binor Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 sorolom: Madaras teszkóban meg a simában mindíg zabálok meg iszok..... Multkor haverral csortunk 2fülhalgatót 5500ft értékben és elkaptak minket de csak ő nála találták meg mert nekem a cipömben volt oldalt Még általános iskolás koromban egy ábécéből csortunk mindig édességeket A suli mellett lévő traffikbol egy fél literes üditót..... (szomjas voltam épp) Balatonon egy "Partalja Utca" feliratú utcatáblát.... másra nem naon emléxem,de nem esküszöm h nem volt más jah meg mindig lenyultuk a dolgozatot a tanároktol és fura módón mindig 5ös lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucagábor Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 A kocsmábol pohár meg a tescoban zabálás nálam is alapnak számit, mongyuk én már piát is hoztam ki a Tescobol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 én régen, 10 évesen, de nagyon nem vok rá büszke Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihar Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Meggyőződésem, hogy (majdnem) MINDENKI lopott már itt a pirateclubbon! Én is loptam már párszáz gigát!!! Egy rakás játékot, zenét és hasonló szépségeket!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamás13 Posted Június 23, 2007 Share Posted Június 23, 2007 7 éves koromba nyalókát boltból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmatex Posted Június 23, 2007 Share Posted Június 23, 2007 pár szüzességet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Június 23, 2007 Share Posted Június 23, 2007 Tazókat pokemon kártyát + kis szuper hős figurákat haveromtól. + egy db cigi a lindiből de azt haverom kérte. de csunya dolog és soha többet nem. :( JA + mint minden pirate clubos aki tölt le. DVD film játék. stb... mert ez is lopás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Június 23, 2007 Share Posted Június 23, 2007 Én megbántam!! Azota a Ferrarit is visszaadtam a gazdájának Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii Posted Június 24, 2007 Share Posted Június 24, 2007 én kb 10 évesen loptam egy fél lliteres sió ice teát, rágót... egyik oszt. társaimtól 50ft-t a másiktól meg asszem 200-at bratyótól pokemon kártyákat, volt különtanáromtól egy kettőszázast amikor elment vécére.. de ezekre nem vagyok büszke szégyellem magam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Június 24, 2007 Share Posted Június 24, 2007 Igen az egyik osztálytársam bicaját Nah jó csak vicc volt, ő biztos értené Egyépként kisebb dolgok már tűntek el a kezem jóvoltából Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kádávid Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 (edited) Igen az egyik osztálytársam bicaját Nah jó csak vicc volt, ő biztos értené Egyépként kisebb dolgok már tűntek el a kezem jóvoltából Bruhhahha, értem-értem,** vicces Elég szar hogy ellopták a bicajom a strandon, dehát máskor majd jobban vigyázok :'( Módosította Június 25, 2007 spirituell A fórumon tilos a káromkodás és egyéb sértő kifejezések használata! Módosító karakterekkel is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave55 Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 teszkóból CD-ket meg egyszer általános hetedikbe volt ilyen ásványkiállítás/árusítás na ott haverokkal loptunk vagy 2 kiló szép köveket oviban dragonball-os figurát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 Úgy 5 éves lehettem,amikor kirohantam egy késsel a kezemben a szomszéd kertbe.Már napok óta azon törtem a fejem,hogyan lopjam el a szomszédasszony száritókötelét.Akkor felmásztam a karóra és megtettem.Nekem pont az kellett Azóta csak a Gigabytokat lopom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 én a suliba nem vittem kaját és egy kiflit vettem a napközis tálból és osztályfőbökit kaptam érte.de nem tom mire arcolt így a suli, nah mind egy már elballagtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Június 27, 2007 Share Posted Június 27, 2007 Én az iskolai kőzet gyújteményből néhány letört kő darabot ami már nem kellett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisdeak Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 én csak egy párszor édességet hoztam.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkati Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 jaja, de nem vok rá büszke pláne sosem a pénzhíjja vitt rá cigi,pia,csoki,dzseki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Ausztriában körbe raktam az öwemet belülről kinder buenowal... A billába... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidom Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 én vidéken lakok és itt sok a gyümölcsös meg az ilyenek volt olyan nyár hogy 25 db görög dinnye tűnt el most csak kevésnél tartok (3-4 darab) amikor kicsi voltam: kinder meglepetés + a szomszédból szőlő, barack, alma stb. + egyszer ellopták apám bicikliét egy bolt elől és én vissza loptam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Oviban loptam egyszer egy forintot. Az úgy volt, hogy mentem a rollerrel és jött ez egyik gyerek, mondja, hogy ad egy forintot a rollerért én nem elvettem az egy forintot és elhajtottam. Nemrég meg egy mekiből loptam olyan táblácskát amin szám van, és a tálcára teszik amikor kihozzák. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Hát én eddig csak poháralátéteket az éttermekből Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszo153 Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 egyszer egy rágót a kocsmából mert én kifizetem oszt elkezdi hogy nem oszt ott volt a kezébe akkor még kicsi voltam megérdemelte 2 hoztam el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norberto7 Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 tescoból 3×is vannak ilyen műanyag dobozkák, kettőt egymásba ragasztottam, és a pénztáros nem vette észre eccer családostul mentünk, elsőnek bekerült egy vaj, arra unokatesóm kabátja, és az rajta is maradt. simán kimentünk vele. eccer 2 karton dobozos sört vettünk, kérdezte a fickó: hány db van? rosszul számoltuk, 8-cal kevesebbet mondunk /csak otthon derült ki/. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam51 Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Én is loptam már a régi sulimból 3.os koromban Pokémonos martricákat, de egy raklapra valót az eggyik váza tanár árulta én meg egyszer jöttem haza a suli álltal szervezett úszásról, a suliban meg szülői értekezlet volt és meg megvártam anyámat közben kaptam az alkalmon és bementem a terembe aholtartották a matricákat és kitömtem az összes zsebem soha senki nem jött rá. Hoppá ezek szerint idáig... Amúgy lenne egy kérdésem: A nagy bevásárló központokban a riasztó mire indulbe csak azokra a műanyag bizbazos cuccokra vagy mindenre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcKalóz Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 énis loptam. elloptam barátnőm szívét ajjaj bűnöző lettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 ez 1 warezoldal. ha itt vmit letöltesz, már lopsz, szal nemtom mér gondojja aza 20% h ö nem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszo153 Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 Én is loptam már a régi sulimból 3.os koromban Pokémonos martricákat, de egy raklapra valót az eggyik váza tanár árulta én meg egyszer jöttem haza a suli álltal szervezett úszásról, a suliban meg szülői értekezlet volt és meg megvártam anyámat közben kaptam az alkalmon és bementem a terembe aholtartották a matricákat és kitömtem az összes zsebem soha senki nem jött rá. Hoppá ezek szerint idáig... Amúgy lenne egy kérdésem: A nagy bevásárló központokban a riasztó mire indulbe csak azokra a műanyag bizbazos cuccokra vagy mindenre? A riasztó fémcsíkokra indul be ami ha jól tom a legtöbb kisebb olcsó terméken nincs.De pénztárcába van mert én egyszer a saját pénztárcámmal bementem a Corába akkor nem riasztott amikor jötte ki meg beriasztott mert új ovlt még és a fécsík bennemaradt után niztonságiőr elég volt kimagyarázni.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 mi anyámmal egyszer voltunk vásárolni; vettünk egy karton ásványvizet, de ugye csak 1 et kell kirakni, és a kartonból csak azt az 1 et számlázta:D csodálkoztunk is hogy 1x ásványvízz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
exet Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Hát én is loptam már pár cuccot: - Beyblade-t a Tescoból - Édességeket - Üres Cd-t stb ilyen kis apróságokat. Jah meg mikor elromlott a Beyblade akkor hozzá alkatrészeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdave Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Hát én a muteroméktol cigit... Meg cotont a tescobol meg zabáltam a tescoba... volt sokminden Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts