barnakenyer Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 én bringázok,de régen gyeplabdáztam van 3 jó ütőm megválnék tőlük ha érdekel vkit dobjon mailt a címemre: kesoadam@citromail.hu XDXDXD mert ez a sport annyira nem híres h magyaroraszágon nem lehet kapni dolgokat max a decathlonba,de azok nagyon ratyik :S am. most bringázok bp-n ha valaki tud 20-21.ker környékén egyesületet az szóljon pls mert már kinőttem a délutáni bringázgatásokból XDXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
€CKO UNŁTđ Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Foci! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zozohut Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Én pacigolok, nemzetközi szinten Van három saját lovam, meg végtelen sokat lovagolok. De imádok futni is. Biciklizni meg csak ilyen túrázós-nézelődős szinten. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play.boy Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 én mostanában nem sportoltam de amikor szoktam akkor röpizek focizok néha kosarazok nyáron úszok ennyia szem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbi Szabó Posted Szeptember 10, 2007 Share Posted Szeptember 10, 2007 Hi! Én atlétikzákok, meg bicózok, de ezt hobbi szinten!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beta Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Én amatőr szinten sétálok... Na most komolyabban egy picit... Hátt most vok 22 és kb 12 éve focizok megye 1ben. De igazából minden nap van sportolásnak nevezhető tevékenységem. Pl.:billiárd, bowling, lábtenisz (jahh ezt is versenyszinten), meg szombat esténként sörkorcsolyázás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiPPoNaX Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 lelkes amator szinten roplabdazom: nagyon lelkes vagyok, de nagyon amator Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovacs077 Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Én 15 évesen a megyei 1-es serdülő csapatban focizok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 And1, amikor az idő adja magát ... vagy van terem. Egy ideje pedig rendszeresen gyúrok. Régen pedig deszkáztam, bicikliztem és komolyabban atletizáltam. Mára a térdem tönkre ment, így váltottam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygamer Posted Szeptember 16, 2007 Share Posted Szeptember 16, 2007 foci NB3-ban Ózd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeussz Posted Szeptember 20, 2007 Share Posted Szeptember 20, 2007 én gyeplabdázok, ami hasonlít a jéghokihoz, csak füvön játszák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Szeptember 20, 2007 Share Posted Szeptember 20, 2007 foci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caraffa Posted Október 16, 2007 Share Posted Október 16, 2007 Ugy látom hogy a gigát általábam a 15-25 év közötti fiatalok látogatják . Kíváncsi volnék, hogy te sportolsz -e valamit, vagy a testmozgást számodra azt jelenti hogy a számítógéptől elmész az ágyadig. Ha sportolsz akkor milyen rendszerességgel és mit ? Persze az se baj ha nem csak kíváncsi vagyok ! Én 35 éves vagyok és hetente 3 alkalommal rúgom a bört (amíg bírom). vagy a testmozgást számodra azt jelenti hogy a számítógéptől elmész az ágyadig. van egy két osztálytársam akinek ez jelenti a testmozgást mondtam nekik hogy jöjjenek el egykét edzésre de valahogy nem érdeklik. minden estre én szablyavívásra járok már fél éve és 3 hónapja sportlövészetre is ezenkívül még úszni futni és gyurni szoktam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setyú Posted Október 18, 2007 Share Posted Október 18, 2007 én kosarazok meg BMX meg régen karate meg kézilabda Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Október 19, 2007 Share Posted Október 19, 2007 hobbisznten focizok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Focizok ! Télen Bent vagyunk a terembe ezért hetente 2 edzés ! Nyár Tavasz Ősszel pedig 4-5 edzés Ha fontos meccs van akkor 5 edzés abból minimum 1 Erőléti ! NB II be vagyunk ! Látom focizik itt naon sok mindenki ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 FLOORBALL!(sajnos sokan nem ismerik még, de olimpiai játék lesz nemsokára)heti 3X, felnőtt(ob2),u19,u17,15-ben is játszok(kb. heti 2 meccs, és a legjobb, hogy minden évben utazunk külföldi openekre is) és minden bajnokságban nagyon sikeresek vagyunk.(ha valakinek kedve támadt szeretettel várjuk) http://www.phoenixfloorball.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BroN Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Én Squasholok meg Gyúrok meg hobbiszinten Foci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laszloman Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 kézilabdáztam de sajnos 2éve keresztszalag szakadásom volt így manapság már csak a foci maradt hobbiszinten :< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 már semmit régebben foci meg atlétika utána csak foci de aztis hobbi szinten már aztsem szóval... korsóemelés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss61 Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 Sakkozom Különben tényleg szoktam gépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony91 Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 foci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Január 16, 2008 Share Posted Január 16, 2008 Én gyúrok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 9évig voltam igazolt focista Megyei 1. osztályba!gyengébbek kedvéért 4.osztály!most télen befejeztem kell a pihi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeny Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 Én focizok heti 5 edzés! + a hétvégi mecs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltottkaposzta Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 én hokizok..... nem nem azt amire gondoltokXD jégkorong:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csupy Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 elég sokáig foci, most pedig tánc,sakk ééés (L)box(L) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOBI90 Posted Január 30, 2008 Share Posted Január 30, 2008 én kyokushinozok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csupy Posted Február 1, 2008 Share Posted Február 1, 2008 az mi az? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtension Posted Február 1, 2008 Share Posted Február 1, 2008 én focizok szerintem a legjobb sport ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts