Flegeton Posted Május 14, 2006 Share Posted Május 14, 2006 Hello Flegeton tudnál csinálni nekem is egyet... Tess: [attachmentid=971] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Május 14, 2006 Share Posted Május 14, 2006 Kössssszi Flegeton KIRÁLY vagy nagyon tetszik. THX!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzB640 Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Én is készítettem egy siget: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 nekem SzB640-é jobban tetszik, mint Flegetoné... remélem nem bántottalak meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Nem nagyon, sig készítésböl nem lehet negélni, csak örülök hogy majd másnak is mennek a csinál siget pük . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Köszi SzB640 ez is nagyon jó. Hogy ti milyen profik vagytok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 hamár repülő, legyen digitális Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 mondasz valamit :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted Május 24, 2006 Share Posted Május 24, 2006 Csináltam eggyet!: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/coversempire user.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 26, 2006 Share Posted Május 26, 2006 sztem király lett! gratula Daemon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted Május 26, 2006 Share Posted Május 26, 2006 Köszi srow!Látom csak te értékeled! FairLight-ossal is poróbálkoztam Link a képhez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 26, 2006 Share Posted Május 26, 2006 Hát lehet hogy a többiek tartozkodni akarnak, a király enyhén szolva tulzás a font nagyon nem megy egyikhezse nincs a megszokott pötyözés vagy átlós csikozás, üveghatásu ívelés sincs erre mit kellene mondanunk?! Ha legalább egy tutorialt elolvasol akkor nem lennének ilyen hibáid vagy ha olvasni nem szeretsz akkor nézd emg a video tutorialomat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzB640 Posted Május 27, 2006 Share Posted Május 27, 2006 Ezt a képet egy tutorial alapján kezdtem, de mivel borzalmasan sikerült a kép, ezért elkezdtem saját ötletekkel kiegészíteni, és végül ez lett belőle: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 27, 2006 Share Posted Május 27, 2006 Köszi srow!Látom csak te értékeled! FairLight-ossal is poróbálkoztam Link a képhez na ez jobb mint a coversempire-s de az is nagyon király! én olyan láma vagyok a ps-hez mint bálna a fáramászáshoz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 27, 2006 Share Posted Május 27, 2006 Ezt a képet egy tutorial alapján kezdtem, de mivel borzalmasan sikerült a kép, ezért elkezdtem saját ötletekkel kiegészíteni, és végül ez lett belőle: hm... a kép jó lett, az nagyon tetszik, de a betűtípus sztem nem illik hozzá ...bálna a fáramászáshoz! ez nagyon tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 19, 2006 Share Posted Június 19, 2006 (edited) én ezt hoztam össze: remélem tetszik Módosította Június 19, 2006 gerencsér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Június 19, 2006 Share Posted Június 19, 2006 (edited) gerencsér nagyon köszi! annyi kis változtatás nem lehetne hogy a képben lévő Tupac feliratot rátrakni arra amit te írtál oda? mert én úgy gondoltam csak elég bugyután fogalmaztam meg! amúgy ez akkora full jóóó! jah és egy nem lehetne 350x100-asra megcisnálni? tudom hogy sokat kérek bocsi jah még 1 valami de eskü több nem lesz... a power userhez még annyit odaírni hogy GigaCenter Módosította Június 19, 2006 srow Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 19, 2006 Share Posted Június 19, 2006 nem lehetne hogy a képben lévő Tupac feliratot rátrakni arra amit te írtál oda? nem igazán értem, hogy gondolod <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Június 19, 2006 Share Posted Június 19, 2006 tudod van a képen egy felirat hogy Tupac nah azt szeretném arra a helyre ahova te írtad ugyanezt. az valahogy jobban tetszene rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 19, 2006 Share Posted Június 19, 2006 rajta vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 19, 2006 Share Posted Június 19, 2006 tess: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Június 19, 2006 Share Posted Június 19, 2006 ezer köszönet! ha tudnád mennyivel lógok neked jah ha van msn-ed privbe küldd már el a címed plz! nah mégegyszer köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 19, 2006 Share Posted Június 19, 2006 nagyon szívesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Június 19, 2006 Share Posted Június 19, 2006 Grat. Nagyon odab*sz. Hip-Hop 4eveh! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 19, 2006 Share Posted Június 19, 2006 köcce Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 gerencsér! nemtudnál kicsit csökkenteni a Tupac-os sig-en mert szabálytalan aláírást nyomtak be nekem! pedig Thomasnak is 350x120-as meg ez is az! egy 400x100-asra esetleg nem tudnád megcsinálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 tessék: arányosan kicsinyítettem: 292x100-as. ha nem felel meg, kérj meg mást, mert egy jó ideig nem leszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 oks! nem kell tökéletesen megfelel! köszi szépen.. már nagyon sokkal lógok neked... majd kapsz egy rekesz sört Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netocsi Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 (edited) Ha megkérlek, csinálsz nekem egy Tankcsapdás képet? Legyen beleírva a nickem is. Előre is thx. Módosította Július 4, 2006 netocsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 (edited) oks! nem kell tökéletesen megfelel! köszi szépen.. már nagyon sokkal lógok neked... majd kapsz egy rekesz sört kössz, sör nem kell; nem szeretem, és kiskorú is vagyok Ha megkérlek, csinálsz nekem egy Tankcsapdás képet? Legyen beleírva a nickem is. Előre is thx. bocs, most nemtok. mennem kell el a géptől, de ha majd hétvégén megjövök, megnézem mit tehetek Módosította Július 4, 2006 gerencsér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts