enisz Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 ctrl + c, ctrl + v? vagy rajzolsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsipa Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 ok de ha megszeretném véltoztani egy kocsinak a szinét azt hogyan csináljam?? köszi és lécci minden virtuál tunighoz tartozót irjatok le. köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrik1122 Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 Helló! tudtok oldalt mondani,ahol le van írva(legalább alapszinten)és a progi is fent van? mivel nem találom még a programot se Köszönöm előre is!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacskósleves Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 van több féle progi, van a psp, photoshop, gimp.... a gimp az ingyenes, jvt.hu itt eltudsz indulni remélem segíthettem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 szerintem a jvt-t ne ajánld senkinek, had ne minősítsem ismét az oldal minőségét (és itt most a szavazó/bíráló rétegére gondolok az oldalnak) ha mondjuk beírod a google-ba, hogy virtual tuning, hihetetlen, hogy mimindent kilistáz ha meg már oldalt "kell" ajánlani, akkor szerintem nézzen fel a hvtmre... sokkal elismertebb (szerintem) http://www.hvtm.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrik1122 Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 Helló! Köszi mindkettőtöknek! nem paraszt vagyok,hogy nem köszöntem meg előbb.csak sajna egyre túlterheltebb a pirateclub és nem engedett be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLueSTReaK Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 akkor én is bemutatom az egyik műven (tudom a felni nem lett a legjobb de legközelebb figyelek rá ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Március 13, 2009 Share Posted Március 13, 2009 ha csak a felnivel lenne gond Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoca921 Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 na akkor én is betolom eggyik művemet! http://kepfeltoltes.hu/view/090320/j_f_leXD_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz2 Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 marhajó, hogy találtál cp donort, de ezen az autón ez a sport kit nagyon undorító mellesleg matt lett a fekete Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoca921 Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 igen egy picit matt lett a festés,gondoltam bekrómozom de nem volt kedvemXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Sziasztok! Nemvagyok profi, most először csináltam ilyent Suzuki Swift Sedan peugeot 206 cc szerintetek milyen lett, érdemes csiszolni a tudásom ezen a téren úgynéz ki hogy nincs nagy forgalom de ha valaki benézne akkor várom a kritikákat, véleményeket ittvan a harmadik http://image.hotdog.hu/_data/members1/137/799137/images/sajat_fotok/Scania%20E98HD%28%26eredeti%29.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Emberek nappal ki égeti a neont???? Egyb. nem is olyan rossz de nem alakítottál sokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Május 22, 2009 Share Posted Május 22, 2009 pont azért van alatta neon mert mint írtam ezt a hármat csináltam mégcsak, ezért még nemnagyon tudom átalakítani úgy hogy életszerű is legyen... am pont azért van kicsit elhalványítva a neon, mert nappali kép (Ha nekem lenne egy tuning gépem , és valaki megkérne hogy lefotózhassa, akkor hiába van nappal én addig felnyomnám a neont ) szerk.: ittvan egy újabb autó, és most először megpróbálkoztam egy kisebb bodykitel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PR0v0k4t0r Posted Május 22, 2009 Share Posted Május 22, 2009 egész jó lett! de a neont szerintem hanyagold a nappali képeken szerintem a jvt-t ne ajánld senkinek, had ne minősítsem ismét az oldal minőségét (és itt most a szavazó/bíráló rétegére gondolok az ezt annyival egészíteném ki, hogy néha tényleg cifra pontokat kapnak egyes alkotások (néhány vétét túlértékelnek, néhányat pedig nagyon lepontoznak) -> szóval csak így értettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
John__ Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Jah, mondjuk szerintem mindenhol vannak fura emberek, akik néha furán pontoznak.. Ezzel nem nagyon lehet mit csinálni egész jó lett! de a neont szerintem hanyagold a nappali képeken ezt annyival egészíteném ki, hogy néha tényleg cifra pontokat kapnak egyes alkotások (néhány vétét túlértékelnek, néhányat pedig nagyon lepontoznak) -> szóval csak így értettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 Sziasztok! Jó rég irtam már ide, azóta fejlődtem kicsit ALAP: VT: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokee Posted Augusztus 10, 2009 Share Posted Augusztus 10, 2009 Jó az összes kép=) Mindenkinek grat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 (edited) Ha nembaj gimp-el csináltam(olyan mint a Photoshop).Amúgy én is kezdő vagyok.: http://kep.ivpicture.hu/169278.jpg http://kep.ivpicture.hu/169280.jpg http://kep.ivpicture.hu/169281.jpg Ez az 1.(és tudom hogy a tuningolt kép elmosódott,de ez van sajna) Főleg szineztem,de min3 szép lett.(ráadásul készítés közbe jöttem rá dolgokra) Itt 1 új: http://kep.ivpicture.hu/169730.jpg Módosította Augusztus 20, 2009 Dadus Közvetlen link miatt szerkesztve /Szabályzat/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 műanyag az összes. világosban nem látszana az amit te neonnak neveznél ott a kosci alatt. Az utolsó meg egyszerüen szörnyű. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 Valószinüleg mert a maszatolással csináltam rajta sok mindent.Sajna nem értek sok dologhoz a progiba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 sziasztok! akinek nagyon nem m1 az szóljon és csinálhatok videót tutorialt xd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caterham Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 amúgy én vagyok ilyen béna, vagy vmit rosszul csinálok, mert hummer vt oldalán rohadt szépen megcsinál mindent, mintha nem is kézzel lenne, egérrel rohadt nehéz :\ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Mind1ik nagyon fasza lassan én is teszek ki.(most jobb lessz,mer több ideig csinálom) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Kész van még 1(ez már tényleg igényesebb lett.De akkor tényleg nem voltam vmi jó,de gyakoroltam(mondjuk nem sokat )) http://kepfeltoltes.hu/view/091129/Lexus_www.kepfeltoltes.hu_.jpg UI:tudom hogy a neon fénye ronda,de még csak gyakorolom,mert nem megy jól,meg a karbonszál nagyon kockás,(mert kitöltési eszközzel csináltam)de azért a többi rész szép lett. Ja,és a képet teljes méretben is nézzétek meg,mert az oldal annyira összenyomja a képet,hogy sok mindet nem látni(vagy ronda minőségben). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts