Sawyer Posted Március 26, 2006 Share Posted Március 26, 2006 Sawyer ez sikerült: [img=http://i29.photobucket.com/albums/c287/k3csk3/minisig/cypresshill.png] ooooo 1000thx nagyonm szépen köszönöm felkutattam mindent nem találtam sehol végre valami egyedi darab köszi szépen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3C$K3 Posted Március 27, 2006 Author Share Posted Március 27, 2006 Néhány új: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3C$K3 Posted Március 27, 2006 Author Share Posted Március 27, 2006 Hello KECSKE! Tudnál nekem csinálni olyat, hogy PC GURU READER? Ha nincs képed, adok! Aha jó lenne néhány kép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3C$K3 Posted Március 28, 2006 Author Share Posted Március 28, 2006 [IMG=http://i29.photobucket.com/albums/c287/k3csk3/minisig/pcguru.png] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheephear Posted Április 1, 2006 Share Posted Április 1, 2006 (edited) Szeva K3C$K3! Én is elkezdetem gyártai saját minisigeket, és észrevettem hogy csináltál egy mobilosat is. Azt szerteném megkérdezni, hogy azt hogyan lehet megvalósítani, hogy a teló képe végigfolyik a sigen. Ez mint állókép alapra van csinálva, vagy pedig szépen darabonként egy gifanimátorral csináltad-e meg. Ha tudnál dobni egy rövid tutorialt, azt megköszönném. Módosította Augusztus 28, 2007 Gabi89 Feleslegesen ne idézd az előtted szólót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 21, 2006 Share Posted Április 21, 2006 Hűűű bakker ti nagyon vágjátok a témát Flegeton csinálnál nekem is egyet?PL azzal az erősítővel ami az avataromban van, vagy egy gitárral vagy mind2vel Ja meg a nevemmel.Köszi előre is!Ezt photoshoppal csináljátok ugye? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 21, 2006 Share Posted Április 21, 2006 Holnap megnézem mit tehetek! Jó lenne ha lönél pár képet, csak hogy ne nekem keljen googlezni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 22, 2006 Share Posted Április 22, 2006 OK! itt vannak: [attachmentid=854] [attachmentid=856] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 22, 2006 Share Posted Április 22, 2006 [attachmentid=861] [attachmentid=862] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Április 22, 2006 Share Posted Április 22, 2006 wow, ez nagyon jó lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 23, 2006 Share Posted Április 23, 2006 Húú ez ÁLLAT LETT!! THX!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 23, 2006 Share Posted Április 23, 2006 A többi ré|egen is cseréldple a fehért arr! a nem teljesen`fehér szinre mert igy látszik és kicsit csunya! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted Április 23, 2006 Share Posted Április 23, 2006 Csinálnál nekem a Kovi Ubisat mint régi oszttársadnak. Legyen rajta bal oldalon egy ubi vagy a rusnya pofám napszemcsibe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 23, 2006 Share Posted Április 23, 2006 (edited) Én vagy kecske?! Hát nik névröl beugrik pár kovács! Módosította Augusztus 28, 2007 Gabi89 Feleslegesen ne idézd az előtted szólót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted Április 24, 2006 Share Posted Április 24, 2006 Kecske. Habár azt nézve amit bamboochának csináltál lehet hogy téged is kinevezlek oszttársammá! Végülis mind1 ki csinálja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 24, 2006 Share Posted Április 24, 2006 Majdnem beparáztam hogy nem ismerem fel egyik osztálytársamat! (én nem csinálok mini sigeket kecske is dolgozzon valamit ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Április 24, 2006 Share Posted Április 24, 2006 Hello! Kecske, kérhetnék egy olyan minisiget mint neked van 3310-eses, csak SE k750i-vel? köszi elöre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuzaco Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 Hello Flegeton! Küldtem egy PM-et egy kéréssel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 Én is ezt választanám a másik nem anyira jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3C$K3 Posted Április 29, 2006 Author Share Posted Április 29, 2006 HÚÚÚ DE RÉG VOLTAM MÁR ITT, MENNYI KÉRDÉÉS Hello! Kecske, kérhetnék egy olyan minisiget mint neked van 3310-eses, csak SE k750i-vel? köszi elöre is Sajnos mostanában alig gépezek, meg ha mégis, akkor is egy csomó dolgom van, csináld meg a leírás alapján, kb 30 perc! Szeva K3C$K3! Én is elkezdetem gyártai saját minisigeket, és észrevettem hogy csináltál egy mobilosat is. Azt szerteném megkérdezni, hogy azt hogyan lehet megvalósítani, hogy a teló képe végigfolyik a sigen. Ez mint állókép alapra van csinálva, vagy pedig szépen darabonként egy gifanimátorral csináltad-e meg. Ha tudnál dobni egy rövid tutorialt, azt megköszönném. Úgy kell ilyet csinálni, hogy csinálsz ps-ben egy kész minisiget, a mobil pedig először 3 pixel látszódjon belőle, utána Mentés másként (Ctrl+Shift+S) 1 néven. Ezután szabad alakítás (Ctrl+T) -> 3 pixellel told feljebb, alkalmaz, utána ismét mentés másként 2 néven. Ezután művelet megismétlése (Ctrl+Shift+T), és mentés másként 3 néven. Ezt addig kell csinálni, amíg végül teljesen el nem tűnik a mobil felül, ezután GIF Animator/Easy GIF Animator, és add hozzá az összes képet, a frame pedig annyi legyen, amilyen gyorsan akarod, hogy a mobil felcsússzon. Ja és Kovi, nincs jó képem rólad, meg asse tom, hogy mit tegyek a háttérbe... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 Este megnézem, de a grafitis fontot felejtsd el nem telepítek, mert csunyák és olvashatatlanok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 nekem vannak szép és olvasható graffitis fontjaim Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 nagyon szépen kösz előre is flegeton és gerencsér! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 tudom, nem olyan lett, mint gerri15-é... majd lehet olyat is csinálok. ugye nembaj ha beteszem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 nagyon király kösz! de nem lehetne annyit változtatni rajta hogy a tégla helyett olyan piros legyn vagyis bordó és ne úgy legyen hogy megjelenik a név hanem csak ott van és jpg-be van az egész? kjöszi a fáradságot előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 nem lettek olyan jók, valahogy mostanában nem jön az ihlet. de ha konkrét elképzelésed van, szívesen teljesítem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 nagyon királyak kösz! ezek frankók! nincs konkrét elképzelésem! és ha lett volna pont ilyen lenne! nagyon kössszzz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 nagyon szívesen, és örülök, hogy tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Május 14, 2006 Share Posted Május 14, 2006 Hello Flegeton tudnál csinálni nekem is egyet? Az lenne rajta hogy GIGACENTER és hogy user: Leki Mellékelem a képet amiből lehetne csinálni. Nagyon szépen köszönöm előre is. Légyszi. [attachmentid=967] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 14, 2006 Share Posted Május 14, 2006 Az én kis városom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts