spdeluxe Posted Június 23, 2007 Share Posted Június 23, 2007 Tahiti , Bora-bora + Hawaii szigeteinek a végigböngészése IRL , + 2*8800 Ultra SLI -ban + vmi extra nagy display + gigás net az összes kérómba + a legdrágább Maybach Exelero + 1 éves rapidshare account + lifetime Megaupload account .Ennyi hirtelen ! : ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 Hát én 1 milliárdot a zenére áldoznék, vennék magamnak néhány gitárt, monnyuk egy Gibson Les Paul és SG szériás modellt, meg egy Mexicói Fender Stratocaster-t, ja és néhány Ibanezt, azokkal lehetne egy kicsit metálkodni vennék néhány millió forintból Marshall cuccokat, erősítők meg ienek... aztán h legyen hol tárolni ezeket, építenék egy stúdiót, ahol felvételeket is csinálhatnánk, persze gondolok a haverokra is... Aze egyik haverom dobot szeretne venni, szal neki vennék egy jó kis Pearl dobszerkót, a legdrágábbat, ha már van pénzem aztán van még basszusgitáros osztálytársam, ő is kérhet tőlem egy basszusgítárt, amiet akar, ja meg keresni kell egy énekest is, és annak is kell egy pár cucc, amit megkaphat, mer ugye huderendesvagyok és így összeáll a zenekar (jó is lenne ) ami ebből az 1 milliárdból maradt pénz, azt félretenném a bankba, mert lehet később még kell valami gitár vagy iesmi Na a másik 1 milliárdból felújítanám a házunkat, csinálnék medencét, vennék 2 autót anyumnak, meg apumnak, csinálnék egy jó nagy garázst, ahová beférnek vennék egy szép nagy kamiont, monnyuk egy Iveco Stralis-t, azzal járkálnék boltba, haverokhoz, meg szórakozni suliba valami jó kis géppel járnék, monnyuk egy VW Golf R32-vel, amit persze kicsit feltuningolnék aztán a többi pénzzel nem tudom mit csinálnék, szal odaadnám szüleimnek h csináljanak vele amit akarnak, biztos jobban vigyáznak rá mint én de ha kérek pénzt, akkor adjanak, ez lenne az egyetlen feltétel röviden ennyi, ha eszembe jut, akkor még lehet h írock Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsomboy Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Szép álmok:) 2 Milliárd? Hmmm, számoljunk csak... csak 8% évi kamattal... az 160 millió az durván 13 millió havonta... Minek kecót venni? Vagy befektetésekkel szarakodni? Hilton elnöki lakosztály... + bérautó, bármilyen... és még mindig marad a havi 13 milkából... és nem utolsó sorban, a tőke megmarad. De legszívesebben elutaznék valami kis szigetre, vennék egy kisebb yachtot, és boldogan élnék. Sőt még arra is jutna, hogy egy két igencsak okos emberkét támogatnék, a tanulásában. Lehet, hogy lehurrog valaki, de én a nyomiknak nem adnék semmit. Az olyan mint a kútba viz, akármennyi pénztől is ugyan olyanok maradnak (sajnos () Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Őőő... Én fognám magam és miután felébredtem a sokkból, hogy megnyertem a lottót, elmennék az általam kiszemelt ruhaüzletbe és megvenném az összes ruhát, ami tetszik. Aztán vennék egy házat, hogy mire felnövök, arra ne legyen gondom. A többit azt hiszem betenném a bankba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEITER Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 3/4-ét eladományoznám, de vigyáznék, hogy ne cigány kezébe jusson. Kiköltöznék amerikába, és boldogan élnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daroth Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Először is megvennék magamnak mindent, amit valaha is csak akartam, majd nyaralás. Aztán befektetném, hogy még több pénz legyen belőle... A pénz nem boldogít, csak az amit rajta veszel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Először is adnék az összes közeli rokonnak. Másodszor építtetnék egy kb 100 millás házat...szállodát tele szerencsejátéktól wellness központig. A többi pénz 30%-át eladakoznám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 2 milliárd? Hát először is elmennék Ausztráliába az Olsen-ikrekhez Meg ha nagyon szerencsém lenne elvenném monnyuk Ashley Olsent, vagy Mary-Kate Olsent, vagy minkettőt Vagy Magyarországon építenék valami atomnagy villát teli PC-vel, oszt kockulnék életem végéig. Na a legvalószínűbb meg az, hogy itthon vagy külföldön építtetek egy kicsi házat, elveszek vmi jó csajt oszt élvezném at élete. jah, amugy kb 500 kilkát adnék barátoknak családnak (nektek ) stb kár hogy mégcsk 16 vok és nem lottózok, és ugyse lenne ötös találatom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygamer Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 vennék 1 fullkérót las vegasban mellé még 1 jó verdát oszt mennék csajozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Berendeznék itthon egy fegyvergyűjteményt éles fegyverekből... pisztolyok, géppisztolyok, gépkarabélyok, géppuskák, minigun, shotgunok, sniperek, rakéta- ill. gránátvetők... (Egyébként említettem már hogy fegyvermániás vagyok? ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbika01 Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Adnék belőle mindenkinek akit szeretek, akik mindig mellettem voltak jóban-rosszban. Biztos elköltöznék innen, valami olyan helyre ahol biztosabb lenne a gyerekem élete... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Augusztus 21, 2007 Share Posted Augusztus 21, 2007 Felujitanám a sulikat xD (Cigányokét nem ) nekem persze magántanár kéne egy kis fasza ház (vagyis jo nagy, őrökkel, kutyákkal, kutyás örökkel ) pár jó tengreparton vennék még egy nyaralot hmm... csinálnák benzinkutat, minden pirateusernek adnák (akik tettek a forumért) 2 milkát :D:DD kéne még egy j kis kutya (basset houdn ami most van ) csak tenyészteni és eladni csináltatnék gyerek katapultot mint richiricbe minden városba/faluba csináltatnák egy skate parkot :@ (me itt nincs ) enyi jutott eszembe azt mondják a pénz nem boldogit... de engem igen:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 21, 2007 Share Posted Augusztus 21, 2007 Megveszem belőle mindent amit eddig is akartam volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiakiáj Posted Augusztus 21, 2007 Share Posted Augusztus 21, 2007 hát kicsit nagyobb ház, egy új gitárcucc pl: Gibson SG,Gibson LP studio,Jacksonok,Ibanezek stb...meg persze egy 100 wattos kombó...jó nagy gyakorlószoba,1 simson ,meg nemtommi, ami jön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergely_1990 Posted Augusztus 21, 2007 Share Posted Augusztus 21, 2007 Raknék félre 1 kicsit az unokáimnak. Valamennyit bankba. Tuti kiválasztanék 1 helyi csövest oszt szponorálnám kicsit. Meg elköltöznék valami nyugis meleg helyre.. A maradékot meg sztem befektetném. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiscitrom Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 Egy kertes ház Lacetti Stúdió Laptop A többit meghagynám és később elkölteném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityka Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 hát az egyik felét eltudnám költeni airsoftra a másikat meg félretenném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
#5_WEN# Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 Én wennék egy házat Ibizán a tengerparton...és ott a barátnőmmel laknék. Lenne egy BMW M6-osom a legdrágább cuccokkal és egy Nissan 350 Z full tuning-os...a többit befektetném !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 Szép álmok:) 2 Milliárd? Hmmm, számoljunk csak... csak 8% évi kamattal... az 160 millió az durván 13 millió havonta... Amikor 1 milliárd 400 millió volt a lottó azt mondták a rádióban, hogy olyan 20-25 milliót kamatozik havonta. Persze az első évben még nem nyulhatsz hozzá a pénzhez. Vagyis a 2 milliárd valamivel többet. Én 100 millát "zsebrevágnék" azt a rengeteget meg bankba. Első évben még a 100 millából ellennék. Vennék egy kocsit, pár cuccot, kis házat. Nem túl feltünően drágát. (Amúgy se szeretem a nagy házakat). Egy év mulva pedig egész életembe szórhatnám a pénzt. Havi 25 millát nehéz elkölteni, ha nem felesleges dolgokra szórjuk. Négy hét ... aranyélet. Megmarad a nyert pénz, csak több lesz. Teljesen felesleges befektetni. Ha házat akarok ibizán, akkor max spórolok két hónapot. A havi kamatból egy évig el lehet élni. Hát gondolkozzatok. Egy átlag ember mennyit keres egy év alatt? 3 millát? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peke Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Én el osztanám a családom között, de 100 milkót eltennék, oszt elválna, hogy mire költeném! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 Nevet váltosztatnék, elköltöznék Svájcba , a felét beraknám a bankokba, a másikból meg mondjuk nyitnék pár szállodát vagy gyárat vagy valamit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Október 19, 2007 Share Posted Október 19, 2007 1.Aston Martin DBS 2.Ház Londonban 3.Költözés Londonba Kijárnék az összes Arsenal meccsre :D 4.Nyaraló vhol.(Karib-szgk.,vagy mittomén) 5.Családomnak is adnék azér vmennyit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Október 19, 2007 Share Posted Október 19, 2007 beraknám egy svájci bankba és csak annyit vennék ki,amennyire szükségem van. VAGY befektetném valami jól tejelő cégbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
allah ahbar asadhuanna Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Valamibe befektetném vagy kamatoztatnám, esetleg részvények. Utazgatnék, a mostani lakásunkon nem változtatnék semmit, hogy ne tünjön fel, hogy van pénz és még többet sporolnék. adakoznék különböző jotékonykodó szervezeteknek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferika Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 vennék egy kocsit a többit jótékonyságra költeném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Dani] Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 1 kocsi, egy új ház, egy jobb gép. meg ami még eszembe jut Énis költenék azé valamit jótékonyságra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spinewood Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Múltkor pont erről beszélgettem egy haverral, egy csomó bor mellet, egy csomó ideig. Nagyjából annyiban maradtam, hogy reggel felkelnék, ennék egy kalácsot vajjal és kakaóval, aztán elmennék suliba. Ezt az állapotot tartanám még néhány hétig, esetleg hónapig, aztán bekattannék és őrült költekezésbe kezdenék. Esetleg felkeresném Michael Jacksont. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Hát a sulit tuti elvégezném, addig bankba a pénz, persze költekeznék belőle erre-arra Aztán ha elvégeztem a sulit vennék egy autót és járnám a világot és elmennék koncertekre amikre sajnos mostani állás szerint nem tudok eljutni :D , ha meg megunom a maradék pénzt befektetném valamibe és élném tovább a napjaimat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikula Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Körbeutaznám a világot.Vennék egy szép nagy házat és egy menő kocsit, kb fél milliárdot betennék a bankba.Jah és sokat buliznék!!Élvezném az életet!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 hát én is elvégezném persze aq sulit... utánna 1,5milliárd a bankba... (nah majd a kamatadó ) 250millió jótékony 250milló elköltendő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts