zsonyO Posted Február 10, 2006 Share Posted Február 10, 2006 üdv.. egy pana nvgs11.-es dv kamera anyagát szeretném dvd.-n rögziteni úgy hogy egy asztali lejátszó is meg tudjon vele küzdeni. valamilyen egyszerü progi kellene... meg egy-két jó ötlet. köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
giggs Posted Február 11, 2006 Share Posted Február 11, 2006 Nem nagyon vagyok otthon kamera téren,de ezek a gépek mpeg1-be mentik a felvett cuccot,vagy hülyeséget beszélek? Csak azért kérdem,hogy milyen formátumból szeretnél dvd-t csinálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadcitrom Posted Február 26, 2006 Share Posted Február 26, 2006 Hello! Legjobb megoldás az ULEAD Videostudio Viszonylag kevés memoriát és procit használ. Az iee1394-s csatl. is és USB-t is tud. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$tarGate Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 Sziasztok Azt szaretném tudni, hogy szerintetek mért van az hogy: DV kamera A/V kimenetén keresztül , AV kábelt a tv tuner kártya bemenetébe csatlakoztatom, rögzitek agépre akkor szggat, és csikos a kép, viszont ha ugyanazzal AV kábellel de egy sima videómagnóra rgözitek ott teljesen tiszat, normális a kép. A kamerán van firewire kimenet is, vajon ha firewirén keresztül menne át a videó akkor normális minőségú lenne? Volt már hasonló helyetbe valaki? Kösz a segitséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$tarGate Posted Január 30, 2007 Share Posted Január 30, 2007 nagyon köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$tarGate Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 OK de egyelőre még be kell szereznem egy fire wire kártyát, aztán jöhetnek a programok, sztem kipróbálom vmelyik ulead video studiot, ha azok nem tul bonyolultak, aztán jöhet vmi komolyabb. Na megvan a firewire, de inkább mégis a movie makerral kezdtem, mert az ulead bonyolult. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts