nickey Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 megalapoznám belőle a jövőmet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajbymester Posted Július 19, 2009 Share Posted Július 19, 2009 Vennék egy rohadt erős gépet, hozzá gyors netet (40Mbit), meg kiköltöznék valamilyen szép tájra... ja meg egy jó drift kocsit (pl. Mazda Rx-7) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 19, 2009 Share Posted Július 19, 2009 Beraknám a bankba és a kamataiból élnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Július 19, 2009 Share Posted Július 19, 2009 Előttem szóló mindent elmondott Azért én adakoznék egy két szervezetnek, kórháznak ide-oda Amire szükségem van megvenném, de élném tovább szerény életemet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Én szerintem ugyan úgy dolgoznék , csak mondjuk annyira nem túl sokat, de viszont utazgatnék rengeteget, kipróbálnék sokmindent, és persze vennék egy erős számítógépet meg a legnagyobb képernyős tv-t ami a világon van asszem 2 m szer 1 m-es Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Nem szoktam lottózni így nem is álmodozok olyanokról h mit kezdenék vele... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Még tanuló vagyok.Folytatnám naggyából az életem.Vennék egy bmwt hangos zenével.Költenék megint egy halom pénzt a motoromra.Családomra.Elkészíteném az emeleti fürdőszobát(Most egy saját szoliárium van a fürdőszoba helyén).Barátnőm halmoznám el ajándékokkal.Vennék egy szép nagy házat a balatonon.Segítenék a barátaimnak a kölcsönök/hitelek kirendezésében.Vennék egy új tvt, egy erősebb pc-t , laptoppot.Megvenném az érettségi 5ösöket.Egy halom új ruhát is vásárolnék.Egy komoly hangrendszert a szobámba.Új franciaágyat.Naggyából ennyi.Nincsenek nagy álmaim. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 a családon belül a felét szétosztanám! ami megmaradt abból megrendelném az ebay-ről az összes Red Baron könyvet meg egy életnagyságú repülniképes Albatros D.V.-öst is vennék! ami marad azt meg nem költeném el hanem elraknám nehezebb időkre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FULL-MOON Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 valszeg a seggemet is 20.000-esekkel törölném Am vennék egy lakást, beindítanék egy motorboltláncot, és vennék egy Triumph Rocket III Classic-ot meg egy Mopart, egy-két nyaralót és tanulnák ameddig van még pénzem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratt Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Attól függ hogy mennyi a főnyeremény. Ha rekord nyeremény lenne, akk talán egy szigetet a Csendes-Óceánon. Meg csinálnék egy lemezkiadót, fasza stúdiókkal. Ilyenek. De hátha nem kell hozzá majd lottó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby Doo!! Posted Augusztus 2, 2009 Share Posted Augusztus 2, 2009 Elköltöznék új Ház.. és jó gépet vennék meg minden.. befektetném valami munkába lenne vagy 20 emberem oszt jólvan... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichiG23 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Elhúznék erről a lepra telepről, kimennék Belgiumba és rendesen élném az életem. Vennék egy új 730as BMW-t, szép házikót, na meg egy brutális számítógépet. Soha többé nem szednék le egy játékot se, hanem megvenném ami kell, satöbbi....... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
capcara Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 én vennék egy ferrari-t a többi maradék pénzt meg betenném a bankba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 vennék egy nagy házat, hatalmas pincével, ahol cannabist termesztenék. öcsémnek meg hugomnak is vennék házat, hogyha majd ojan idősek lesznek, legyen hova költözniük. nagy részét bankba raknám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 kb 400 milla: R*hadt kihalt környékre (pl Zemplém vagy valami hasonlo) egy 2 emeletes ház 2 testőrrel. bankba bemenne 1,3 milla 100 milla: kocsik, tuninggal de nem túl hangosak. (csak semmi feltünés) 49,5 milla: szórakoztatás (házba tv gép hangfal csocsó stb.) 0,5 milla: tv-be leadni hogy miben mennyire elcseszett nem is csak 1-2 dolog a rendszerben (anyám tanár, őszi szünet kb másfél hét téli szünet 2 körül és a tavaszi talán egy hét sincs, namost a suli elejére ******* kell az a 1,5-2 hét szünet -.-) 150 milla: ház berendezésére a kamatból élnék talán nyaralnék is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Építettnék egy modern börtönt,és bérbeadnám az országnak.Kb 8-10 év alatt bejönne a belefektetett összeg,és megint azon kellene gondolkodnom,hogy mire költsem el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Zsoldos hadsereget bérelnék. Magamnak!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 De nem lesz már senki mert én felbéreltem őket itt vannak a hátam mögött! Én am vennék egy Albatros D.V-ös replica-t! a többit szétosztanám család között! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Kifizetném anyámék lakáshitelét, vennék egy saját lakást. Letenném a jogsit, vennék egy Toyota Avensist. Vennék egy új monitort, meg egy LG M2794D-PZ monitor-tévét.Meg egy PS3-at. Valamilyen JBL hangfalszetett, megfelelő erősítővel. A maradékot bankba, illetve még megtanulnék gitározni Családnak is adnék persze. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 Vennék egy telket, építettnék rá egy pofás kis házat + lovak, 100 misi kb, 50 misibol elmennek bnommel nyaralni amig epul haz, a maradekot bankba be es a kamataibol elnek. Esetleg 30-40 misivel meg egy jo ugynokkel megprobalnek tozsdezni, kis plusz bevetel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ESP Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 Én el rendezném a házunkat környékét,udvart rendezni,újra festeni a falakat,pincét be fejezném.... Valamilyen vállalkozásba kezdenék,valószínűleg szőlő munkák.... Falunkat támogatnám néhány misivel,a foci csapatunkat:D stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 Le nyelvvizsgáznék angolból, németből felsőfokon, megszerezném a jogsit, továbbtanulnék az ország legjobb művészeti sulijában, vennék anyukámnak egy lakást, persze magamnak is egyet, amit gyönyörűen berendeznék , ja igen, a bátyámnak a legdrágább és legjobb gitárt, a húgomnak pedig egy csomó fajin ruhát, ja igen, azt magamnak is vennék... , vennék magamnak egy robogót, meg egy autót is, csak hogy legyen az is.... Más most nem nagyon jut eszembe... Ó, megvan... Nyitnék egy tetoválószalont. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 1.Lépés: Megvenném a kocsit amin most hezitálok. 2.Lépés: Építtetnék egy luxus villát. 3.Lépés: Vállalkozásba kezdenék. 4.Lépés: Adakozgatnék 5.Lépés: Kamatoztatnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Szeptember 6, 2009 Share Posted Szeptember 6, 2009 Vennék egy Lamborghini Gallardo-t és egy benzinkutat mögé a többit bankba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Szeptember 6, 2009 Share Posted Szeptember 6, 2009 Építtetnék egy házat, és vennék néhány kocsit. Egyetem mellett beindítanék valami vállalkozást max 100 millióból, a többit svájcba raknám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS2 Posted Szeptember 6, 2009 Share Posted Szeptember 6, 2009 Ki törölte ki amit írtam és miért? Én azokra költeném a nyereményem javát. Rajongok értük Kaszinó és csajok. Ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Szeptember 11, 2009 Share Posted Szeptember 11, 2009 Én először is megnyerném a lottó ötöst. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasuke42 Posted Szeptember 11, 2009 Share Posted Szeptember 11, 2009 Én vennék eggy szigetet. Építetnék 2 nagy gyárat és majd azok hoznák be a heti 60.000.000 csinőáltatnék eggy ilyen gépet 5000 mhz videokarin 6000 4000 ram enyi elég is lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts