phz Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Matrica látszik hogy csak oda van vágva meg szerintem a felni kicsit világos... egy kis B/C kell még. Meg azért a kivágás se szép. Ja és még a BMW jel nyoma is látszik. Egyébként meg nem értem hogy ebbe mi volt 1 óra? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Rendben van köszi a kritikát lehet megcsinálom de most szedtem le a CS3-at és szerintem teszetelem egy csöppet lértitek beválik-e! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Csőtök csináltam még 1-et xD Most nem pipulok be írjátok amit jónak láttok Íme a VT EREDETI ???? Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Batista Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Helló sztem naon jó csak James nem kellett volna oda Amúgy szerintem jó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Igen tudom utólag nekem is feltűnt...xD De sajna nem mentettem ps dokumentumban csak j-pegben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Nekem nem tetszik: Hogy kerül ode egy kosaras a csomagtartó elé? A hátsó lámpa sem jön be zölden... Az ablakok háttere fehér maradt csak egy kicsit sötétítettél rajta! Nálam minden más rendben van nekem még mindig nem tetszik a füst! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Tudom, tudom az ablak keretei nagyon rosszak ennek az autónak nem tudtam rendesen beszínezni A füstel nemtom mi a baj A lámpa se lógjon ki a sorból Xd az is színezve lett Mint már írtam utólag neklem sem tetszik annyira :D :D :D Más vki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 öcsém... óránként csapod össze az ocsmányabbnál-ocsmányabb verdákat... szerinted ezek szépek? vagy jól néznek ki? vagy valami! könyörgöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Ha neked sem tetszik akkor minek mutogatod? Ami nem megy azt nem kell eröltetni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Az utolsóban láttam már valamit a többi tényleg nagyon gáz. Uccsóhoz annyi,hogy jó lenne szerintem csak a színek nem passzolnak nem maga a kék meg a piros kombinációval van a baj hanem az árnyalatukkal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Túl telített?? Az meglehet...Enisz nemtom mi a bajod mindegyikkel...:S:S:S:S De mindig csak fikázod xD Ocsmányabnál-ocsmányabb azért hogyha az ember veszi a fáradságot... Mind1 nem érdekel mondjátok és javítom Nem tartózkodtam itthon ezért nem válaszoltam hamarabb... Akkor csak a festéssel van a baj??? Túl telített nem?naon fényes? Ok Javítani fogom... Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 hogy mi a bajom mindegyikkel? az, hogy semmi közük a valósághoz. ezt inkább ahhoz hasonlítanám, hogy egy 8 éves kisgyerek kezébe adsz egy kiszínező könyvet (vagy mittoménhogyhívják) meg adnál neki színes ceruzákat, hogy nesze, játtsz! cifrábbnál cifrább színkombinációk, ráadásul olyan, amilyet mondjuk nem hinnék el semmiképpen, hogy fényképezőgéppel készült. ha mondjuk fél óránál többet fordítanál rá, és tényleg odafigyeléssel csinálnád, akkor lehet, hogy normálisabbak lesznek az meg hogy elvárod, hogy itt mindenki elmondja, hogy mi benne a rossz és te az alapján csinálod... előszöris tedd fel magadnak a kérdést, hogy kinek/minek vt-zel? magadnak akarod csinálni, vagy másoknak. de általában az emberek maguknak csinálják (leszámítva azokat akik megrendelésre dolgoznak, de szerintem a te eseteben erről szó sincs) az meg, hogy fikázom... nos, ha szar, akkor mér mondjam, hogy jó? nézd el nekem, de nem fogok jópofizni, hogy hű de sakál, mert nem az! evvan... és amit már említettem nem régen: minek linkeled be ide, ha nem bírod a kritikát? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Enisz elmondta a lényegek. Én is írtam 1oldallal ezelőtt,hogy nem tűnik valósághűnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 LolLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Ez igen Szövetkeznek ám Mind1 egyétek meg amit akartok!! Egyszer te is voltál kezdő nem??????????????!!!!!!! Valahol el kell kezdeni nem mindjárt leb**zni hogy hű de szar meg minden hanem elmondani emberi szóval hogy mi nem jó nemtom a lamborral mi a bajotok szerintem rohadt király (nincsen túlcsicsázva mint a többi,nincsen carbon,nincsen kép az odlalán, nincsen matrica az oldalán ) Csak egy egyszerű karosszéria festés és kerékfestés,ablakszínezés ennyi!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 (edited) jó... na figyi. nekem ez volt az első vt-m törölték ha azt vesszük az egyetlen amit nem hinnék el erről a képről, az a szélvédő... na ha te felmutatsz egy ilyen kaliberű képet, aszondom igen, elindultál egy úton, de amíg ilyeneket dobálsz ki fél óránként, amilyeneket eddig, addig szerintem nincs miről vitatkozni most is ki vagy akadva, nagyon nem bírod a kritikát. Módosította Október 16, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 vigyázzá... ne szövetkezz danesz ellen amúgy a felnit nem "szerkeszteni" szokták, hanem általában másik kocsiról veszik le azt (csak azok rajzolgatnak felniket, akiknek nagyon megy... de azok pedig nem itt publikálják a műveiket) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 LOL Csak idegességemben írtam Egyébként enisz az az opel naon odaba** tök cool De a feketéhez nem értek nemtom beállítani rendesen xD Kerékcsere az alap "talán" megtom csinálni Ha ma adsz képet még ma meglesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 miért én adjak képet? a vt nem csak arról szól, hogy ps-el összevagdosod a képeket, azt mindenki meg tudja csinálni. a nehezebbik része a megfelelő donor megtalálása csak ajánlani tudom a google-t, sok sikert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 (edited) Hát neki kell a verda nem?? Neki szólt xD Anyagot is adj pls menj http://planetrenders.net Itt van háttér nélküli kép Módosította Szeptember 7, 2008 Gabi89 Direkt link tilos helyette használj Code tagot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinsanity Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 (edited) http://mightbreak.deviantart.com/art/FORD-97110878 ebből: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_42833.jpg (amit illik tudni,hogy kb 3 éve vt-ztem utoljára) Módosította Szeptember 7, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorzoli Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 HÁt szép ez a kocsi de te nem csináltál rajt szinte semmit:D, Azaz kicsit contrastosabbá tetted a képet meg tettél rá felnit, meg egy kis carbonozás, ami a sötiétitett kép miatt alig látszik pedig jo lett volna - én ennyit látok. De ha van valami amit nem vettem észre akkor sory. Ha egy alap gyári fiestábol(aszzem az:D) csinálod akkor le a kalappal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinsanity Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 meg ültetés is van benne. De írtam,hogy 3 éve vtztem utoljára,azóta sok mindent elfelejtettem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 a vt az olyan dolog, amit nem lehet elfelejteni max kijönni a gyakrolatból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 (edited) Nos itt az egyik művem egy nissan silvia, remélem tetszik Írjatok rááááá Jah és több mint 2 hét munkája VT Módosította Október 16, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Grat! Nekem tetszik nagyon jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Most csináltam mivel megtetszett az új Seat Ibiza! A rendszámtábla tudom hogy nem jó Csak gondoltam akkor odaírom ki ne fölé de mostmár bánom azt a CTRL+E-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Szerintem jól nézzki ez a kocsi, neeo9v2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 enisz nagyon állat autokat csinálsz grt ti hol tanultátok az alapokat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Semmi nagy cucc nem kell csak a gugli... Max. 2-3 tutort nézel aztán már magadtól is megy! Most csinálok majd egyet csak nem tom hogy kezdjem... Mármint milyen autót... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Barzak azt a fütöt hogy csináltad? Lágyperem kitöltéssel? Pls mond el naon faja a verda Thx üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts