giggs Posted Február 24, 2006 Share Posted Február 24, 2006 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dontom23 Posted Március 13, 2006 Share Posted Március 13, 2006 Az Evo-k nagyon jól néznek ki köztük ez is de a kormánya nem vmi szép. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Március 13, 2006 Share Posted Március 13, 2006 Jó kis autó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladzjoe Posted Március 26, 2006 Share Posted Március 26, 2006 Nekem a váltó nem tetszik az a baj hogy ez a kocsi már eclips vs evo nem látod rajta a kira evo vonásokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Március 26, 2006 Share Posted Március 26, 2006 ezen nincs mit ragozni, ez az autó úgy gyönyörű ahogy van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Március 27, 2006 Share Posted Március 27, 2006 Jócskán eltér az elöző EVO-tól. Szinte ez már koncepció autó. Nekem is tetszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
myke Posted Március 27, 2006 Share Posted Március 27, 2006 nekem alapbol az evo VIII a kedvencem, tehát egyértelmű hogy ez is tetszik! nagyon vad kivül-belül! igazi tuningra valo auto!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Civic_Joe Posted Április 7, 2006 Share Posted Április 7, 2006 Bár én Hondás vagyok, de a Mitsubishi beszarás mit alkotott a Lancer Evo X modellel. Nagyon morci lett a vas. Természetesen kéne (második autónak) a Honda után!!!!! Azért elismerem, hogy komoly gép, és tényleg tetszik!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Április 10, 2006 Share Posted Április 10, 2006 Ez nagyon szépre sikerült remélem véglelges formája is ez lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
J3t1 Posted Május 3, 2006 Share Posted Május 3, 2006 Ami Lancer és EVO az mind király! Szerintem az EVO IX és a VIII jobban néz i, igaz az X sem roszz! A IX-t és a VIII-t viszont jobban lehet tunningolni(és ez a lényeg)! Majjd ha később EVO-t vesztek, tökmindegyy hogy mejik sorozatot kb. 10 év múlva, akkor forduljatok a KSMM Performance hez mer ez lessz a legjobb tunningcég az egész világon! (Majlimate, V4k0nd és J3t1 vezetésével) Üdv minden EVO rajongónak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheephear Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 Egyértelműen az eddigi legszebb EVO! Modern formák a tökéletes minőséggel és erővel karöltve. Kíváncsi vagyok, hogy a nagy vetélytárs Subaru mit fog kihozni ellene; már nagyon unalmasak a ráncfelvarott Imprezák. Nekik sem ártana egy modern formájú gépet bemutatni. Ezért is tetszik ez a gép, teljesen új megjelenést biztosít, nem csak itt-ott módosítgatott karosszériáról van szó, hanem egy merőben új designról. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Május 7, 2006 Share Posted Május 7, 2006 Gyerekek,gyerekek!!! Itt 1 bazinagy félreértés van! Én elég nagy Evo fan vok, és ez NEM AZ EVO X!!! Ennek a gépnek ez a neve: Mitsubishi Concept: X . Amúgy télleg elég pöpec verda, remélem h sorozatban is fogják majd gyártani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
De4dSn4ke Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 (edited) Nekem is gyanus volt hogy semmi közös vonása nincs az EVO IX -el Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Módosította Január 14, 2008 Silverr Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 Én vhogy nehezen tom elképzelni, így néne ki 1 evo. Az evo-k mindig is ízig-vérig rally autók voltak. És ez a concept-X, télleg 1 gyönyörű autó, és remélem lesz is belőle majdan vmi, de nem igazán tudnám elképzelni mint wrc-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenczy84 Posted Szeptember 26, 2006 Share Posted Szeptember 26, 2006 Ebbe a kocsiba az a legjobb, hogy hátul is olyan sportülések vannak mint elöl. Én személy szerint még nem láttam olyan kocsit amibe rendes ülés van hátul is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted Szeptember 29, 2006 Share Posted Szeptember 29, 2006 nemtudom az evo 6 óta valahogy folyamatosan ölik kifelé könyörületet nem ismerő módszerrel a rally géneket.... lassan már ott tartunk hogy az evo 11 egy családi egyterű dízelmotorral.... höööhhh remélem nem jutunk el oda... szal mint galant vagy carisma koncepció bejön... de mint a következő evo... meg vagyok rémülve.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoda Posted Október 19, 2006 Share Posted Október 19, 2006 Elég érdekes ez a külső. Nemtudom de nekem a régi evok jobben bejönnek mint ez! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csabyka Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Ez egy nagyon szép autó.Azért a japánok is tudnak kocsit csinálni,nem!?Csak egy a baj vele,hogy nem igazán lehetne tuningolni mert nagyon elbutítaná.Az evo VI. lancer az volt a király.Azt minden téren lehetett tuningolni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 Maradjunk annyiba az az N-es Evo9 marad a favorit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aham Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 Szép szép de mégis evo VII nekem ez tetszik de az evo VI se rossz:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 nekem az evok nagyon bejönek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 nekem tetszettek a régi EVO-k is, ez a Concept nagyon tetszett, de mire kijön, marad a megszokott EVO forma, kis csinosítással remélem annyi előnye lesz, hogy olcsóbban adják az előző generációkat! kémfotók a valószínűleg véglegesről: forrás: http://www.origo.hu/auto/ujdonsag/20060116kemfotok.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djgoly93 Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 óóó hát az az autó nagyon brutál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Szép szép, de a régebbiek szebbek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Nekem nem tetszik. Meg a Japán-Kinai-Koreai kocsikat amúgy se szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerirobi Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Nekem valahogy nem adja ez a gép, nekem a VIII tetszik a legjobban!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Szeptember 28, 2007 Share Posted Szeptember 28, 2007 Gyönyörű gép tagadhatatlan, de én is a régebbi Evo-k felé hajlok inkább. Nagyon egyedi tekintettel ruházták fel az autót, van valami Mustángos szigor az orrában, vagy csak én látom bele... Szép autó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaba09 Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Nagyon gyönyörü autó nekem is az EVO8 a kedvecem és némileg bánt eza formaeltérés de tetszik Agreszivabb formát adtak neki és némileg valami Izomautószerüség is van benne, aki edig nem birta az evokat az monstmár csipni fogja. Mulkor vitték ki Oroszba a X-es evokat egy kamionon akkor szinte pazarul néztek ki vagy 10 egycsomóba sirály volt... :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 nincs erre szebb szó: GYÖNYÖRŰ!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3cHo Posted Január 14, 2008 Share Posted Január 14, 2008 Aztaaaa!!! Ez nagyon odavágós. De nekem a 8-as jobban teccik-->ez a kedvenc autóóm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts