Jeti Peti Posted Február 26, 2006 Share Posted Február 26, 2006 Ne értsetek félre.Én nekem vannak Bmx-es pajtásaim is csak szeretném tudni hogy hogyan álttok hozzá a kérdéshez: SKateboard or Bmx? Szavazzatok nyugodtan itt senki se fig megróni senkit. Üdv! Ja és még valami: Egy rövid vagy hosszú indoklást kérek szépen a válaszodhoz!!! THNX! ÜDV! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Február 26, 2006 Share Posted Február 26, 2006 Nekem a BMX-jön be. Igaz egyiket se tudom igazán, csak nézni tudom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
banrobert Posted Február 26, 2006 Share Posted Február 26, 2006 jaja én is így vok vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Március 1, 2006 Author Share Posted Március 1, 2006 ha valami probléma van vagy valami gond vagy csak szeretnétek velem beszélni Skateboadosok (kizárólag) mert a Bmx-hez nem nagyon értek akkor az msn címemen megtaláltok!!!! jeti-peti@hotmail.com na üdv Néktek!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aradi Gábor Posted Március 1, 2006 Share Posted Március 1, 2006 sztem BMX... bár én a mountisok világában élek mint kezdő amatőr, de valszínűleg a közeljövőben sort kerítünk egy BMX vásárlásra is és akkor 1értelműbb lesz a válaszom! BMX powaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Március 15, 2006 Author Share Posted Március 15, 2006 Pls ha nem esik nehezetekre akkor minél többen szavazzatok és nem muszály indokot írni,és az sem baj ha rövid,de lehet hosszú is csak szavazzatok és pls írjatok!!! Üdv és PEACE AND HARMONY!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Március 15, 2006 Share Posted Március 15, 2006 Bmx.Ezt csinalom en is.Bar szeretem a deszkazast is es nagyon sok deszkas haverom van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Május 26, 2006 Author Share Posted Május 26, 2006 na mi van??nagyon régen nm szavaztatok mán!!!gyerünk gyerünk!!!dobjuk fel ezt a topicot is pls! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Június 18, 2006 Share Posted Június 18, 2006 Szerintem skateboard, vmitöl közelebb áll hozzám.Amugy mindkettönek vannak előnyei meg hátrányai.A deszka kicsi,könnyü bárhova eltudod vinni a kezedben vagy bevágod egy táskába.A bmx-et viszont több helyen tudod használni, mert pl füvön nem nagy élvezet deszkázni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuRRafiju Posted Június 19, 2006 Share Posted Június 19, 2006 a deszka a jobb bar en nem tok deszkazni, de a bmx is yo. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Június 19, 2006 Share Posted Június 19, 2006 Bmx... Bár nem is! MTB rlz A kétkerekű sportok jobban bejönnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted Június 19, 2006 Share Posted Június 19, 2006 A Bmx-re voksolok Indoklásképpen azért mer én is ezzel próbálkozok bár még igencsak kezdő szinten Deszkázni is próbáltam de valahogy nem jött össze Ettől függetlenül a deszka is bejön! Szal Bmx Flatland Rulez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptors Posted Június 21, 2006 Share Posted Június 21, 2006 Flatland jól mondod Tehát én a Bmxre voksolok és igen Flatland forever, de még én is kedő vagyok még csak 1éve tolom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Július 1, 2006 Author Share Posted Július 1, 2006 valaki Mountenbike? jól írtam le? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 Én úgy tudom hogy mountain bike, mert a mountain hegyet jelent és a mtb az vmi hegyi keró nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi-kapunk Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 Mivel deszkázok, természetesen az elsőre szavaztam... sztem sokkal élvezetesebb és több adrenalint ad mint bármi más... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 Skatebord.De már régen nyomtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Mivel BMX-ezek ezért a BMX-re voksoltam! Mivel deszkázok, természetesen az elsőre szavaztam... sztem sokkal élvezetesebb és több adrenalint ad mint bármi más... Hát nemakarok vitázni, de mondjuk egy dirtön 2-3 métereket szálni közbe nyaktörö mutatványt beadni sztem elég nagy adrenalint okoz!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Erről tudnék is mesélni... Én személy szerint BMX-es vagyok/voltam...cask mindig összetöröm magamat,de attól függetlenül szeretem,imádom!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Dirt-ös mondás: Ha félsz tőle, tekerj rá még egyet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 30, 2006 Share Posted Október 30, 2006 Ezt a mondást nem ismertem...de mostmár igen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportfan Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 jó mondás és skateboard rulzzzzz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blasiusveb Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Béemiksz!!! mert én is béemikszsztrítelek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 (edited) Mióta street-elsz? Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Köszi Módosította November 5, 2006 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aham Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Sziasztok!! Bmx Bár most montim van de 5 évig BMX-el nyomtam a rokonom nak van egy triálos BMX-e vagy Freestyle nem tudom avval soktam gyakorolni Ilyneket tudok:Egykerekezés(Kb455 m)egykereken görülás erső hátsó kereken(kb20 m)hátra fele menet több mint 1km ezt úgy értem hogy a kormánynak háttal ülök felálok a bicaj ülésére és elengedem a kormányt...stb. vannak még de hidjétek el sokat borultam.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 MTB mert az van, BMX re nem férnék rá. Amúgy inkább motorozok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aham Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 MetalGun:Milyen mocid van? én még nem mocizhatok fiatal vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 16 évesen már lehet jogsid 50 köbcentiig... aztán 125ig asszem azután pedig 18 év felett mindenre... (nem motorozom) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polluter Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 szerintem elég egyértelmű hogy a skateboard-ra szavaztam persze nincs semmi bajom a többiekkel sem, vannak bmx-es, mtb-s, sőt még görkoris haverok is szval jó kis társaság függetlenül attól h ki milyen sportot űz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Ez egyértelmű...Extrém sport powaaa...BMX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts