micky71 Posted Március 1, 2006 Share Posted Március 1, 2006 Ugy látom hogy a gigát általábam a 15-25 év közötti fiatalok látogatják . Kíváncsi volnék, hogy te sportolsz -e valamit, vagy a testmozgást számodra azt jelenti hogy a számítógéptől elmész az ágyadig. Ha sportolsz akkor milyen rendszerességgel és mit ? Persze az se baj ha nem csak kíváncsi vagyok ! Én 35 éves vagyok és hetente 3 alkalommal rúgom a bört (amíg bírom). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Március 1, 2006 Share Posted Március 1, 2006 én vagyok az első a témába aki ír!!! Biztosan lesznek többen is!! te idősebb vagy nálam az biztos én 14 éves vagyok !!!!! És egy éve rendszeressséggel gördeszkázom!! Meg hát tesiórán én is "rúgom a bőrt"!!! Üdv! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted Március 2, 2006 Share Posted Március 2, 2006 Ilyen topic már van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
micky71 Posted Március 3, 2006 Author Share Posted Március 3, 2006 (edited) hát én nem találom Módosította Január 30, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
togoo Posted Március 4, 2006 Share Posted Március 4, 2006 bicajozok! xc! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanyiboyy Posted Március 4, 2006 Share Posted Március 4, 2006 én special focizom, hetente vagy 3x!!! + járom úszni hetente 2x!!!! naon néha bicaj ha nem indul az autó!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Március 9, 2006 Share Posted Március 9, 2006 2 éve kézizek heti 5 edzésen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Március 9, 2006 Share Posted Március 9, 2006 Edzek amatőr szinten. Heti 5-6 alkalommal. Már több mint 1 éve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Március 9, 2006 Share Posted Március 9, 2006 tavaly nyár óta tenisz, nyáron hetente kétszer, télen hetente egyszer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
micky71 Posted Március 10, 2006 Author Share Posted Március 10, 2006 már azt hittem hogy egy új topicot kell nyitni "halott témák" címszóval és oda kerül ez a téma. De úgy látom hogy felpörögtetetek ! Ne szégyenljétek elmondani ha mozogtok , vagy ha nem . Az se baj ha az csak alkalmi sport a haverokkal ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Április 14, 2006 Share Posted Április 14, 2006 Én amikor csak tehetem zúzok kosarazni. De van amikor csak nézem havert amint ép flatland-ezik. De szinte mindenhonnét elküldenek minket. De ez néha már röhejes, a tv mindig arról sír h a fatalok nem sportolnak eleget, amikor mi meg sportolnánk, akkor jönnek az öregasszonyok azt jártatják a p*fájukat v hívják a yard-ot. Hát igen, itt tartanak a magyar emberek, no tolerncia. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
r_gacsal Posted Április 17, 2006 Share Posted Április 17, 2006 Ja!!!!!!!!!! eső után néha fociznánk a betonnon és jön a nyanya,hogy menjünk el mert szétrugjuk a tujákat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Április 17, 2006 Share Posted Április 17, 2006 Nekem is elegem van már ebből! Mindig amikor kimegyek deszkáézni de csak gurulok akkor is belepofázank hogy minek"ugrálok"?Ember hát azért mert nem iszok és nem drogozok helyette a k*rva nénikédet azt!Ez nagyon bosszant.Múltkor kinn voltam és elestem aztán a 3. ról vagy a 4.ről kiszól egy szemüveges f*sz aki alig látott valamit azt mondta: -NA! Ezt vártam hogy felborulj! Nem hogy megkérdezné hogy jól vagy -e? vagy nem esett bajod? vagy lemenjek segíteni? Nem.Nem.Ehelyett rámszol hogy ezt várta.Hát takarodjon tudja hova!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Április 22, 2006 Share Posted Április 22, 2006 Yaya, én is pont ezekről pofázom. Én nem iszok, nem cigizek, nem drogozok, csak sportolok! De gyakran úgy néznek rám.... nemistom, mintha halálost bűnt követtem volna el! Én nagyon nem szeretem a focit, DE tisztelem az összes embert aki sportol, azt is aki focizik! Mert nem csak otthon hízlalja a hájas valagát a Barátok közt-re hanem legalább csinál vmit! Sztem inkább az emberek hozzáállásán kéne változtatni, így is hízik a világ, legalább azokat becsüljük meg akik sportolnak vmit. Szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Április 22, 2006 Share Posted Április 22, 2006 igen nekem is volt már ilyen incidensem egszer kint voltunk az iskolánk sportpályáján(délután) és a pálya mellett házak vannak egyszer megküldtem labdát(focizok ) és hát mivel a pálya végén vas rács van (hogy ne menjen ki a labda az útra) csattant egy nagyot....erre kinéz egy pali az ablakon és elkezdi pofázni hogy rongáljuk a pályát meg ilyesmi....mikor mi csak fociztunk mellesleg még biciklizek és néha gyúrok is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lali25 Posted Április 22, 2006 Share Posted Április 22, 2006 Én vagy 2 éve országúti kerékpárazom, előtte pedig triáloztam, csak egyszer elszúrtam és csúnyán összetörtem magam és utána abba is hagytam!Mellette pedig ha van időm focizom!És néha-néha eljárok a haverokkal fallabdázni Szolnokra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyi Posted Április 23, 2006 Share Posted Április 23, 2006 néha foci, meg hetente 3-szor karate edzés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fegom Posted Április 23, 2006 Share Posted Április 23, 2006 Én atletizálok vagy 11 éve, s midenkinek tudom ajánlani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajhár Posted Április 23, 2006 Share Posted Április 23, 2006 Én Jégkorizom és táncolok Heti 4, 5 alkalom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakaman Posted Július 26, 2006 Share Posted Július 26, 2006 JUdozok és mindenkinek ajánlom tök jó buli. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Július 26, 2006 Share Posted Július 26, 2006 Heti 2 óra kézilabda. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
maylo Posted Július 26, 2006 Share Posted Július 26, 2006 minden nap FOCI!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Július 27, 2006 Share Posted Július 27, 2006 Foci, bicikli, zsebhoki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 27, 2006 Share Posted Július 27, 2006 (edited) Kondizok ha ujra kezdődik a suli mert nálunk 6000/hó a jegy annyit meg nem adok érte. Már rég fociztam mert a haverok nem érnek rá, meg énse nagyon, az egyetem miatt, de imádtam az egyik legjobb sport végig futottam az egész órát a suliban a 103 kg ommal, de imádtam. A sörivás is sport? mert akkor abban profi vagyook. Rögbizni akarok még csak nincs olyan hely nálunk, pedig oda még az alkatom is jó lenne. Módosította Július 27, 2006 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poetice Posted Július 27, 2006 Share Posted Július 27, 2006 Foci heti 1-2 alkalommal, haverokkal. Metalgun: Budapesti vagy? Mert mostanában elég sok amerikai foci csapat - nem rögbi, de végülis majdnem mind1 - alakult itt, ahol van válogatás. Ajánlom a Giantset, XVIII. kerület. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Július 28, 2006 Share Posted Július 28, 2006 (edited) Semmit sem sportoltam mióta lement az iskola(18). Hogy mése lustuljak el ezért esténként 2 órát futok a negyedben. Jah és persze fél évet kihagytam testedzésben emiatt megengedtek az izmaim. Úgy 3 hete ujra neki kezdtem súlyzózni most feltett szándékom nem csak formába hozni, hanem egy kicsit erősiteni is hozzá. Haverokkal meg hetente 1x letekerünk 200km-t ha az is számít. Módosította Július 28, 2006 biohazard Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gzas Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 34 éves vagyok, amióta az eszemet tudom, sportoltam. Tisza-parti gyerekként természetesem az úszással kezdtem.... Az utolsó versenyszerű sport a kickbox volt, de a sportorvos letiltott róla, mondván: ha nem akarok agyműtétet, akkor hagyjam abba. Maradt a horgászat. Munka és fősuli mellett viszont már csak a cs 1.6 megy mostanában... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucu_best Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 Úszok meg billiárdozok. Ja, és 1000 négyszögölnyi hétvégi testedzés a hobbi telken. (vagy ez nem számít) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávid1990 Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 heti 600 km bicóval, 15 km futás...meg Trackmania ezerrel:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin021 Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Én rendszeresen kosarazok + nyáriszüntekben mellette gyúrok is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts