lpfan15 Posted Január 16, 2008 Share Posted Január 16, 2008 nem hajaz egy csöppet erre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Január 18, 2008 Share Posted Január 18, 2008 Gyönörű autó... Ez tetszik a legjobban az Evok közül... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 Hi! lpfan: azért nem hajaz az Evo a Skyline-ra, mert az Evo x-es koncepció hamarabb megvolt, mint a Skyline! Szal inkább fordítva: a Skyline hasinlít az Evora! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 max a légbeömlő hasonlít egy kicsit a fronton, de a se a lámpák, se a többi részlet nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
galjani Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Szerintem az Evo X nagyon ott van! nekem nagyon tetszik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-->Thief<-- Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Egyszerüen csodálatod... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 Ááááá imádom az EVOkat Dögöljek meg ha nem lesz nekem egyszer egy egy Micka Evom , a X is nagyon gyönyörű , de a régebbi típusok mint pl a VIII jobban tetszett De akkor is ááááááááááá , ez a gép :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 Hát az biztos hogy jól összehozták mint külsőre mint belsőre a Mitsu X-et!Nekem nagyon tetszik!Elfogadnék én is egyet még a régebbiekből is de nem hiszem hogy lesz 10millám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts