warnboy Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Voltam már benne pár buliban de ne dúrva dolgokra gondoljatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blakewan Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 GTA IV 576 amikor az eladó bement a raktárba hogy kihozza a választásom addig lecsentem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Elloptad az üres dobozt? Hát te nagyon okos vagy Meg az üzlet be van ám kamerázva haver Amúgy mág semmit és nem is fogok. ************* dolognak tartom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaRaMoReMaNiA Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 kb 6 éves koromban egyik barátnőmtől egy játékfigurát. :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Fú most így beugrottak a régi csínytevések. Cigi, üres CD a tescoból, gyufa, és RÉZ Rá voltam szorulva... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramer Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Már nemazért de micsoda kérdés ez egy WAREZ oldalon? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Persze CBA-ban pl. felbontott cukorral tömtem a fejem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Én túl jó vagyok, nem szoktam így boltokból lopni De ilyen lottózókból és hasonló helyektől, ahol tollak, és egyéb dolgok vannak kitéve, onnan kényszeresen el kell hoznom valamit, ha kell ha nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Kényszeresen el kell hozni valamit Ez jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
monyi95 Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Szerintem itt mindenki lopot én is loptam 1 játék figurát de bántott a lelki ismeret és vissza csempésztem másnap! Meg a boltba voltunk és hát én vetem pár cuccot de valamit nem számoltak bele. az lopás? én észrevettem de minek szóljak? Ja meg mikor bementem unokahugomal(5) meg tesómal Tesco ba az unokahugom meg megfogta a túrórúdit, pénztárhoz érve már az 5db ból 1se maradt és senkinek se tűnt fel hogy megette XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramer Posted Augusztus 1, 2009 Share Posted Augusztus 1, 2009 Ha valaki kisgyerekkel megy nagy áruházba, akkor ritkán van olyan hogy ne egyen meg a gyerek legalább egy csokit, idő előtt, és free! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 2, 2009 Share Posted Augusztus 2, 2009 nekem eddig csak a lottózóban volt oan h a tollal kitöltöttem a lottót és ottmaradt a kezembe ülök be a kocsiba mondom e hogyvan ez itt ? nah akkor jó nem fogok visszameni vele! úgyh nálam maradt! de teljesen önkéntelenül nem is vettem észre csak amikor már a kocsiban voltam! XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly115 Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 Hát ja! Én pl. a főnököm számítógépéből kiszedtem pár cuccot! Ő még bekapcsolni sem tudja ezért nem is hiányolta a dolgokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetesbence Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 az jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 Mekiből régebben pohár, alátétek. Kocsmából alátétek, korsó (már van itthon egy 10db-os készlet minden fajtából van, borsodi, soproni, zlaty bazant stb...). Meg volt egy pár helyi coop-os akcióm is, de az sem mondható jelentősnek, csak pár csoki(meg egy üveg kóla). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DannyTaylor Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 A legkisebb értékű amit loptam egy öngyújtó, A legnagyobb értékű amit (amiket) loptam az 4 energiaital XD a haverokkal szoktunk egy olyan boltba járni ahol egy 72 éves dolgozik (rég nyugdíjba kellett volna mennie) csak ő dolgozik a boltban, társa egy sincsen, ha én és 5 haverom bemegyünk abba a boltba ez a vége-->: egy csokit fizetek ki és mindenki kijön 4-5 energiaitallal XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxinger Posted Február 5, 2010 Share Posted Február 5, 2010 ti olyan keveset loptok nekem minden napom lopas en penzt hamisitok,gazpalackot lopok es meg sorolhatnak hat evig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Február 5, 2010 Share Posted Február 5, 2010 Igen loptam már az életemben. Igaz nem boltból, hanem volt olyan h régen egy sráctól lenyúltam valamit, meg egy foci edzésről egy labdát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Február 10, 2010 Share Posted Február 10, 2010 én egyszer egy kocsmából öngyujtokat vitem el:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmety Posted Március 3, 2010 Share Posted Március 3, 2010 Sajnos igen a Szükség NAGY Úr!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 3, 2010 Share Posted Március 3, 2010 Szórakázó helyről poharat. Annyira tetszett na. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brendon13 Posted Március 3, 2010 Share Posted Március 3, 2010 Poháralátétet, csokit, energiaitalt stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Március 3, 2010 Share Posted Március 3, 2010 Na tudtam, hogy nem vagyok egyedül Sokan hülyének néznek emiatt Rengeteg csokit, sört, egyebet loptam már A bőrkabátomban van egy jó mély belső zseb. Tökéletes. Egyszer vízipipa dohányt is loptam, arra nem maradt már pénzünk. Mondjuk az nem ment egyedül, mert egy kis trafik szerűség volt, haverom elkezdett mindenféle hülyeséget kérdezni az eladótól, hogy elterelje a figyelmét Ja meg egyszer mekiből ilyen kis táblát fém tartóval amin egy szám van. Akkor rakják a tálcára ha ők hozzák ki neked a kaját. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikos90 Posted Március 3, 2010 Share Posted Március 3, 2010 én is loptam bevallom de az is véletlen volt mert zsbembe raktam 3.ba a fém kockát és egy iránytűt me suliba jáccottunk asztán nálam maradt és nem vittem vissza de nem vagyok olyan büszke rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SurfNRoll Posted Március 11, 2010 Share Posted Március 11, 2010 régen, tizenévesen loptam gumicukrot a kisboltból, de azóta semmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Március 11, 2010 Share Posted Március 11, 2010 Én nem loptam.Nem vagyok csóró.Megvan minden,ami kell Amit meg meg akarok szerezni,zsebpénzből megveszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petit :) Posted Március 11, 2010 Share Posted Március 11, 2010 én sem loptam még tárgyi dolgot, inkább neten de az nem ez a kategória Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Március 13, 2010 Share Posted Március 13, 2010 Néha ezt-azt. Mert jó lopni Innen is csak azért töltök le, mert adrenalinlöketet kapok, amikor beállítom a tárhelyről a letöltést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abby92 Posted Február 21, 2011 Share Posted Február 21, 2011 mikor kicsi voltam,akkor igen,mert valaki rábeszélt de most már nem tenném meg más miatt se Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Február 21, 2011 Share Posted Február 21, 2011 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts