Filkor Ádám Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 a piratesoknak hááááááááááát azoknak akik már legalább 1-szer csökkentették a figyelmeztetéseimet(dj z project már 2-ször is) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 én elkölteném, a pénz arra való Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 Én viccen kivül eszt tenném ha a money az enyém lenne 500 millért 1 bazi nagy csarnokot építettnék teleraknám asztallal vennék hozzá atom gépeket számszerint: 1666 darabot aminek az értéke közel 500 mill a többi money a bankba menne ha ez mind kész lessz 2-3 évre a gépeket embereknek adom ki 200 FT óránként és ha csak minden nap 1 órát gépeznek minden géppel akkor 3 év alatt keresek 330 millió 200 ezret hmm nem rossz ezután építenék 1 szállodát aminek a neve Pirateclub szálló :D és a csarnok neve meg Pirateclubb csarnok lenne a modiknak és az adminoknak névre szolló gépük lessz a többieknek csak azért nem mert 60 ezer ember van itt és hááááát nincs annyi gép >< de ugyse jön mindenki minden nap és akik sokat utaznak azoknak ott lessz a szálló ami tök ingyé van és minden nap Buli :D nappal meg gépezés :D csak 1 gond...Hova épüljön? :D (sry a sok helyesírási hibákért) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 nemsemmi kis terv de a szállónak fentartási költségei is vannak sajna...amúgy ennyi pénz mindenki életét tönkretenné...higyjétek el.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 Az enyémet nem lehet jobban tönkretenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gottfriedg Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 Tudnék vele mit kezdeni az biztos. Egy házzal,és egy Ferrari Enzoval nyitnék az tuti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltiabéka Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 csináltatnák egy 5 pálylás paintball helyet,vennék egy fullra tuningolt porshet,egy suzuki gsxr 1000-t,egy xbox360-at,feltúrbóznám a gépem,egy új házat,letenném a jogsit kocsira,mocira és a maradékot pedig be a bankba!és nem dolgoznák!úgy is kihúznám egész életemben ennyi pénzel ja meg vennék 1 pitbullt meg muteroméknak nyomatnák pár millát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MustaphaOnE Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 (edited) Elkölttöznék..... délre ahol nincs hó.Mindig máshová Hawaii Ibiza stb. Vennék pár fullos házat kocsikat (Alfa Romeo,Honda,Toyota supra,és még eegy jópárat) nőket partyra, számítógépet, ruhákat,baseball sapkák 100ait egy studiót ahol haverokkal zenélnénk. Rohadt nagy hip-hop partykat csinálnék beutaznám a világot és jól érezném magam amíg tudom. Módosította Június 15, 2007 spirituell A fórumon tilos a káromkodás és egyéb sértő kifejezések használata! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbory Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 Há' seggére vernék a pénznek! Hadszóljon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
at2006 Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 Olvastátok a 'Lottón nyertem' című könyvet? Vannak jó ötletek is benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 Én elöször tuti anyuéknak adnék belőle, hogy amit felvettek kölcsönt az vissza tudják fizetni + adnék nekik egy kis ráadást, hogy ami kell nekik azt megvehessék nyugodtan Építenék egy nagy házat és minden jóval felszerelném + a haveroknak is adnék belőle (jah és természetesen a nagyszüleimnek) a maradékot meg be a bankba... hagy kamatozzon :D és aki rászorul annak adnék + összeraknék egy csúcsgéget (de vlszeg úgysem nyerek, emrt nem lottózok ) max talán a fater nyer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
menyet999 Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 mit csinálnék 2milliárd ft-tal? elkölteném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cobra Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 1. Vennék valami külföldi kérót, kiköltöznék 2. Jó kis kocsikat 3. No suli, No dolgozás, szarnék mindenre 4. 1 Milliárd bankba (ebből egy ideig el lehetek még:P) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polgaripeti Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 Szerintem csinálnék pár vállalkozást amiben forgatni tudom a pénzt. Aztán a többiböl meg vennék minden jót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkati Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 vennék egy szép házat, egy balaton parti nyaralót...elmennék utazgatni ...csinálnék még 2 gyereket.... a maradék pénzt megfelelő helyre befektetném hogy az unokáimnak se kelljen dolgozniuk és valami olyan vállalkozást csinálnék ahol annyit dolgozhatok amennyit csak akarok...kb ennyi..ja meg persze vennék egy jó mocit is...meg ezt-azt, de az már apróság ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M78 Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 sok mindenre elmenne az biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 Egy biztos... én nem kezdenék olyan iszonyatos nagy luxus szerint diktálni... (nem szórnám folyamatosan), de egyetlen egy dolog lenne, amire sokat költenék: a ház.... A debreceni Nagyerdőn már ki is néztem magamnak egyet (már amennyiben nevezhető háznak), már csak egy tornyot kellene építenem hozzá... könyvtárszobát bár nem akarok a klasszikus értelemben (mivel a ház nagyobb tereibe lennének kiépítve antik jellegű sötétebb bútorokkal), de a toronyszobát, mint olvasószobát még hozzákellene építeni ... más tényleg nem lenne fontos... max h. kedvesemmel nyugodtan élhessünk + majd a családnak gyerekeknek is jusson (egy része 200%-os befektetésben lenne ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Egy részét biztos elkölteném a többet belraknám a bankba(de már nem maradna sok pénz!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Előszöris a kamatokból élném le az életem ! A szüleimnek végre megszűnne minden pénz-probléma és vehetnék végre egy csúcsteljesítményű PC-t és mellé egy XBOX360-ast is! Ezután lecserélnénk apámmal a jelenlegi autónkat egy újra és nagyobbra! Ezután jöhet a ház körüli dolgok rendbetétele! A maradékot pedig csak kamatoztatnám ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Én hasonlóan huskydog17-hez felújítatnám az ősök házát és vannék nekik egy új kocsit, magamnak meg vennék egy jó kis motort , meg egy atom gépet, és egy jó nagy vízipipát, a többit meg be a bankba. u.i:-egy részét még piálásra költeném, meghívnám a barátaimat meg magamat , minden héten buli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 (edited) Örülnék, hogy van, de magamat ismerve ***rnék az egészre Most minek nekem luxusautó meg villa meg más ****, csak teher lenne őket fenntartani. Módosította Június 17, 2007 spirituell Kerüld a trágárságot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacka Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 VEnnék magamnak fasza motort , házat , felbérelnék : 1 sofőrt , 2 SKYNHEAD et A többibő kifizetném a számlákat , majd a megmaradt 1 milliárdot beraknám a bankba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Szép csendben eléldegélnék,szűk családi kört kisegiteném (anyám,apám,tesóm). A többiböl úgy élnék mint eddig,utálom a csillogást stb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 én egyrészét elkökteném a másik részét meg lakásra, egyetemre költeném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomitomi Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Nekem kérem szépen nem kéne, mert én megdolgozok minden forintért, és kérem szépen én minden évben rendesen adózok is, meg még az adózott jövedelem után vásárolt termékekért is szoktam adózni, na persze ettől kurvára nem vagyok boldog! De ha lenne egy kívánságom, akkor adjon nekem a jó Isten egy marék százast, na meg az asszonyt is ki kéne cserélni, a régi trabimat esetlegesen egy modern négyüteműre, de ha még maradna egy kis pénzem én úgy de úgy szeretnék elmenni egyszer az Aquaparkba.....na ennyi. bocsi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomitomi Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Hú gyerekek ne haragudjatok mindjárt elmondom, de most rohannom kell a Lottózóba az öt találatos szelvényemért járó nyeremény felvételéért. Na utánna majd elmondom, hogy MIRE KÖLTÖTTEM. de addig várjatok..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geri9010 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 a 90%-át nőkre és italra költeném, a többit elherdálnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 A szokásos dolgok. Ház, kocsi, családnak is adnák belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doki Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Ez olyan nagyságú pénz, amit egyszerűen nem lehet elkölteni. Elverni, mindenféle értelmetlen dolgokra elszórni lehet, de ha valaki értelmesen fogja fel az egészet, és nem kattan be tőle, akkor gyakorlatilag korlátlan lehetőséget teremt a saját és a következő generációja számára is. doki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syan Posted Június 23, 2007 Share Posted Június 23, 2007 1milliárd saját cél 500milkó jótékony 500milkó bankba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts