StEeL10 Posted Április 2, 2006 Share Posted Április 2, 2006 Én egy alternatív Sztár Wárz világban lennél Dárt Szídijusz (Persz nála sokkal szebb, és fessebb ), és a kissebségre vadásznék (nem a cigányokra... ) és hősi halált halnék, egy 2 és fél hetes dzsedi harc után . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleBirdY Posted Április 3, 2006 Share Posted Április 3, 2006 Na, akkor az X-Men-beli Nightcrawler(Árnyék, teleportáló, ahogy tetszik) átvette a vezetést! Ha jól számoltam akkor már 3 szavazatot kapott :DD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
godside Posted Április 3, 2006 Share Posted Április 3, 2006 Szvsz en micimacko szeretnek lenni, mert a pagonyban olyan egyszeru az elet, es a malacka, meg a tobbiek mind kretenek, mint en Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szenoo Posted Április 5, 2006 Share Posted Április 5, 2006 Teletubbie közül lennék PO! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Április 5, 2006 Share Posted Április 5, 2006 Na, akkor az X-Men-beli Nightcrawler(Árnyék, teleportáló, ahogy tetszik) átvette a vezetést! Ha jól számoltam akkor már 3 szavazatot kapott :DD Hát nagy ász a srác az biztos. De ha már számoljuk akkor Spiderman és Shon Gouku is kapott egy pár szavazatot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 11, 2006 Share Posted Május 11, 2006 Spiderman vagy Rozsomák az X-Menből.Nem lenne rossz poén Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crab Posted Május 11, 2006 Share Posted Május 11, 2006 Én Sonkogu lennék legszívesebben! és mindig megmenteném a földet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 én YOH ASAKURA=Shaman Király!!!!!ye!!!!nagyon nagyon zsír lehet!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 Nevemből adódóan biztos valami elfajzott hápogó szárnyas vizi élőlény lennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 Talán a Farkas az X-menből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Május 14, 2006 Share Posted Május 14, 2006 Én vmi szabad figura pl Pókember Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocii Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 Süsü indok: nagydarab , de nagyszivü is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 Hát izé.. mesefigura? Mondjuk Crazy Frogg, ha valami békés figurára kellene gondolni. Randa retro bukósisak, brum-pöff. Na ilyenek nekem is vannak. A kedvenc világom persze a szerepjáték.. LoTR-ben pl. Aragorn (a hős nagy király, elbűvölő asszonypajtival Arwen persze a csajom ), Star Wars-ban Thrawn admirális (ővele sajna filmen még nem találkozhattunk.. lángelme, igazi stratéga). Shrek (közös vonás a nagydarab, pocakos, ámde jószívű oriás). A mangás dolgokat meghagyom nővéremnek és sógoromnak, akik túl a 3. ill. 4. X-en is az A+ -t nézik.. nagy gyerekek , én 29 évesen csak kissebb gyermek vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 Teletubbie közül lennék PO! Miért pont Pó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlly Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 Ludas Matyi lennék, kit kell elvernék.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 Jimmy Tudeski lennék és mindenkit megölnék kivéve azt aki gigázik :D :P :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 15, 2006 Share Posted Május 15, 2006 Túl sok TV2-t néztél Vasárnap! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 ha x-man ből Farkas amúgy valami negatív hős(gonosz)magamat talán Dark elf tovaljnak képzeleném el vagy NEMESIS a R.E. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Túl sok TV2-t néztél Vasárnap! nem hiszem :D régóta használom csetten meg ttc-n a Jimmy Tudeski nevet :P :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheephear Posted Május 24, 2006 Share Posted Május 24, 2006 Régi M.A.G.U.S.-os, szerepjátékos koromból maradt meg az árnyak lénye, egy toroni mesterlövész (bár valszag sok embernek ez nem mond semmit), akit bármikor el tudnék képzelni. Ha más is lehetne akkor már azért is Vegita, szerintem sokkal jobb arc mint Goku. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
J3t1 Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 Én a Fatasztikus 4 esből lennék az a tüzes emberke amelyik repülni is tud, hiszen pont olyan piromániás mint én Jó lenne itt ott egyyszer egyyszer fel fel gyújtani egy egy kukát meg stb. És még fűszerezném ezt a képességemet egy kis Jedi erővel és fehéren világító kardom lenne. De ilyen mesehős sajnos még nincs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 Régi M.A.G.U.S.-os, szerepjátékos koromból maradt meg az árnyak lénye, egy toroni mesterlövész (bár valszag sok embernek ez nem mond semmit), akit bármikor el tudnék képzelni. Ha más is lehetne akkor már azért is Vegita, szerintem sokkal jobb arc mint Goku. Éljen! Még egy Igaz Ember aki tudja mi is az Elátkozott Vidék! Milyen az élet Shulurban, toron és az abasziszi hercegkapitányok kapcsolata.. A Zászlóháborúk!!!!! Én mindig Kránt képviseltem annak idején, kivéve ha KM voltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheephear Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 Nagyon égen játszottam már. Nincs rá idő, és nincs már meg az régi csapat, akikkel játszottam. De ettől függetlenül nagyon jól elvoltunk. Ellenben kránt túlzottan erősnek találtam, így az kimaradt életemből. De volt még egy Uzulbuzul nevű hipergyökér barbárom is. Őt viszont csak akkor használtam, mikor már nagyon elhülyültük a játékot. De ettől függetlenül őt is szívesen alakítanám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi133 Posted Május 26, 2006 Share Posted Május 26, 2006 Farkas az X-MEN-ből, Raziel a Legacy of Kain: Defiance-ból,Yoh a Sámán királyból, stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani0105 Posted Május 26, 2006 Share Posted Május 26, 2006 Én Kockás Fülü Nyúl lennék az mindenkin segített!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortal Posted Május 28, 2006 Share Posted Május 28, 2006 Én vagy Jhonny Storm a Fantastic 4-ból, vagy valami király Jedi/Sith lovag, de mindenféleképp meg kell említenem Son Gohan-t is! JEEEEEEEE!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 28, 2006 Share Posted Május 28, 2006 Azt hittem valamelyik Tekken-es hőst fogod mondani. Ha jól látom az avatarod onnan van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortal Posted Május 28, 2006 Share Posted Május 28, 2006 Jogos, de ők "csak" verekedni tudnak, akiket montam azok meg azér mást is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Május 30, 2006 Share Posted Május 30, 2006 1. Királyfi, aki megszerzi a legszebb királylányt! 2. Superman 3. Michael Knight: jó kocsi, jó csajok... Mondjuk ő nem igazán mesehős... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 hát persze ,hogy királyfi sárkányok réme , királykisasszonyok megmentője Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts