Flegeton Posted Április 21, 2006 Share Posted Április 21, 2006 Még mindíg sok hibád van, a kijelölésekben és az elsö ütközö méh mindíg nem az igazi és itt is a spoilert beljebb és lentebb, szerintem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Április 21, 2006 Share Posted Április 21, 2006 Valaki mondja már meg nekem hogyan lehet az első lökhárítot "átvarázsolni"! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 21, 2006 Share Posted Április 21, 2006 Hogy gondolod?! Körbevágd másolás a másik képen meg beilesztés utáne meg igazítod és méretezed! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 lényegesen jobb mint az elözöek, de a csíkot az oldalábol nem jol tüntetted el meg a szine is furcs, habár az eredeti szine is furcsa, a spoiler tul világos és nincs árnyéka a lámpába belelógó izének meg húzz konturt pl 1 es ecsettel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 Gondoltam én is berakom ide az első és eddigi 1etlen VT-met. Nem olyan sok mindent változtattam, de számomra a realizmus volt az elsődleges, sztem ez a legfontosabb a virtual tuning-ban. Ebből lett: Ez: VÁROM A VÉLEMÉNYEKET!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Első alkotásom!!! Úgy hogy nem nevetni! ebből: ez: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 nekem tetszik. sztem jó lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Sztem is YO. 1edül a hátsó kerék az ami nem az igazi. A több iviszont YOl néz ki rajta. U.I.: Az enyémről is írhatnátok pár építő jellegű kritikát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 hm.. nem sokmindent változtattál. az üveg jó lett, sztem a karbon is jó lenne, csak a kipugónál nem pontos a kijelölés. a kilincs jó, és a VW logo is, bár sztem egy kicsit látszik a maszatolás. de nem rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Oxa, kösz a kritikát. Első VT-nek ennyi sikerült. Csak pozitívan! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Nemrossz. 1edül vhogy a kerekek nem az igazik. De a többi nemrossz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouGin Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 köszi Igen a kerekekkel gondban vok azokat nem tom rendesen megcsinálni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Szép hogy kézzel rajzoltad a levegöbeömlöt de negáld a kijelölést és feketével meny végig kicsit a ásik oldalon és fényviszontúl fügöen kell neki fehér is vagy tükrözödés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 10, 2006 Share Posted Június 10, 2006 clark, ez sztem nagyon jól sikerült, de mindig olyan képet választassz, amin furcsák a visszatükröződések amúgy grat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 10, 2006 Share Posted Június 10, 2006 Clark tényleg sokat fejlödött és pont ezért a tükrözödések miatt lessz életszerübb, kicsit hátrány is ha pl a motorháztetöt cseréli akkor kell babráni hogy maradjun a tükrözödés! Amugy GRAT! gerencsér:a piros kocsid is király de az oldalán a levegöbeömlü elejére kellene egy filágos vonal vagy elkeskeníteni az eleje felé mert ha jobban megnézed akkor a semmiböl megjelenik a légbeömlü. (kézzel nyomtad és azért nekem jobban bejön mit ha kivágtad volna egymásik kocsibol!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 Az éjjel megint alkottam!! várom a véleményeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 Ez az roland nyomd a reklámot! Írtam a DigitARTon hogy a furcsa árnyékot fakítóval tüntesd el! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 flegeton, majd vmikor kijavítom a légbeömlőt. ipacs, állati lett a bogarad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 Köszi szépen, már asszam javultam az aston óta egy picit Jah éa a clarké és a tiéd is nagon klassz!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 Köszi szépen, már asszam javultam az aston óta egy picit nagyon SOKAT fejlődtél az aston óta! <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 ismét alkottm (szerintem láccik hogy nem nagyon tudok mit kezdeni az időmmel) így hát úntatlak benneteket mégy 1 autóval nem is húzom tovább az időt bemutatom nektek az új toyota fejlesztést: jah és tettem bele egy digitART-os "hirdetést" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 maga az autó nem lett rossz, de sztem az ülések nem párhuzamosak, és nem tetszik a színe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 Pöpec lett. Az árnyék a kocsi alatt ami szerintem nem stimmel. Clack: Nem gondoltam volna, hogy te majd ilyet is fogsz tudni csinálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 Raziel: Hát amióta Photoshop-ozom (5.hónapja) Azóta Vt-zek, de az elejinte nem igazán sikerült valami szépet csinálni, sőt elég rossz is lett, de szép aprólékosan javítottam a híbáimat. És most itt tartok, amúgy készül a következő VT-ém is. Ipacs: én csak annyit akarok hozzáfűzni hogy a hátsó keréktárcsa egy kicsit fura De a kocsinak a szine az teccik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Június 12, 2006 Share Posted Június 12, 2006 Sztem kira!!! Főleg a DigitART szöveg:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Június 12, 2006 Share Posted Június 12, 2006 VRoland, ő azt írta hogy kritikákat vár, nem pedig dicséretett De amúgy jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Június 12, 2006 Share Posted Június 12, 2006 Sztem a kritika szó jelentése nem csak a hibák kiemelése. Hanem pont, hogy a jó dolgok és a hibák kiemelése egyben. De szóljatok ha nem jól tudom. Ja és nem lenne kedved egy Photoshop versenyre nevezni??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 12, 2006 Share Posted Június 12, 2006 Ja tényleg szép munkák! Én is azért nem VTzek mert nem akarodzik a keresés menni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 12, 2006 Share Posted Június 12, 2006 Clark télleg full riszpekt régóta nem néztem ide be, de sokat fejlődtél Viszont nem keréktárcsa, hanem felni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Június 15, 2006 Share Posted Június 15, 2006 gondoltam belinkelem néhány képem azoknak akik nem járnak a digitart-ra:) Ha érdekelnek még ilyen képek... majdnem minden nap készül 1 akkor nézz be ide: www.digitart.uw.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts