togoo Posted Február 26, 2006 Share Posted Február 26, 2006 Logitech g15 - os billentyuzethez kellenenek modok msn messenger monitor stb ... vagy ha van valakinek ilyen akkor cserélhetnénk modokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygamer Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 helo ajánljatok már valamilyen jó multimédiás billentyűzetet ha lehet vezetékeset aminek jó a fogása játékokhoz kéne a legjobban előre is kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 SilverCrest Illuminated Keyboardom van. Lidlben lehetett venni 5E Ft-ért... http://www.mysilvercrest.de/en/artikel.php?a=74&av=2 sztem nagyon jó billzet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB7 Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Lidl-ben BILL.ZET??? JÚ ÁR KRÉZY MEN? Vegyél egy Logitech-et (bármelyik ami teccik) adnak rá 5év garit! Ma vettem egyet! NaON CooL! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecky Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 csatlakozom a lidl táborhoz szintén azt használom és semmi gond sincs vele Bele borítottam egy pohár kolát és még igy sincs semmi pedig csak másnap takarítottam ki Másik nagy előnye hogy látom hogy melyik bill hol van még sötétben is Jó ez!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
godside Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 G15 logitech vagy G11 esetleg Z-board ezek a legjobbak jatekokhoz (persze nem olcsok) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB7 Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Én imádom Logitechet! A G11 és G15 az egész világon csak ANGOL és DEUTSCH kiosztással kapható!!! :@ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 ezért jó a LIDLs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morris^X Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Kaptam egy genius SW-HF5.1 5000es gyártmányú hangfalrendszert,azt mondják a szakértők h elég jó,namost nekem alaplapra integrált hangkártyám van ami valószínűleg nem hoztza ki belőle a maxot. Milyet ajánltok hozzá? ja és mivel nem értek hozzá: ha 3 dugó van és csatlakozó ,és bármelyik dugót próbálom ,mindegyik csak az egyik csatlakozóban szólaltatja meg a hangfalakat,de mindegyik máshogyan...ez ugye azt jelenti h nem jó a hangkártya? ezer kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy1000tomy Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Hali! Valószínűleg a hangkártyád csak stereo kimenetre van állítva,tehát csak stereo jelet ad ki az első kimeneten.Nekem is alaplapi hangkártyám van és a driverrel együtt rakott progit is hozzá,abban tudom állítani,hogy milyen hangot adjon ki (stereo,2.1,4.1,5.1,7.1).Neked is csak át kell állítanod 5.1-re.Ha nincs hozzá külön program,akkor vezérkőpult>hangok és audió eszközök-et ha megnyitod az első,hangerő nevezetű fülön van egy speciális nevű gomb,arra katt és ott már megtalálod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Tudok ajánlani pár hangkártyát: C-Media 5.1/7.1 - 2000Ft/3000Ft Creative SB Audigy SE 64bit - 5000Ft körül Creative SB X-Fi Fatal1ty 64MB - ezt csak akkor ajánlom ha fáról szeded a pénzt (mint egy almát), mert az ára 42.000 Ft Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replica Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Hy! Nekem Creative SB Audigy SE 64bit es karim van már 1 éves de még mindig faja! Amúgy meg sz tem ezt vedd meg mert a program amit adnak hozzá elég jól testreszabható! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morris^X Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 köszi mindenkinek,tomy1000tomy,csak 3 kimenet vane van a gépben és abból csak az egyik működik ha beledugok valamit ,akkor is elég ha csak átállítom? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morris^X Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 mert nem igazán történik semmi ha bedugom a többiber is,pedig átállítottam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy1000tomy Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Ha jól értem és csak 3 csatlakozó aljzat van a hangkártyán,akkor az nem 5.1-es és azon soha nem fogsz tudni 5.1-es hangot kihozni,mert abból csak 1 kimenet,a másik kettő bemenet (vonal és mikrofon). Én is a Creative SB Audigy-t ajánlanám.A Creative-ok nagyon szépen szólnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 az enyémnek is csak három kimenete van, és 5.1-es, a driveben 5.1-re kell állítani, majd a zöldet a zöldbe, a kéket a kékbe és a sárgát a rózsaszínbe, mert ha 5.1-re állítod, akkor a microphone in (rózsa) lesz a surround (sárga), nekem is így van 5.1-em..., más kérdés, hogy csak egy ultragáz Btech rendszerrel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy1000tomy Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Hát ezt nem tudtam,akkor sorry,csak a jó szándék vezérelt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morris^X Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 az enyémnek is csak három kimenete van, és 5.1-es, a driveben 5.1-re kell állítani, majd a zöldet a zöldbe, a kéket a kékbe és a sárgát a rózsaszínbe, mert ha 5.1-re állítod, akkor a microphone in (rózsa) lesz a surround (sárga), nekem is így van 5.1-em..., más kérdés, hogy csak egy ultragáz Btech rendszerrel... És hogyan kell a driveban átállítani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 nah, az én lapomon AD1980 chip van (Analog Devices) és SoundMax driver van hozzá..., alul megnyitom és Stereo módot átállítom 5.1 Surround-ra, majd restart, ezek után már csak a programokban kell átálítani, pl: WinDVD, AC3 Filter, stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morris^X Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Asszem sikerült,bár az egyik surround speaker kicsit hangoasabb de sztem megy,köszönöm mindenkinek!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 mert bár az alaplap mostmár mind a 6 hangfalat kezeli, ebből csak 2 fog szólni, mivel csak erre keveri ki a progi a jelet, a driver meg nem keveri tovább (vicces is lenne) a programokban minek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roolee Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 Most vásároltam a hangfalat,sikerült is feltelepíteni,szól is rendesen, az 5.1 is tökéletesen működik! De az mitől lehet ha teljesen lehalkítom vagy felhangosítom az összes hangfal súg! Nem tudom mi lehet a gond!Vagy ez normális? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 Nincs rendesen leárnyékolva a vezeték. Talán lehet kapni már elektromos árnyékolót vezetékhez (ebben nem vagyok biztos), vagy: a. Árnyékolásként körbetekered a vezetékeket alufóliával. Nem túl szép, de hatékony. b. Ne legyenek semmilyen elektromos berendezés mellett a vezetékek. Szerintem ez a probléma. Szerintem. De ez csak az én véleményem, várjunk meg másokat is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roolee Posted Október 9, 2007 Share Posted Október 9, 2007 Köszi szépen! Valószinű megpróbálom az "a" lehetőséget,de majd csak jövő héten.Szét kell szednem a gépem festés van a szobámba! Az meg hogy ne legyen közelbe elektromos készülék,nehéz lesz megoldani mivel itt van a gép. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replica Posted Október 17, 2007 Share Posted Október 17, 2007 Helósztok! Lenne 1 olyan problémám hogy ma vettem egy Copperhead egeret beállítom 1000Hz re de nem megy annyin csak 120-130 körül. Pedig 6.10 es driver és 6.20 as frimware van fenn. Előre is thx a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted Október 18, 2007 Share Posted Október 18, 2007 namost eztjól megszívtad.... én nem vettem volna ccopperheadet... sajnos ua. a szitu mint amikor PH!-n tesztelték (12 éves hülyegyereknek akkor már megvette anyuci ) nem tudják megoldani azt hogy 1kHz-en is stabil legyen (a logitech se!) + a mozgatás sebességétől is függ a frekvencia, ha mousespeed-del nézted... Megoldás: vedd vissza 500hz-re ... nem akarlak megsérteni, de nem sok olyan ember van a földön jelenleg aki ki tudna használni (skillben) azt a +500 Hz-et ja egyébként az érdekesség kedvéért egyetlen egér volt ami stabilan bírta a 1khz-et ez pedig a Logitech MX500 volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replica Posted Október 18, 2007 Share Posted Október 18, 2007 Jah értem Thx! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiskycola Posted Október 25, 2007 Share Posted Október 25, 2007 Szerintem vidd be dogairásnál a suliba hát ha súg valami okosat!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszkyy Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Hello! Esetleg itt találhatsz hozza: http://www.g15forums.com/index.php?option=com_remository&Itemid=63&func=select&id=2 http://www.g15forums.com/index.php?option=com_remository&Itemid=63&func=select&id=1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Valaki tudna esetleg egy kicsit segíteni nem rég vettem egy ilyen egeret és azt vettem észre hogy valamennyire zavarja a az lg crt monitromat,gondoloma mágnesesség lehet az oka de pedig nincs olyan közel a monitor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts