csörike Posted Március 2, 2006 Share Posted Március 2, 2006 sziasztok lenne nekem egy nokia autos kihangositom kellene hoza egy szerelési utmutato tipusa HFU-2 ha valaki tud segitsen köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meristin Posted Március 10, 2006 Share Posted Március 10, 2006 Pontosan mit szeretnél vele csinálni??? mert sztem ha a telót akarod a kihangosítóhoz csatlakoztatni akkor elég egyértelmű a dolog ha mást akkor írd le mit és akkor tok segíteni sztem nem fogsz találni leírást hozzá Google-ben kerested???? üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csörike Posted Március 12, 2006 Author Share Posted Március 12, 2006 bocsi egy kicsit elfoglalt votam na kaptam egy komplet kihangosítot ezt szeretném az autoba betenni de nem tudom hogy melyik vezetékket hova kössem + - hangszoro egyébb a googleban már néztem meg a nokia honlapján is elöre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanczi Posted Március 13, 2006 Share Posted Március 13, 2006 Hali. Ha egy kihangosítóra gondolunk,(6110,6210 kihangosítója)akkor a hangszóró,mikrofon,tartó csatlakozó nem kérdés,mert csak egy helyre tudod bedugni őket.Ha a tápcsatlakozó bekötésére vagy kíváncsi:fekete-test,piros-áll.(akku)pozitív,kék-gyújtásköri pozitív,sárga-némítószál(híváskor testet ad ki,a rádió elnémítására jó),zöldet nem kell bekötni.Remélem segítettem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csörike Posted Április 7, 2006 Author Share Posted Április 7, 2006 köszönöm a segítséget pontos közben sikerült egy német honlaprol leszednem ez egész müszaki leírást (ha valaki keresné még CARK-91 néven szerepel) méegyszer köszi a segítségeteket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts