aggress Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Én focizok és futok...de a sok sérülés miatt abba kell hagynom sajna...pedig előttem az élet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petterson Posted Augusztus 17, 2006 Share Posted Augusztus 17, 2006 Én egyesületbe rúgom a bőrt(ami mostanság már nem is bőr:P) és heti két edzés+hétvégén meccs. Ezen felül haverokkal is eljárok focizni kispályára. Nem tudom mi lenne velem foci nélkül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
infox Posted Szeptember 14, 2006 Share Posted Szeptember 14, 2006 én 4 évig ping pongoztam, aztán 4 évig shaolin kung fuztam, és közben szerelmes lettem az összes küzdősportba, és harcművészetbe. De aztán abbahagytam, nemtudom miért. Vagyis tudom:) mert igazából dobolok. Valahol az is sport:) Csak a kettő nem fért össze. na mindegy. Meg az izületeim sem a megfelelőek, túl sokat ülök a gépnél. Mostanában futok néha, szeretek futni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polluter Posted Október 6, 2006 Share Posted Október 6, 2006 Holá bradas! én 2006 május körül kezdtem el deszkázni, azóta is eléggé aktívan űzöm a dolgot.. pedig csak azért vettem deszkát mert nem volt pénzem bmx-re de ez így lett végülis a legjobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Október 6, 2006 Share Posted Október 6, 2006 (edited) Én kosarazok leginkább.Nyár vége fele kezdtem el úgy igazán és most heti 3 edzésem van + még az egyik haveromal szoktunk lejárni dobálni meg játszani. Módosította Október 6, 2006 bimbambu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Október 7, 2006 Share Posted Október 7, 2006 Hát én jobb felkarra gyúrok VBKs pohár emelgetéssel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 Csocsó forever.Verseny szerüen játszom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Október 14, 2006 Share Posted Október 14, 2006 én BMX-ezek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 16, 2006 Share Posted Október 16, 2006 sziasztok! napi 100 felülést csinálok, és sokat táncolok itthon. ha ez sportnak számít. elvégre kondiban tartom magamat, és teszek az egészségemért is vele. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 Nagyon helyes szipi, így tovább! Én kondizni járok, de abbahagytam 3 hete, a tetkó miatt, de jövő héten ujra kezdem. Néha anyuval elszoktam menni futni (nem nekem való) Focizni is szoktam, de már 2 éve nem fociztam, pedig imádtam, egyik kedvenc sportom, a labda után az aén mázsámmal úgy futottam, hogy Schumacher Ferrari - ja is megirigyelne. Én nem azért sportolok, hogy fitt legyek, hanem azért, hogy ismét 95 kg legyek, ne pedig több. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportfan Posted Október 22, 2006 Share Posted Október 22, 2006 4 évig úsztam 1 évig karate 1.5 évig falmászás 1 évig kapuéra és természetesen foci de csak hobby szinten Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Október 22, 2006 Share Posted Október 22, 2006 fél évig úsztam anyi elég volt h megtanuljak 2 éve kick-box, de még nem versenyszerűen, majd ujévtől végre, meg nyáron kijárunk a nagypályára atlétikázni.....télen a suliba benn kondi, ösz-visz ennyi.. Ja és persze 2,5 évig sakkoztam, elme sportnak számít Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsterking Posted Október 22, 2006 Share Posted Október 22, 2006 Csá! Én karatézok kb. 3 éve, és focizok,bringázok hobby szinten. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beton Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 (edited) No lássukacsak 16 vok most... 11 évesen elkeztem deszkázni....összetörtem magamat abbahagytam 12 évesen megkaptam az első BMX-emet....összetörtem a BMX-et meg magamat,abbahagytam 13 évesen egyesületbe (BEAC) kosaraztam,abbahagytam me nem tetszett az edzés,de a streetballnál megmaradtam 14 évesen nyáron napi 6-7-8 órát kosaraztam,aminek az lett a következméye hogy 94 kilóról most 64 vagyok 15 évesen rászoktam a cigire még ebben az évben elkezdtem hip-hop táncra járni,ECD-Team 16 éves vagyok,dohányzom,biciklizem,focizom,kosarazom,és az összes ellentmondás ellenére semmi nem nehezebb a cigi miatt mint régebben,sőt amióta cigizem egyszer nem jött elő az asztmám pedig az is volt. ennyi byebye Módosította Október 26, 2006 beton Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportfan Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 én azért nem hiszek a cigi jótékony hatásába de te tudod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
darxky Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 csá én focizok a mufc(makói utánpotlási futball club) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeVi@Ózd Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Heti 5x járok kondizni napi 1,5-2 h. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic79 Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Régebben versenyszerűen kéziztem, (Nb/1) ma már csak hobbi szinten. Ezt követte 1/2 év kick box, aztán a görkorra kaptam rá, nagyon jó testmozgás nyáron! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Én profi szinten védtem, de már feladtam azzal is... Nincs olyan csapat amelyik eleget fizetne... Nah de viccen kívül komolyan védtem a Kiscsapatban, de annak már 3 éve...Pedig még mehetnék, de már nincs hozzá kedvem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qvilly Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 én 16 éves vagyok és attlétizálok heti 7-8 edzésem van bár ha hétvégén van verseny akkor csak 6 ja meg atesiórák de azok inkább lazulások semmint fárasztóak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandínnyó Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 14vagyok...fociztam fél évig.....és most már 3éve röplabdázok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbeusz020 Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 20 éves vagyok lassan 21 :)Ezeket sportokat probáltam ki fociztam 2 évet, lábtollaztam hobbi szinten ,kosaraztam és ami nálam a legkitartobb sport ,amit már több mint 9 éve üzök az a Sportlövészet annak is a futócéllövészet ágát . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 én kyokushin karatézok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozsiku Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 igen nekem is volt már ilyen incidensem egszer kint voltunk az iskolánk sportpályáján(délután) és a pálya mellett házak vannak egyszer megküldtem labdát(focizok ) és hát mivel a pálya végén vas rács van (hogy ne menjen ki a labda az útra) csattant egy nagyot....erre kinéz egy pali az ablakon és elkezdi pofázni hogy rongáljuk a pályát meg ilyesmi....mikor mi csak fociztunk Ez már tényleg nagyon nevetséges volt szerintem! Ja és én focizon és a mi sulinknak is van pályája de szerencsére ott nincs ház. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolesz008 Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 én lo man kam wing chun kung fu-ra járok már majdnem 1 éve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamuraj Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Én aikidozok és a dan vizsgaelőtt állok + még tanulom a jodot(dzsodot), battadot és a jaidot. 1kyu-s vagyok(barnaöv) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate88 Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Röplabdaaaaaa!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Sok mindenbe belekóstoktam, persze mindig a foci mellett. Igazolt játékos vagyok heti 3-4 eddzéssel és egy bajnokival, hol NB3, hol Megye 1(hehe), mikor hogy megy a csapatnak, bár már nagyon rég itt játszom, végigjártam az összes korosztályos ranglétrát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spori Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Biciklizgetek (street, dirt), de mostanában ijjászkozgatok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogogergely Posted Február 21, 2007 Share Posted Február 21, 2007 Én sörhasra gyúrok!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts