enisz Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 nem is tudom... nekem túl mű. én jobb szeretem a fotó realisztikus vétéket (na meg néha van 1-2 olyan rajzolt, amin látszik, hogy rajzolt, de marhajólnéz ki ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Így van kössz A neonhoz nem értek A csík is rajzolva van, a párna is belül festve xd az "orrán" a carbont kicsit elrontottam mert látszik hogy hogy néz ki De nekem is tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoca921 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 én nem haragszok neeo9v2 : D még örülök is a kritikának mert ezekből tanul az ember,nba mindjárt kész leszek egy suzukival és berakom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Danesz04 a neon majdnem hogy a legegyszerűbb dolog az egészben! Csak gyorsan raktam rá neont! Elkapkodtam lehet nem lett jó! Csak hogy megmutassam: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Danesz04 a neon majdnem hogy a legegyszerűbb dolog az egészben! az ilyen kijelentéssel csak óvatosan! a te neonod sem lett jó amúgy is... nappali képre minek neon? fényes nappal senki nem égeti a neont, amúgy se látszana. meg ha azt nézzük, nem lenne ennyire világító (szóval túl sok lett az outer glow Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Enisz nem mondtam hogy jó lett sőt hozzá is raktam hogy azt gyorsan dobtam össze ami az utamba kerüt kép gyorsan zsupsz! De nem akarok veszekedni inkább várom hogy valaki berakjon egy VT-t! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Egy vt-t nem lehet "gyorsan összedobni"... Minél több időt kell rá szánni, a lényeg a minőség! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Uhh enisz ezek állati jók! Elnéztem az oldaladra hát nagyot néztem az autókon ilyeneket álmomba nem csinálnék! Grat. hozzá! Tényleg szépek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Program ismeretsége és kreatívitás, szerintem főleg ezek kellenek VT-hez. Mondjuk nekem mostanába az utolsóból hiány van. Ha VT-ről van szó akkor egyáltalán nincs, ezért nem is űzöm ezt a stílust. Főleg fotómanipulálás, tipográfia és ritkán web. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Sziasztok kész az újabb "verda" (A neont kicsit elrontottam) Eredeti: VT Nos? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Az a baj vele meg az előzővel is ,hogy nagyon nem valósághű.Meg ennél a háttér elég ocsmány szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Egyetértek. Meg az a füst, és itt is nappal van neon és világítás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 én tényleg úgy érzem, hogy feleslegesen koptatom a pofám... utána meg még megkérdezik, hogy mi a véleményem az autóról... ehh Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Ki mondta hogy nappal van? xD A háttér csak úgy van (tehetnék képet is háttérnek) Egyébként mi nem valósághű? (jó a lámpát nem színezik,tudtommal) Neon,Ablakszínezés,Karosszéria átszínezés,Drift Füst, Plusz világítás,Visszapillantó, Tábla ennyi Sztem nem mű egyébként gabi89 eddig egyik moderátor sem vette észre az aláírásom? Most azzal van gond hogy nem 400*100-as? Vagy az hogy nemtom hány kb? Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Egyébként mi nem valósághű? (jó a lámpát nem színezik,tudtommal) ha te ezt most komolyan kérdezted, akkor nagy baj lehet a szemeddel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Akkor mond el és javítom xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Egyébként sztem meg a VT azért VT hogy az autókat tuningold és nem azért hogy csak átszínezd meg egy képet beteszel háttérnek Nekem Ilyen az izlésem sajnálom szeretem a giccset ha vkinek ezzel baja van az ne nézze! Véleményt kértem megkaptam töbször nem kérek csak beteszem Üdvözlet a pirateclub csapatnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Akkor miért rakod ki ha nem érdekel a véleményünk? Ezt nem értem... :wacko: :blink: <_< :mellow: :wacko: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Csakis Dísznek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Höh ez poén volt nem ? Mert lefordultam a székről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Jah xD Valóban ha már megcsinálom csak így belinkelem De nemtom miért kell ennyire cikizni xD Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Leírtam,hogy mi volt a baj az aláírásoddal.A mérete,hogy 1megabájt.Akinek lassabb netje van vagy mobilos net az igencsak szív ilyenkor.(Avatarodat is kiszedhettem volna mellesleg.) Nem a giccsel van a baj hanem avval,hogy köze sincs a valósághoz és ízléstelen (persze utóbbi szubjektív tudom) Ha meg nem bírod a kritikát akkor ne rakd be.Mellesleg tanulni és fejlődni csak úgy tudsz a mások elmondják mi nem jó stb.. Az meg,hogy nem látod hát elég érdekes menj ki az utcára nézd nézz meg egy járgányt és rájössz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 De akkor azt is írjátok le h mit javítsak ne csak azt hogy hú de sz*r Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Szerintem mindent :> Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 gabi összefoglalta a giccsel semmi gond, csak mondjuk ha kimész az utcára, nem biztos, hogy látsz ilyen tütüt... egyáltalán: utcán! nézegess tuning autokat, tudom javasolni a guglit. nézd meg, hogy ott pl milyen a neon... ha meg nem bírod a kritikát, akkor minek linkeled be? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Nem szeretnék beleszólni mert kispályás vagyok naon! De jútúbon szoktam nézni videókat hogy egy autóbol VT-t csinálnak és mostanában jobban megyeget mert van elképzelésem! Ajánlom a jútúbot danesznak is! De enisz jól mondja a google se rossz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 (edited) Oksa Vettem a lapot na csövi Módosította Október 16, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Épp most készítek egyet ha kész nem baj ha berakom? Csak nem színezem át mert így épp jó ahogy van feketén inkább nyomok rá egy matricát ok? Meg Body-Kit stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Hát nem mondtatok semmit 1 óra alatt végeztem és betenném akkor: Elötte: Utánna: Nekem ez már tetszik mert ilyen az én ízlésem... De nektek mi a véleményetek elmentettem psd-be és javítom rögtön ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Nekem tetszik, de csiloggás minek kellett oda? Sztem a matrica kicsit rosszul áll...Sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts