qkori Posted Február 27, 2006 Share Posted Február 27, 2006 Kedves Isten! Hittanórán mesélték,hogy mit csinálsz. Ki végzi a munkád, amikor szabadságra mész? Bill Kedves Isten! A jelmezbálon ördögnek fogok öltözni. Nem baj? Marine Kedves Isten! Tényleg láthatatlan vagy, vagy ez csak egy trükk? Kedves Isten! Ilyennek tervezted a zsiráfot, vagy csak véletlenül alakult így? Norma Kedves Isten! Elmentem egy esküvőre, és csókolóztak a templomban. Ez O.K.? Neil Kedves Isten! Nekem a Miatyánk a kedvencem. Egyből megírtad, vagy sokat kellett törnöd a fejed? Ha én írok valamit, mindig újra kell írnom. Lois Kedves Isten! Coe atya a barátod, vagy csak üzleti kapcsolatotok van? Donny Kedves Isten! Köszönöm a kistestvért, de én egy kiskutyáért imádkoztam. Joyce Kedves Isten! Hogyhogy az utóbbi időben nem találtál fel egy új állatot se? Csak a régiek vannak. Johny Kedves Isten! Kérlek, tegyél még egy ünnepet Karácsony és Húsvét közé! Ginny Kedves Isten! A nyaralás alatt végig esett. Apa nagyon mérges volt, és olyan dolgokat mondott Rólad, amit nem szabad.Remélem, nem fogod bántani. A barátod (nem mondom meg ki vagyok) Kedves Isten! Kérlek küldj nekem egy pónilovat. Eddig még sose kértem semmit. Utánanézhetsz. Bruce Kedves Isten úr! Jobb lenne, ha az emberek nem jönnének szét olyan könnyen. Rajtam három öltés van, és kaptam injekciót is. Janet Kedves Isten! Ha nekem adod Aladdin lámpáját, bármit Neked adok, amit csak akarsz, kivéve a pénzem és a sakk-készletem. Raphael Kedves Isten! Lehet, hogy Káin és Ábel nem ölte volna meg egymást annyira, ha külön szobájuk lett volna. Nálunk ez működik a bátyámmal. Larry Kedves Isten! Lefogadom, hogy nagyon nehéz neked mindenkit szeretni az egész világon. Mi csak négyen vagyunk a családban, és mégse megy. Kedves Isten! A bátyám elmondta, hogy hogyan születünk. Nem hangzik valami jól. Marsha Kedves Isten! Azt tanultuk, hogy Edison csinálta a fényt. De a hittanórán azt mondták, hogy Te csináltad. Biztos vagyok benne, hogy ellopta az ötleted. Donna Kedves Isten! Nem gondoltam, hogy a narancssárga megy a lilával, amíg kedden nem láttam a naplementét, amit Te készítettél. Klassz volt. Eugene Kedves Isten! Ha vasárnap figyelsz a templomban, megmutatom az új cipőmet. Mickey Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDAdmin Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 ezek nagyon jók! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantasyHero Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Ez vicces Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Ez teccett legjobban "Kedves Isten! Ha vasárnap figyelsz a templomban, megmutatom az új cipőmet. Mickey" De a többi is jó Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Dani] Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 xD nagyon jók! ezt valahol hallottam: Kedves Isten! Nagyon szeretheted a szegényeket... hogy ennyit teremtettél belőlük :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spion Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 ezek nagyon jók sztem is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 a cipős a legjobb!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii92 Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 tök aranyosak ezek az üzenetek! a káin és ábeles nagyon lol! kb hány évesek lehetnek ezek a gyerekek? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 aranyos Link to comment Share on other sites More sharing options...
priszka Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 :)Nekem a "Köszi a kistestvért, de én egy kiskutyáért imádkoztam." tetszett a legjobban:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 Tovább a gyerekekről. Ha még valaki nem tudná, akkor a gyerekek elmagyarázzák: \"A kisbaba egy burokban van az anya hasában, és szerintem ott jobb dolga van, mint nekünk az iskolában.\" Máté 7 éves. \"A kisbaba legtöbbször az anya tejét issza, ilyenkor a csecsemőt odafektetik az anya melléhez, és saját maga szívja ki a tejet. Amikor pedig elég volt neki a tej, üzen a mellnek, hogy köszöni a tejet\" Marci 7 éves \"Szerintem az apuka az úr a családban, mert ő a leghangosabb, ő tud a legjobban kiabálni. Az anyuka a helyettese.\" Krisztián 7 éves \"Azt kívánom a mamának, hogy amikor megkapja a fizetését, ezer forinttal többet kapjon.\" Pál 11 éves \"Én azért szeretnék gyereket, mert azután majd belőle is felnőtt lesz, megszeret valakit, és neki is lesz utódja. És ez így egy állandó körforgás, és az élet így soha nem áll meg. És ha meghalok, azért utánam is lesz valakiben egy kicsi belőlem.\" Barbara 13 éves Harmadik gyermekem megszületése után nem sokkal sógorom karjára vette a kisbabát, mire a kislányom így figyelmeztette: - Vigyázz, el ne ejtsd, mert neked kell helyette másikat csinálni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josika Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 az ucso a legdurvább XDDD "megmutatom az uj cipömet" az halálos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts