myke Posted Március 12, 2006 Share Posted Március 12, 2006 (edited) Gondoltam csinálok egy egy ilyen topicot. röviden egy két dolog a VT( virtual tuning) -ról: a VT egy auto, motor, kamion képszerkesztő programmal való tuningolása. akkor kezdeném is az egyik VT-mel: -törölték- és az tuningolt: változtatások: felni csere, ültetés, karbon tető, szárny, szinezés, matricázás, bodykit ..asszem hirtelen ennyi.. -törölték- véleményeket és további képeket várom! Módosította Július 15, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Március 12, 2006 Share Posted Március 12, 2006 Nem rossz csak nem nagyon realisztikus a spoiler(talán ferde, vagy nem tom 1 kicsit hülyén áll).A másik az a "VMAX" felirat elöl.Xtem az má nem kéne oda De így tovább!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
myke Posted Március 13, 2006 Author Share Posted Március 13, 2006 tudom hogy elég szar a spoiler ...az eredetileg nem is akartam rátenni... majd megcsinálom rendesen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Március 13, 2006 Share Posted Március 13, 2006 Ékezeteket ne rakj a nevébe mert linkelésnél érdekes! Maugy tetszik és megprobáltam én is! Ebböl indultam: És ez sikerült: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Március 14, 2006 Share Posted Március 14, 2006 Ez nagyon jól sikerült... grt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
myke Posted Március 14, 2006 Author Share Posted Március 14, 2006 ügyes vagy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Március 19, 2006 Share Posted Március 19, 2006 Megprobáltam még egyett de kicsit elkapkodtam sok hiba van benne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Március 19, 2006 Share Posted Március 19, 2006 Szép lett grat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugribugri Posted Március 26, 2006 Share Posted Március 26, 2006 csá all!! szeretném megkérdezni milyen progival kell ilyeneket csinálni és nehéz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Március 26, 2006 Share Posted Március 26, 2006 Photoshop és ha már így kérdezed akkor igen az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Március 26, 2006 Share Posted Március 26, 2006 csá all!! szeretném megkérdezni milyen progival kell ilyeneket csinálni és nehéz? Igen paul is jol mondta photoshop és ilyen virtual tuningot nem nehéz. (az egész virtual tuning arrol szol ki milyen és menyi képet tud beszerezni és azt öszeszabdalni) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rackteam Posted Március 26, 2006 Share Posted Március 26, 2006 már így kérdezed akkor igen az Elég nehéz, de sok kitartással, türelemmel és nem utolsó sorban TANULÁSsal meg lehet tanulni!!! Flegeton: Ez kemény volt! Majdnem sikerült egyszerre hozzászólnunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Március 27, 2006 Share Posted Március 27, 2006 Ha már feldobtátok a témát, én gyüjtöm az ilyen képeket. Ezen az oldalon van minden, tutorial, képek ..... Nézelődjetek, frankó oldal. Hát myke nem a legjobb, de én még ilyet sem tudok. Nem is akarok ilyennel kinlódni. Még sokat kell gyakorolnod. Ami jó az a karbon és a szinezés. A matricázás nem a legjobb. A kited nem jött össze bár azt a legnehezebb megcsinálni. A leültetésnél vigyázz a kerekek kormányozhatóak legyenek. Meg amugy is utálom akoppra leültetett kocsikat, egy kis teleszkóp út kell azért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugribugri Posted Március 27, 2006 Share Posted Március 27, 2006 csá és valaki letudná írni hogy hogy kell ilyen VIRTUAL TUNINGOT csinálni vagy pedig msn timcsi69@nidocom.hu mert én 1 BMW M3 akarok és kell hozzá 1 másik fénykép vagy csak erre kell rárakni a spoilereket????? csá és valaki letudná írni hogy hogy kell ilyen VIRTUAL TUNINGOT csinálni vagy pedig msn timcsi69@nidocom.hu mert én 1 BMW M3 akarok és kell hozzá 1 másik fénykép vagy csak erre kell rárakni a spoilereket?????[attachmentid=758] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Március 27, 2006 Share Posted Március 27, 2006 Flegeton: Ez kemény volt! Majdnem sikerült egyszerre hozzászólnunk! Azért 3 perc különbség van! A porsésat 3 képböl + az alapbol csináltam és már ítam fentebb hogy mi kell olvasd vissza egy kicsit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugribugri Posted Március 28, 2006 Share Posted Március 28, 2006 és valaki nem tud 1 tutorialt mert onnan minden menne mert van 1 angol oldal ahol minden meg van csak nem vagyok annyira jó angolból és lenne még 1 kérdésemha példáulleveszem az 1 kocsiról a spoilert akkor hogy rakom rá a másik kocsira???? és flegeton nem bírnád megmutatn9i az alapokat??ha van rá időd? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostDog Posted Március 28, 2006 Share Posted Március 28, 2006 (edited) Én nem merek ilyet próbálni. De itt egy link. Itt ha jól emlékszek vannak how-to leirások. Hátha valakinek hasznára vválik. http://www.hvtm.hu/ Módosította Január 19, 2008 Gabi89 Direkt link használata tilos.Máskor használj Code tagot. [code] [/code] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Március 28, 2006 Share Posted Március 28, 2006 flegeton nem bírnád megmutatn9i az alapokat??ha van rá időd? Nos alapok: kijelölés és beilesztés! enyi! a hvtm en tényleg vanak tutorialok de ha magadtol nem jössz rá dolgokra akkor... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Április 5, 2006 Share Posted Április 5, 2006 zsir lett az összes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugribugri Posted Április 6, 2006 Share Posted Április 6, 2006 csá all!!! én még kezdő vagyok de szerintem nem olyan rossz de h..e vagyok nem raktam képet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 6, 2006 Share Posted Április 6, 2006 Anyira nem rossz (legaláb megprobáltad- ez dicséret volt ), de néhol a széle életelen és a szinek tül élénkek, gondolom nem nagyon tudtad hozzáigazítani, ha végkép nem megy használj karbont és azzal csalj egy kicsit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugribugri Posted Április 6, 2006 Share Posted Április 6, 2006 ok kössz a tanácsot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 6, 2006 Share Posted Április 6, 2006 Ugribugri képéböl: [attachmentid=758] Ezt csináltam: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugribugri Posted Április 8, 2006 Share Posted Április 8, 2006 csá az enyém nem lett valami jó!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 8, 2006 Share Posted Április 8, 2006 Hát anyira nem is rossz (de miért akartad utánozni az enyém? az nem jó mert elkezdik öszehasonlítgatni a kettöt)! A spoiler az tökéletes, az elsö spoiler (ami az ütközö, nem tudom mi a neve régen undergrundoztam) azon nagyon látszik hogy nem ott volt pláne ahol a kerék van azon a részen a torzítani kellet volna a térhatás miatt is (probáld kicsit elmosni vayg halványítani rajta) meg elmosodás is van mellete, a lámpákara ne rakj fényeröséget mert attol fakó hatása lett inkább más szin + sötétítés (de érzéssel) az oldalso dolog (amit megnint nem tudok hogy hívnak) az emg életlen gondoom rossz vagy kicsi volt a kép amiröl szedted, az ajto nekem nem megy hozzá de ha már beraktad akkor kicsit nagyobbra és lejeb kellet volna, felnit is szerezhetél volna rá valami táposabbat, a motorháztetön néhol nem jol jelölted ki. Meg a BMV logot eltüntettem és az oldalán azt a szelözö dolgot, szerintem csunyák, meg ha már itt vagyunk akkkor valami festést is adni kellet volna neki. Ha osztályoznom kellene akkor egy 3-4/10 est adnék rá (enyémre 6/10est adnék abban is van hiba de nem égetem magam a leírásával és nem is különösebben érdekel). Várom a következö munkákat és persze ennek a javítását ! (szeretek kritizálni ez gondolom látszik) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugribugri Posted Április 9, 2006 Share Posted Április 9, 2006 csá kössz a tippeket én is szeretek kritizálni!! nem tudnál pár kocsis képet küldeni ami neked van????pl:msn-en még azt szeretném kérdezni hogy hogyan csináltad az oldarára azt a frankó grafitit vagy mit??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Április 9, 2006 Share Posted Április 9, 2006 Egy picit sok az a felnyíló ajtó, mivel az elülsőn látszik, hogy nem felnyíló Meg a bal hátsó ablaküvegnél a kijelölés nem sikerült túl jól, amúgy nem rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Április 9, 2006 Share Posted Április 9, 2006 Ez a Porsche naon frankó lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 9, 2006 Share Posted Április 9, 2006 nem tudnál pár kocsis képet küldeni ami neked van????pl:msn-en még azt szeretném kérdezni hogy hogyan csináltad az oldarára azt a frankó grafitit vagy mit??? Nekem nincs valami sok kocsis képem, de neten rengeteg van virtual és sima tuning témában is. Az oldalára sok féle képpen lehet csinálni de azt pl rétagmód álítással csináltam lágy fényel, de maszkolásal is meg lehet csinálni (Ica: már megtanultam mi az, néha hasznos), és a radír segítségével is de még mindíg az elsö a legegyszerübb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Április 11, 2006 Share Posted Április 11, 2006 sziasztok! nekem egy olyan oldal kellene, ahol RENGETEG tuningolt autó van minden szemszögből, kameraállásból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts