DreaM14 Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 lol én iyet nem mertem :D én nagyanyámtol csortam még 4 éve 300Ft-ot ^^ ^^^ :D és észrevette wáhh utána szivtam :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferion Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 Gyerekkoromban én is loptam édességeket, majd 5. es koromban haverommal gumióvszert loptunk a boltból. Hát azt hiszem ennyi! Ja és mostanában megkrekkeltem egy shareware audio grabbelőt... de nem raktam fel a netre! Csak úgy saját célból, ill. hogy a haveroknak legyen mivel dicsekedni! Ja mindenkinek 2 Miatányk és 2 Üdvözlégy és megvan bocsájtva! Lergalábbis nekem ezt mo9ndta a pap múltkor! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 loptam már "ne lopj!" táblát újságosnál kiloptam a posztert az egyik újságból :P És egyszer egy moziból lenyúltunk haverral pár film-plakátot, na az necces volt:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Július 25, 2006 Share Posted Július 25, 2006 Melyik az az enyves kezű amelyik még semmit sem lopott? vagy fél hogy zsaruk is olvassák a topicot és megkeresik. Amugy tegnap loptam palacsintát a konyhából. Szerintetek élhet az ember ilyen bűntudattal? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joci1982 Posted Július 28, 2006 Share Posted Július 28, 2006 én már loptam ujra irhatos cd + dvdt v is kolcson kértem aztán meg nem vittem visza az hulye meg elfelejtete Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joeee Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 ps2 kamera, plazmatévé,kocsikerék, motor, 1pár szüzesség, dvdlejátszó, slag, fotel, apróbb dolgokat nemírok, mert megtelne a szerver Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 Boltból még soha semmit. Lesülne a bőr a képemről. Viszont már vettem el olyan dolgot, amiről tudni véltem, hogy az már senkinek sem kell, csak ott van. Úgyhogy ezt én tulajdonképpen nem is tekintem lopásnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 naná!!! imádtam bugázni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 szeretem a szép korsókat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 Én egyszer a szüleimtől kiskoromban pénzt... Ennyi, én ilyen jófiú vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogogergely Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 Néha megesik hogy megtetszik egy korsó vagy feles pohár szórakozóhelyeken Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
picard Posted Február 21, 2007 Share Posted Február 21, 2007 ha kalózfilmet veszel az is lopás, a lopás bűn, a kalózkodás bűncselekmény Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 Ez mind szép és jó, csak ki vesz meg ilyen árak mellett egy filmet. Jó, tudom sokat megveszik de az nem én vagyok. Sok olyan filmet láttam már, amiért miután megnéztem úgy éreztem, hogy még nekem kellett volna fizetniük, hogy egyáltalán megnéztem. Ennyi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orix Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 hát igen! legnagyobb bűnöm: 6 éve "kölcsönvettem" 6db pokémon kártyát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 Nekem elégrégen volt hogy elmentünk a szőlősbe, de nem szőlőt hanem karót lopni. De hogy minek arra már nem emlékszem. Talán a vámpírok ellen óv intézkadés. Viszont arra járt egy hapsi és meglátott minket amint ráncigáljuk kifelé a karókat. Aztán olyan futás lett belőle hogy majd össze estem mire haza értünk. Így utólag rájöttem hogy 1km volt. Ahhoz képest hogy 11 éves voltam szépdolog volt ennyitfutni. Úgy hogy ez nem lopás hanem világrekord kísérlet volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 nem vagyok büszke rá de hát a Tesco-ból lopni azért nem akkora bün sztem - pláne nem 2 túrórudit (pénzt sose!!!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 én loptam múlthéten egy alátétet egy kocsmából, és büszke vagyok rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny2 Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Én túl züllött vagyok ide!! Régebben nagyipari csokilopás folyt de már nem! Volt nekem is Pokémonos kártya, Füllhalgató, Videókari, 5000 Ft, RAM, meg ez-az amit találtam! De ro*adtul nem vagyok rá büszke!! Mikor kis sz*ros voltam valahogy jó buli volt!! De már leszoktam róla pár éve... Egyébként egyszer sem buktam le... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider100 Posted Március 3, 2007 Share Posted Március 3, 2007 fekete teaxi autóról mágnest loptam ien nagy vodafonost rajta van a hűtőmön meg autók hátuljáról a jelet, volksvagen meg bmw meg merciket lopok xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Március 5, 2007 Share Posted Március 5, 2007 1ik haverral cd-t a tescoból, be a discmanbe és simán kivittük másik meg bill, egér, ramot be a táskába én semmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streetlife Posted Március 5, 2007 Share Posted Március 5, 2007 loptam egy ferrarit , egy számítógépet , meg egy csokit na jó komolyan : kissebb cuccokat loptam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Régebben még gumit csórtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Szerintem aki nemmel válaszol, az nem őszinte. Vagy már nem emlékszik a bűnesetére. Én gyerekkoromban egyszer elvettem a boltban valamit ami megtetszett, később kiderült, hogy szépen csomagolt cigarettapapír, de anyukám észrevette és szépen visszavittük. Azóta felnőttem, többre tartom az egyenességet és lelkiismeretességet, úgyhogy ilyenek eszembe sem jutnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neoncsoves Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 aki letölt pirate-ról az már lopott de én arra szavaztam h nem... mert különösen nem loptam semmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latabár Posted Március 15, 2007 Share Posted Március 15, 2007 Igen mert a munkahelyemen sokszor mondják, hogy naplopó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 15, 2007 Share Posted Március 15, 2007 Én nem loptam soha semmit...Anya nem arra nevelt sosem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Március 15, 2007 Share Posted Március 15, 2007 ne lopj, az állam nem szereti a konkurenciát... egyébként ha a kalózkodás bűn, akkor: kb 2TB gamet, ennyi filmet, 100GB-t progit és 200GB XXX-et, meg 50GB MP3-at..., oviból matchboxautót , más most nem jut eszembe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 nem loptam és nemis fogok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matekking Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 Hát eccer vettünk Media Markt-ba 50 nyomtatható DVD-t (kb. 10000ft) az a "mert hülye azért nem vagyok" pénztárosnő beütött 5-öt úgyhogy 9000 ft van a számlámon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts