enisz Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 a felni tükröződik már, viszont a fényezés a tükröződésen még mindig fekete Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 ugyérted h piros? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 úgy, bocs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 fekete tükrözödés, kicsit sötétitettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 Ha neked az fekete... ekkora hibát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 nemhinném h ennél sötétebb kell... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 A kocsiajtóról van szó, a tükörképen még mindig piros, azon javíts! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 a tükörkép, ami a kocsi alatt van!!!!! ott még mindig piros Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 igy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Ja de szerintem az üveg bal alsó sarka nagyon sötét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 oké, mondjuk alap képen is sötét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 ... na és a túloldali felni? az sincs cserélve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Na még 3 szerkesztés és jó lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 meik felnire gondolsz? a hátsora vagy az ameik a kocsi tuloldalán van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 túloldali Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoca921 Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 csáó!csináltam egy BMW-t,kritikát kérek:D alap VT Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 gizda! egyedül a lámpa színezésébe kötnék bele... ha már a fényszóró búráját kékre színezted, akkor az indexét is arra kellett volna, mert ez 1db búra, és alatta sárga színű az index. de a többi nagyon gizda, grat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoca921 Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 mondasz vmit legközelebb nem csinálom ezt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 tetönél 1 kicsit pontatlan a kijelölés, a karbon hajlik? és 1 kicsit pixeles a spoiler amugy grat jol néz ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 Csőtök csináltam egyet Eredeti: VT1: VT2: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 hát igen... tőled megszokott minőség sofőr = 0 ellenkormányzás = 0 carbon nem hihető jobb első kerék defektes (küszöb súrolja az aszfaltot) kocsi ablakában az eredeti háttér egyoldalú morcosítás papírkasztni a gumik nem forognak az első kerék nem tudna elfordulni (agyon van ültetve) és még a karikázott hibák: papírkasztni ugye, meg az eredeti háttér a kocsi alatt (marhaszép egyébként) a második vété... khm... szal az a neon gyönyör, morcosítás szintén egyoldalú. papírkasztni ezerrel. a felni csillog, habár műtermi fotó. és itt is fossá van ültetve, kormányozni egyáltalán nem lehetne ... szóval értékelendő, hogy próbálkozol, de ez bárkinek szúrná a szemét ... nem gondolod, hogy túlvállaltad? (és van egy olyan érzésem, hogy most megkapom, hogy mire nagy az arcom, igaz? ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 nincs erről szó thx a kritikát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 Sziasztok ezt az egyik jó barátom készítette azért én teszem be mert az én kritikám után nem tudja hogy mire vállalkozott ezért nem teszi be de én megteszem helyette íme: alap ugyanaz mint nálam Sztem naon szar de szerinte jók mondtam neki tegye fel de nem merte miután meglátta az enyémre kapott kritikát kíváncsi wok mit szóltok hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 Ez most komoly? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 xDXD Hát én megmondtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiazgriff Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 (edited) na én is beszállok egy carral csak hogy itt is legyen egy hsz-em Módosította Október 15, 2008 tiazgriff Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 Csőtök (tom h az ültetés+ a neon sz*r, de utólag má nem változtatok jpeg-ből) Alap VT Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 Nálam most érkezett el az a pont amikor azt mondom hogy: ami nem megy nem kell erőltetni. Vegyél rólam példát : D Én már az első után abbahagytam mert láttam hogy nem fog menni, sőt még ötleteim sincsenek. Ezért maradtam inkább a fotomanipnál és a tipográfiánál stbnél. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 a carbon nem is olyan rossz nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 Piros gumi, túlvan ültetve megint, a lámpa kb használhatatlan és gusztustalan ezzel a morcosítással, hátsó felni finoman szólva is érdekes, a 'neon' még közelébe sincs annak ahogy kikéne néznie. + gumihatású az egész kocsi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts