brunoka Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 Amúgy azon töröm az agyamat, végülis az MSN révén lehetne egy új RPG partit is szervezni.. M.A.G.U.S, Ars Magica, Star Wars.. és akkor ez a kérdés mindjárt új feelinget kap! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 Igazából nem tom...ha lehetne akkor valami sárkányon lovagló harcos mágus lennék. Egyébként az ifjú Sátán a Dragon Ball-ból, vagy Ren a Sámán krályból.Esetleg még Desann nagyúr a Jedi Knight 2-ből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 a Dragon Ball szerintem nem mese csak baromság már rég nemcsináltak igazi mesét !! a mostani rajzfilmek eszméletlen baromságokról szólnak. holvan frakk,vuk,lolka&bolka,süsü,to&jerry,rumcájsz,a futrika ucca,a kockásfülü nyúl,pom-pom,varázs ceruza,no megálj csak,az erdő kapitánya,dr.bubó,vizipók csodapók,hófehérke,csipkerózsika,jancsi&juliska stb. sorolhatnám még de,ezek még szóltak valamiről! remélem nem csak én gondolom igy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 Trilla-trilla, Till Attila, tillatilla! Szerintem a magyar rajzfilmek közül még a Macskafogó is nagyon jó! A mostani rajzfilmek közt tényleg rengeteg baromság van, de azért akad még egypár színvonalasabb is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 ja ,ja az előbbi felsorolás ateljesség igénye nélkül volt , csak ami kapásból eszembe jutott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 frakkot, süsüt, tom&jerryt, mazsola és tádét na és persze a mézga családot (kihagytad!!!) én is nagyon bírtam! de én a dragon ball is imádom. a mostani animéket nem nagyon, nem látom a sztorit. de a jetix rajfilmjei között van egy-két jó, pl. louie élete, kölykök a 402-es tanteremből, de sajna mindig ismételnek. de visszatérve a kérdésre én is egy dragon ball figura lennék szívesen. mondjuk son gohan, son goku, vegita vagy c18-as esetleg a kicsi pan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sempi Posted Június 8, 2006 Share Posted Június 8, 2006 Rozsomák a legkirájabb, van egy csomó ebook rozsomák képregény és ez tök jó. A dragonball is szeretem és a Fomofut is meg a Full Metal Panicot is, mind a két évadot, meg a Lost Exile is jó sorozat, bár nem vagyok benne biztos hogy így kell pontosan leírni, de akkor is a rozsomák a király. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metatron69 Posted Június 8, 2006 Share Posted Június 8, 2006 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ én 3lennék szívesen El Bundy, mer azért meg lennák Farkas vagy Roszomák /nekem rendes képregényem van egy csomó/ az x-menből,mer én is szőrös vagyok meg ha kell vadállat meg jedi lennék,mer gyakran vagyok az álmomban,és sztem nekem tökre menne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 8, 2006 Share Posted Június 8, 2006 hehe megnéznélek a mozivásznon, miközben a sithekkel harcolsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortal Posted Június 10, 2006 Share Posted Június 10, 2006 meg jedi lennék,mer gyakran vagyok az álmomban,és sztem nekem tökre menne Jedi én is qrva szívesen lennék!!!Mekkora fless lenne harcolni egy sith-tel úgy, hogy tudod, hogyha nyersz, és kinyírod, akkor elpusztítottad a fő ellenfelét jediknek. Ezért hagynám én életben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
menyet999 Posted Június 14, 2006 Share Posted Június 14, 2006 Én egy sárkány, vagy szamuráj lennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Június 14, 2006 Share Posted Június 14, 2006 Hát ha így elszakadunk a mesebeli hősök témától. Akkor én meg ninja is lennék. :assassin: :ph345r: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca Posted Június 17, 2006 Share Posted Június 17, 2006 En RAMBO lennek!!! :hunter: :matrix: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuRRafiju Posted Június 18, 2006 Share Posted Június 18, 2006 az Ed, Edd n Eddybol lennek edd ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbankrablo Posted Július 7, 2006 Share Posted Július 7, 2006 Én meg lennek a Maszkból Stanley! Jó lenne, felvenném a maszkom és pörögnék! Somebody Stop Me! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vegetto Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 Én vegita lennék 8) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 17, 2006 Share Posted Július 17, 2006 Én Gumimaci lennék. Vagy El Bandi vagy esetleg SSJ4 Goku v. SSJ4 Vegita. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 sziasztok! én maradnék annál a mesbeli figuránál, amit a nevem is képvisel: sziporkaszivem, aki mindenre talál megoldást. a chip @ del és qardlipót. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnyika Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 EGYÉRTELMŰŰ!!!SON GOKU!!!!!!!!!!!! Vagy esetleg YODA!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 Tapsi hapsi vagy a coyote asszem igy irják ( roadrunner) vagy yoda de amugy én is lennék a dupla d Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 Én asszem valami puhány kinézetű ám mégis valami aggresszív lelkű állatka lennék!!!!!!hihihi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnagy Posted Augusztus 10, 2006 Share Posted Augusztus 10, 2006 Gey Jedi Mester! Eraan mester! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Augusztus 10, 2006 Share Posted Augusztus 10, 2006 Ki milyen mesebeli hős lenne, ha lehetne? Én songoku lennék Mert ő erős meg össze vissza kámehámeházik és az jó lenne, ha ilyen hatalmam lehetne! nahát, ah. megláttam ezt a topicot én is erre gondoltam :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 Én ennyi erővel Mici Mackó lennék azt darálnám a szemét embereket. :DD Lánfürész, kézi boxer, Zacskó, Meg egy PC Guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkshark Posted Augusztus 21, 2006 Share Posted Augusztus 21, 2006 Betti: Anime lennék manófüllel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudson Posted Augusztus 30, 2006 Share Posted Augusztus 30, 2006 John Allerdyce az X-men-ből :powaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Augusztus 31, 2006 Share Posted Augusztus 31, 2006 Shrek 4ever Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Szeptember 2, 2006 Share Posted Szeptember 2, 2006 (edited) az x-menből a teleportálos csávó igy ha kajás vagyok vagy wc-re kell mennem nem kell felállni Módosította Szeptember 2, 2006 $ticKy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Szeptember 2, 2006 Share Posted Szeptember 2, 2006 Csakis egy jól megtermett Predator! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Szeptember 8, 2006 Share Posted Szeptember 8, 2006 (edited) sziasztok! én maradnék annál a mesbeli figuránál, amit a nevem is képvisel: sziporkaszivem, aki mindenre talál megoldást. a chip @ del és qardlipót. szipi MacGyver is mindenre talál megoldást! Mondjuk ő nem túl nőies! Módosította Szeptember 8, 2006 caprine666 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts