... de most egy jó darabig nem fogok csinálni vt-ét, időigényes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 azért csinálhatsz nem erre gondoltam csak ha már csinálunk valamit, azt szépen, igényesen, nemdebár? szal, nem megbántani akartalak, csak kritika, mint a hvtmen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 Értem én, és igazad van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 Sziasztok! Ma megyek Erdélybe, nem láttok egy pár napig, de lehet, hogy megihletődök és lesz kedvem csinálni valami szép vt-t, és akkor majd Ti is szidhatjátok az enyémet! Nos, sziasztok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 jó utazást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Július 18, 2006 Share Posted Július 18, 2006 valaki elmondaná hogy kell virtual tuningolni a photo shopal ha igen itt az msn cimem: kispirics98@citromail.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Július 23, 2006 Share Posted Július 23, 2006 OFF: Azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet egyszerre ay egész autót azonos színűre csinálni? mert ugye amit felraktam rá cuccos az mind méás színű... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Július 23, 2006 Share Posted Július 23, 2006 tegnap etse cisnáltam. életem első vt-je ugyanis a vt-t is tegnap kezdtem... szal nem vmi jó de elsőnek sztenm elmegy: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Július 23, 2006 Share Posted Július 23, 2006 OFF: Azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet egyszerre ay egész autót azonos színűre csinálni? mert ugye amit felraktam rá cuccos az mind méás színű... persze itt van ez a tutor Flegeton mester jóvoltából: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=17576 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Július 23, 2006 Share Posted Július 23, 2006 kös szépen hogy nem szúrta ki a szemem pedig szétnéztem ott párzsor :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Július 23, 2006 Share Posted Július 23, 2006 Hello srow és én tegnap kezdtük el a Vt-vel való ismerkedést de még nekem sincsen egységes szín az autómon de gondolom feldobom a félkész első munkám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Július 23, 2006 Share Posted Július 23, 2006 azé ez jobb mint a enyém :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Július 28, 2006 Share Posted Július 28, 2006 azért sztem ennyire nem lett rossz soneré se meg az enyém se hogy semmi vélemény nincs róla esetleg egy két építő jellegű kritika vagy valami hasonló... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Július 29, 2006 Share Posted Július 29, 2006 igen, elsőnek nem rosszak, csak hát az a fránya szín... figyeljetek oda a kijelölésekre, meg a kilógó részekre és az alkatrész illeszkedésre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Július 29, 2006 Share Posted Július 29, 2006 igaz kissé elkapkodtam az enyémet de azóta cisnáltam egy egy marha jó s2000-est csak épp dolgoztam rajta mikor egy kedves msn poarzner küldött vmi szart és újraindult a gépem automatikusan szal cseszhettem az egészet... nah azóta nem nagyon vt-ztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Július 29, 2006 Share Posted Július 29, 2006 nah hát akkor hajrá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 Hát nem szám, de szerintem azért elmegy Ezt painttal csináltad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 Hát nem éppen, de most már nem ilyeneket csinálok... Ezt még nagyon régen csináltam mikor még igen kezdő voltam és fogalmam se volt annyira hogy hogyan is kell tuningolni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 néhol látszik a maszatolás, és itt-ott van egy két kijelölés-beillesztés hibácska, de nem rossz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 (edited) Hát nem éppen, de most már nem ilyeneket csinálok... Ezt még nagyon régen csináltam mikor még igen kezdő voltam és fogalmam se volt annyira hogy hogyan is kell tuningolni Tudom! Most már sokkal szebbeket csinálsz! Láttam őket én is elkezdtem, csak nem sürün találok pont olyan alkatrészt mint ami kellene! Az a baj! Nem tudtok valami jó oldalt ahol tuning autók vannak és sok! Módosította Augusztus 7, 2006 Daniel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szabi3 Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 (edited) Sziasztok! Nem tudom hogy valaki már irta-e be, de ha nem akkor most beirok egy linket: http://hvtm.hu Itt minden csak a virtuális tunningolásról szól, szerintem jó kis oldal! És rajta van hogy mit hogyan kell csinálni. Módosította Október 16, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted Augusztus 10, 2006 Share Posted Augusztus 10, 2006 Szép lett zsoltiabéka! A bodykit et magad rajzolod? Lécci add meg a weboldal címet ahonnan a képeket szeded. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 na ez az amit én nem tudnék emgcisnálni sztem egész jó lett grat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts