marpi08 Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Persze építő jellegűnek veszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Jah így értem, csak az övé kb olyan,mint amit painttel festettek át...már bocs...de így a Ferrari alapján vágom, hogy mit is akart. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trezeguet Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 A felni túlságosan 2D A lég terelő elég hülyén áll rajta. (Nem jól néz ki) Az első szélvédő mintha nem lenne befestve egy helyen , a dísz csíkot is felesleges beszinezni rajta. Nekem ezek a legszembetűnőbb hibák. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raidon011 Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 valaki tudna psdket feltölteni amiből tanulhatnék??? Lököst hogy kell rá rakni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 1. szerintem nem kéne minden vétének külön témát nyitni, van erre egy virtual tuning téma, ahova lehet rakosgatni 2. psd-t szerintem senki nem fog neked adni, max ha nagyon ismer téged, és tudja, hogy nem publikálod saját néven (mert a psd-vel lehet igazolni, hogy saját munkáról van szó) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 Így van mester! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 Szerintem a visszapillantót nem kellett volna leszedni vagy kellett volna másik mert így olyan mintha egy embernek nem lenne keze Persze ez lehet csak nekem nem tetszik szóval nem kell rám hallgatni Viszont a karbon az nem olyan mintha igazi lenne, mert a hajlatoknál a rátett rétegnek is hajolnia kéne...bocsi ha érthetetlenül fogalmazok Meg még a rács kicsit fura, de a többi tetszik grat...én ennyire se értek hozzá szal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raidon011 Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 Valaki felrakhatna ezgy bodykit tutort lámereknek(mint én) kéne a barkaszra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxyyyxxx Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Sziasztok! Én egy elég "szegény" művemet szeretném megosztani veletek, kezdő vagyok a téren és ezt tudtam kihozni magamtól : http://photoshopium.com/wp-content/uploads/tutor17_files/2.jpg És a végeredmény http://kepfeltoltes.hu/view/080702/9638095263_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Tulajdonképpen nem is nevezném tuningnak, de szívesen várom a kritikákat, és hogy min próbáljak javítani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 hát, kezdjük az elején... a virtual tuningokat általában szabványméretben készítjük, mert úgy még látszanak a részletek, de a hibák nem annyira. a szabvány méret általában 1024x768. ha ennél kisebbet csinálsz, akkor nem lehet megmondani hogy mi a hiba, mert nem lehet látni semmit. a vétéről: a technika nem rossz, viszont a szöveget nagyon maszatosan tűntetted el, ez nagyon csúnya :S ha jobban megnézed egy sima színátmenet van mögötte, úgyhogy elég a pipettával mintát venni, és egy sima színátmenetet húzni a szöveg fölé. a színvilág, ami ezen a tütün van, az én gyomromnak egy kicsit sok. nem tudom, hogy a felnit miért kell színezni, meg az ablakot is ilyen rikító zöldre... szerintem utcán ilyet nem látsz. mondjuk ha nem arra mész, hogy fotó realisztikus kocsit csinálj, akkor nem baj. összegezve: jó úton haladsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean 1990 Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 Nézzétek meg a neon fényemet, szerintetek jó? Véleményeket várok! http://kepfeltoltes.hu/view/080707/Neon_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 a neon szerintem jó, viszont azzal van gond, hogy fényes nappal a neonnak nincs ilyen erős fénye próbáld meg ugyanezt a neont rárakni egy éjszakai képre szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 hát szerintem nagyon kevés egy igazi vt-hez... és már bocs de sztem az a kék egyben borzalmas és még csak nem is hihető... más változást csak matricát vettem észre az meg nem nagy kunszt... 1. vt-m(félkész) után megtanultam a festés a legutolsó folyamat... bocs lehet hogy szigorú voltam és értelmetlen de késő van:D Szerk : A karbon az jó lett:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Akárhogy is nézem, te csak színeztél? A színösszeállítás elég érdekes, én mondjuk egy sötétkék, lila kombinációt próbáltam volna ki. Az karbon vagy csak befestetted? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 hát szerintem nagyon kevés egy igazi vt-hez... és már bocs de sztem az a kék egyben borzalmas és még csak nem is hihető... más változást csak matricát vettem észre az meg nem nagy kunszt... 1. vt-m(félkész) után megtanultam a festés a legutolsó folyamat... bocs lehet hogy szigorú voltam és értelmetlen de késő van:D Szerk : A karbon az jó lett:) ha már ott tartunk, a te vétéd sem valami hú de nagy durranás... egy tisztítás egy fényezés, meg egy olyan matrica, ami nem is hajlik a kasztnira, az nem nagy kunszt ... ráadásul eredetit sem linkeltél úgyhogy ne hurrogd le a kezdőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Nekem elég kevés türelmem van a folyamatos kijelölésekkel szórakozni, de lehet beszerzek egy pár képet és laptopon egy nyugisabb helyen összedobok valamit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxyyyxxx Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 hát szerintem nagyon kevés egy igazi vt-hez... és már bocs de sztem az a kék egyben borzalmas és még csak nem is hihető... más változást csak matricát vettem észre az meg nem nagy kunszt... 1. vt-m(félkész) után megtanultam a festés a legutolsó folyamat... bocs lehet hogy szigorú voltam és értelmetlen de késő van:D Szerk : A karbon az jó lett:) Egyelőre még csak az alapokat gyakorlom de köszi a "jó" kritikát És nemtom, a karbon nem is igazi karbon, nem máshonnan raktam be, egyszerűen ctrl shift u-t nyomtam és ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 igen? jó tudni:D jó szine van:D Na most egy kicsit fejlesztem a bébit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 (edited) Nahakkor én is beraknék egy párat csak próbálkozások a bodykit nem egy tudna valaki segíteni benne? az pls. PM-ben küldjön üzit jah és lehet ócsárolni meg minden merrt nem valami jók csak minimum dolgokat változtattam de egyébként rengeteg van! : A ferrari nagyon rossz az volt az 1.! Előtte: Utána: Előtte: Utána:Az igazi nevemet húztam ki fent! Minden féle jellegű kritikát elfogadok csak pls. ne sziddjátok meg ne sz@rozzátok le! Köszi! Módosította Október 16, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Én csak annyit mondok hogy fektess bele több időt a kijelölésekbe mert sok helyen kilóg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 és akkor a kollega még finoman fogalmazott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Köszönm a kritikákat Még csak most kezdtem el a photoshop-ot és a VT-t! Igyekszem megoldani a gondot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 és akkor a kollega még finoman fogalmazott Finom voltam és nőies neeo9v2, amúgy nem rögtön vt-vel kell kezdeni hanem egyszerűbb dolgokkal bár ahogy érzed Én nem tudom Enisz barátunk hogy kezdte...én meg nem vt-zek szóval nem tudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Sok tutorial-t is szoktam olvasgatni nem csak VT-zek! De tényleg nem tud valaki segíteni BodyKit-ben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Ezt hogy látjátok tudom nagyon nagy hiba volt az a matt üveg meg minden és még itt is kimentem de a haveroknak tetszett ők csak az üveget meg a BodyKit-et hiányolták! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 neeo9v2: nem vagyok igazán szakértő, de avval, hogy mindenfélre csiricsáré színre átfested a kocsit, neont raksz rá hát öhm... Most arra nem tudom milyen véleményt vársz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 (edited) Alkottam eggyet ahol figyeltem de ígyis talátam benne hibákat a kész mű után egyb. nekem tetszik ez: Nissan Skyline: Utánna: Módosította Október 16, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Én sem vagyok nagy mester meg nem is sokat foglalkozok virtual tuninggal de sztem túlságosan "mű" a cucc...mármint nagyon látszik h megvan csinálva psel...Az opacity-t kicsit (nagyon) szedd vissza, és próbáld meg az üveget is úgy csinálni, hogy ne úgy nézzen ki mint amit Paint-el fújtak le De am jó lenne maga a kép....mennyi idő alatt készítesz el egyet? mert ha 10 perc alatt, akkor azért ilyen! Minimum fél óra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Igen szerintem a mostani a legjobb mert ez 27 perc 32 másodperc alatt lett kész (mértem ) És köszönöm ezt a mondatot külön: "De am jó lenne maga a kép...." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 mennyi idő alatt készítesz el egyet? mert ha 10 perc alatt, akkor azért ilyen! Minimum fél óra! öhm... látszik, hogy még nem nagyon foglalkoztál vtvel jó munkához idő kell - szokták mondani. a leghosszabb vétém több mint 1 hónapig készült szóval fél óra az lópikula. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts