Lukács Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 nVidia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replica Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 Nekem 1 Asus Radeon x1950pro-m van ami alapból 580 on megy de most nekem stabilan viszi a 650 Mhz et. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 tuti nVidiám lesz,volt,van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjábor Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 nVidia 4Eva!!!! Most egy Inno3D GF 7600 GSem van(256 MB),de lecserélem Majd.. ..Inno3D GF 8800 GTSre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 ATI POWA!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted Szeptember 24, 2007 Author Share Posted Szeptember 24, 2007 én speciel már kezdem marhára unni, hogy EZ a jobb... NEEEEEMM!!!!! AZ a jobbb.... mindenki azt vegye ami neki tetszik, persze vannak olyan modellek amiket kerülni kell (pl mostanában X1650 pro), de ebbe általában a két tábor egyet szokott érteni.... és igen az FPS csak az adott driver optimalizáltságának kérdése.. szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roy3558 Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 ezért szemét dolog hogy a steam ATI kártyásoknak ad 2 ingyér játékot :@ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roy3558 Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 amúgy nekem jelenleg egy jó kis GeForce FX 5600 XT-m van 256al és imádom xD (codba bebugol úgy átlátok a bokron mint a szar xD) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deamon Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Hello mindenki Nekem Ati 9600Pro-m van egy kicsit régi de megvagyok elégedve vele!!!!! Nem volt még Geforce kártyám de szerintem nem is lesz!!! Szerintem amugy mindegy de PL: az atinál nem halotam olyanrol hogy, nem támogatja a játékot mint Geforce-nál a NFS-Carbont!!! Szerintem ATI szerintem!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Nana mi az,hogy nem támogatja a Carbont hát ezt nem mondanám simán megy Gef. kártyán sőt ha jól rémlik pont,hogy Ati kártyán nem ment rendesen bővebben nem volt Motion Blur Ati kártyákon és nem volt rá megoldás ezért volt az,hogy XBOX360-on sem volt Motion Blur mert abban is Ati kártya van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivados Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 nekem geforce 7300gt silent-om van 256 megás és a crysis 800x600-ban minden közepesen akadás nélkül megy rajta meg minden más úgyhogy elégedett vagyok vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirtwarez Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 nekem is asus en7300gt-m van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
H@nGm@N Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 nVidia 4ever!!! Mindig nVidia párti voltam és mindig is az leszek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Sziasztok ! Ez helyzetfüggő, először Nvidia párti voltam, majd ATI, most meg megint Nvidia párti vagyok. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 előszőr NVidiákkal voltma joban de mára áttértem a ATi kártyákra és teljesen megvok velük elégedve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luzer2 Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Nekem volt 9600XT-m, most 7600GST-m van, de januárban hd 3850-et (esetleg 3870-et, az áraktól függ) fogok venni. Aki azt mondja, hogy én csak nvidiát, vagy csak atit veszek, mert a másik nem megbízható, vagy nem tetszik a színe, az hülye. Mindig azt kell nézni, hogy mennyibe kerül, ezért az árért mennyi teljesítményt kapsz, és nem utolsó sorban te mennyit szánsz rá. Éppen ezért ez is hülyeség, hogy ati vagy nvidia, mert ezt csak konkrét kártyáknál lehet eldönteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Hi! Attól függ hogy melyik! De mivel nekem nvidiám van, így az nvidiára szavazok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 „...Aki azt mondja, hogy én csak nvidiát, vagy csak atit veszek, mert a másik nem megbízható, vagy nem tetszik a színe, az hülye. Mindig azt kell nézni, hogy mennyibe kerül, ezért az árért mennyi teljesítményt kapsz, és nem utolsó sorban te mennyit szánsz rá. Éppen ezért ez is hülyeség, hogy ati vagy nvidia, mert ezt csak konkrét kártyáknál lehet eldönteni.” Ismét jól beszél a kolléga. Amúgy ATI. Hogy miért? Mert sokkkal innovatívabb cég az NVIDA-nál (persze "kis" cég, csak előre mehet). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Btw, igaza van annak, aki azt mondja, hogy mindkettő... Kezdtem egy GF 2-vel, utána 9800XT, jelenleg 7600GT. Igaz, a 9800-ast azért kellett lecserélni, mert 3 év után nem bírta a graf. memória a kiképzést, egyébként tökéletes volt az is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny2 Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Hát nekem volt,GeForce 2, 4, FX5200, 6600, ATI 9600 pro, és most 7300 GT. Nvidia párti vagyok, de általában ár/érték arányban jó karikat veszek, mind1 melyik gyártó. Bár az 5200-as az baklövés volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikepowell5 Posted Május 25, 2009 Share Posted Május 25, 2009 Hidd el, a maga korában az 5200-es über kari volt. Egyébként NVidia párti vok én is, csak mostanában azt olvasom a gamer lapokon, h az ATI ilyen karit adott ki, az NVidia tanácskozik + stb... Ha így megy tovább akkor az ATI behozhatatlan előnyre fog szert tenni a NVidia előtt. :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djcsaby Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 hali! én úgy gondolom h nem lehet eldönteni h melyik jobb,melyik rosszabb. mindegyik gyártónap más-más előnye van: ATI: jobb a gyártás teknológiája mint az Nvidiának(pl.:HD4770) ugyanazt a teljesítményt megkapod olcsóbban(pl.:HD4890(50000Ft) vs. GTX280(80000Ft)) Nvidia: kevesebb áramot eszik mint a vele megközelíthető teljesítményű ATI(ez azért fontos mert ha a tápod nem bírja ez az ATI kártyát és nincs pénzed másik tápra akkor érdemesebb Nvidiát venni,mert 2/3 ad annyit eszik mint a vele azonos teljesítményű ATI) sokkal több játék támogatja az Nvidiát mint az ATI-t és ez grafikailag is megnyilvánul(pl.:Crysis) nekem már volt mind a 2 gyártótól kártyám mind a 2 vel nagyon meg voltam elégedve bár egyszer csalódtam az nvidiában az ár/teljesítmény miatt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 nVidia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Január 8, 2010 Share Posted Január 8, 2010 Nvidia!!! Két gépem is ilyennel működik. Az egyikben még az 5200 kártya van, és /lekopogom/ még mindig szuperál. Tehát nem csalódtam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika1337 Posted Október 20, 2018 Share Posted Október 20, 2018 ati-ra szavazom mert már évek óta azt használom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts