_NeuTriNo_ Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 kocsmából söralátét, meg pár pohár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Hát én is loptam már, megmondom őszintén. Méghozzá óvszert. Fiatal voltam, és érdekelt, hogy milyen Meg jégkrémet, csokit és innivalót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
banviktor Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 Nah hát én sem lóghatok ki a sorból. 10 éves volttam loptam csokikat meg rágót . Most meg a kirándulásra piját loptam jó kis háziszilva pálinkát otthonról . Bekevertük azt a 5 decit 2 liter ICE TEA-ba és úgy ittuk meg . A tanárok estefelé gyanút fogtak de végül nem vették észre. Másnap azzal szivattak. Jóvolt az az ICE TEA fiam . először ugy olvastam h "10 éves voltam, loptam kocsikat meg rágót" amugy én nem de ha a pirateclubról letöltés lopás akkor sokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenk95 Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 tavaly az infótanár tatyója kiburult és kiesett belőle kb. 10-15 512mb-s pendrive egész órán ott volt a lábam előtt háát háát elvettem 3at 4et Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 Hali ! Eddig még soha semmit sem emeltem el ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lennert Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Én mikor kiseb voltam mindennaposak voltak a kalandozó hadjáratok mindig mentünk suli után aztán csokit lopkodunk Mostanába csak ritkén egy doboz cigit szoktam lopni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M78 Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Én is csokit meg újságot DE MÁR NEM!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan_wake Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 énis régen klepto voltam,de már kinőttem belőle.szerintem az nem is volt igazi gyerek aki még nem próbálta.a haveroktól szoktam régen lego-t lopni. aztán jött az általános iskola,és a haver rávett hogy a wc-ből lopjunk el egy lámpabúrát.épp jött az igazgató csak annyi időnk volt hogy bedugjuk egy szekrénybe a folyosón.de nem vittük el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 keresztapám [régen] az egyik nagyobb áruházból lopott egy játék trabantot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsörmen Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Végülis az illegális letöltés is lopásnak számít :blush: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Én csak a netről lopok mindent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretty Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Én még nem loptam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
powershot Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 igen, persze 1. kocsmából poharakat 2. MTszből krumplit s mindent, amit mozgatni lehetett 3. egy könyvet a nyugatiban 4. biztos mást is, csak nem jut eszembe ja, s minden nap filmeket, szoftokat, zenéket a netről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 -Ha a földön megtalált cerka annak számít, akkor igen amúgy nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Igen! Hát csokit én is meg ami a közelbe volt meg a piacrol nintendós kazettát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 A poháralátét lopása az nálam is megvan, dehát... Amúgyis, ha megkérdeznéd, a kocsmáros úgyis megengedné, hogy hazavidd... Amúgy tacskóból szoktam cd és kazetta mellékleteket lopni a MetalHammerből meg a RockInformból... Dehát... Úgyis az van ráírva, hogy ingyenes Cédémelléklet, meg ingyenes Demo-kazetta. Akkormeg? Hol a probléma? Amúgyis a tacskóből sosem fogynak a hasonló magazinok, minden hónap végén visszaküldik a nagy részét... Vagyis senkit nem károsítottam. Emberektől meg nem lopok. Az télleg szemétség... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csatari Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 én legót az oviból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ablacksheep Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 Én növéremtöl teszkos gagyi whyskit .D meg ovodába müanyag vizilovat de azt vissza adtam mert nemtudtam megenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 Almát haverokkal még elég régen sokkal finomabb volt mint a boltba vett alma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 Szőlőt, almát mikor még nagyfaternál nyaraltam falun Meg később kukoricát.. azt is földekről. Nem rázta meg szerintem semelyik gazdát sem pár szem alma vagy 3 cső kukorica. Ettől még nem szép dolog tudom.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecsoka Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 nah én is itt vok lássuk csak: még első második osztályba sokat loptam pl:oszt társam toltartójábol 200 ast meg ijenek de az előtt volt egy amikor lebuktam mer másik oszt társam duduját megtalálták a tanárok a kabátomba +még az a xar h közvetlen a suli mellett lakok de ide csak 1.-2. ikosok járnak nah mikor elcsórtam a 200 ast áttjöttek a tanárok oszt megkértek muttassam meg a toltartómat de azér annyira nem vok hülye h oda rakjam :D azon kivül volt még rengeteg szarság amit összeszedtem teniszlabdát,egy csomag lufit(még rohadt régen az tesco ba volt ),akkor még volt strandon kulcstartókat elcsortam meg stb...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 ÉN máshogy fogalmaznék.."nálam maradt " : egy feles pohár nyomta az oldalam tavaly nyáron,mikor felébredtem a buszon hazafele jövet...nem tudom hogy került oda..tudtommal felest nem is ittam am..mégis loptam vmit...elloptam egy lány szívét...a barátnőmét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Igen. Letöltéseknek hála mondhatni sokat loptam a virtuális világban. A való világban is loptam, de csak kisebb dolgokat (rágógumi, toll, játékrepülő) és ezeket is 3.-4. osztályban. Azóta nem loptam (most vagyok 8.-as). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
14Iverson14 Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Hát én sorolhatnám de vannak csúnya dolgok is ezért ne akarjátok tudni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi96 Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Kiskoromban egyszer egy cukrot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Escobar Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Haverokkal loptunk régen egy-két biciglit hogy buli után ne keljen haza gyalogólni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Hát én még naon régen talán 2-3 üveggolyót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Én a nagy semmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Március 26, 2008 Share Posted Március 26, 2008 Hát én 6-7 évesen a boltból egypár édességet azóta nem emléxem vittem volna el akármit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 ovodaban csordogaltam neha bucimacit, meg amit tetszett... talan neha a kozeli sparban... meg tescobol fullhallgatot, de elkaptak minket es az eleg szar erzes volt... azota leszoktam rola csak olyat teszek el amiben biztos vagyok, ha nem en veszem el akkor mas fogja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts