s7wish Posted Április 17, 2006 Share Posted Április 17, 2006 Nem loptam sose...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted Április 22, 2006 Share Posted Április 22, 2006 Jaja az otthoni süti/csoki lopás nagy bűn. Legalább is az anyukám nem veszi jó néven amikor én teszem Én csak pár apróságot loptam... tollak, csoki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Április 22, 2006 Share Posted Április 22, 2006 Én meg a napot lopom. Hehe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Április 22, 2006 Share Posted Április 22, 2006 Ha az otthoni sütilopás bűn, akkor én a pokolra fogok kerülni! :diablo: Mert mit/miket loptál? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Április 23, 2006 Share Posted Április 23, 2006 Jah! Azt hittem h nagyba lopsz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Április 23, 2006 Share Posted Április 23, 2006 Hát igen loptam már sajnos.....de nem direkt akkor még jó ötletnek tűnt!!!akkor.....asszem volt nagyon régen egy kinder tojás a közérből,egy óra (véletlen nálammaradt!!) iskolából egy egeret h tönkreverjem,ja meg a billentyűzetből a gombokat!ennyi de lehet h még volt valami.................. DE MÁR MEGBÁNTAM BŰNEIM!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
riska Posted Április 24, 2006 Share Posted Április 24, 2006 Még 9 éves koromban egy fülhallgatót, de azzal is lebuktam, azóta semmit, és nem is fogok. Azt is csak azért loptam, mert a pofám előtt elment a pénztáros és nagyon siettem haza. 10 perc várakozás után elindúltam a 300Ft-os füllhallgatóval és a biztonsági őr észrevett. Most 23 vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxaGGixxx Posted Április 25, 2006 Share Posted Április 25, 2006 Boltból lopni tök izgi nem? Haverom profi. Boltban egyszer mondja: tök finom ez a felvágott. Kimegyünk a boltól,megleve tapasztaljuk,h haverunk lopott májkrémet,kést,zsemjét,felvágottat,szal rendesen bekajált. Úgy lopott,h mi nem vettük észre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Április 25, 2006 Share Posted Április 25, 2006 Nem talált vmi jobbat? Jóhogy nem mirelit pizzat meg mikrót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Június 17, 2006 Author Share Posted Június 17, 2006 Örömmel látom, hogy mindenki megjavult! Elég rég írtatok ebbe a topikba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuRRafiju Posted Június 19, 2006 Share Posted Június 19, 2006 en egyszer reggel suli elott mikor vettem kajat veletlen a zsebembe raktam fel liter colat de ahogy eszbekaptam egybol kirantottam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Június 19, 2006 Share Posted Június 19, 2006 Hat, ja. Züllött egy népseg vagyunk! Ami igy hirtelen beugrik az egy garfield csoki (dinnyes asszem) volt. De amit kijöttünk a boltbol es elővettem h megegyem anyam fogta es visszavitte! Hirtelen mas nem jut eszembe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityuu Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 (edited) Én meg a napot lopom. Hehe azt a cigányok csinálják egyébként én még soha nem loptam és nem is fogok!! Módosította Június 23, 2006 Pityuu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 (edited) egyszer nagyon kicsi koromban a barátnőmmel elloptunk egy-egy cumit de aztán lebuktunk, és visszavittük nem vagyok rá büszke... egyszer találtam rotringot az informatika teremben... nem volt gazdája... nah, azóta is használom (a tanár megengedte, hogy megtartsam ) amúgy komolyabb dolgokat soha, és nem is fogok! Módosította Június 23, 2006 gerencsér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 nekem most eléggé megtetszett 20m hálókábel a suliba + usb hosszabbító, de végülis nem hoztam el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 Jól nézne ki h mész haza 20 m kábellel + USB hosszabbítóval Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-kOpY- Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 Hát én bementem az auchanba, és bekajáltam. persze senki se vette észre, azt a szemetet is otthagytam, kimentem úgy hogy nem vettem semmit boltból csórtam régen kindertolyást, túrórudit, rágót. Meg mikor régen 100Ft volt a csipsz, és 1-2forintosokba vittem 60Ftot, és lusta volt megszámolni az eladó, azt mondtam pont száz azt csá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpike007 Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 a csipszes móccert most is belehetne jáccani. attól h több a forintos csak többet kell számolgatnia amúgy én kiskoromban narancsot a piacról akkor ilyen tasak vagy mih málnát, asszem ennyi jah meg a nálunk lévő számtechboltból pár cd-t, nemvolt mire kiírni a gémeket asszem ennyi... kövezzetek meg :D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 Kocsma: Söralátét, ilyen műanyag sör reklámos valami , fekete 8as biliárd golyó, mindenféle hüttymütty gyertya, feles poharak, viszkis poharak, férfi WC tábla (kb 20*50 cm) Suli: Rokkant budi tábla, kémcsövek, szűrő a csaptelepből (szakértők tudják mire jóóó ), hatos hub (ott rohadt félévet az asztalon bittos senkinek sem kellett ), állítható feszkós adapter. (haver lopott Weller(!) pálkát) Egy másik haverom a Golfjára lopott egy farok szpojlert, abban nem voltam benne mert azért az elég durva, meg lopott nekem egy VW jelet is (muszáj volt elfogadnom) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 az egyik ismerősünk, ha vendéglőben van, mindig elcsór egy-egy poharat. képzelhetitek, menyi van már neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarka Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 Én nem nagy dolgokat loptam csak néha a boltokból mogyorót vagy szőlőt esetleg almát! Nem mintha szükségem lett volna rá csak kóstolónak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nlete Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 Én asszem eddig csak gyufát loptam,piróztunk haverokkal :D De amugy jó gyerek vagyok ;$ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Június 24, 2006 Share Posted Június 24, 2006 (edited) nekünk minden nyáron a volt cseresznye lopás a haverokkal ,de mi nem tekintettük annak ,hisz a madarak is lopták...he he ahoz képest ,hogy aki írt szinte nem lopott a szavazás mást mutat Módosította Június 24, 2006 tillatilla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 24, 2006 Share Posted Június 24, 2006 jah, szilvát mi is loptunk. de én úgy érzem, ha egyszer-egyszer el-elcsórunk egy kis gyünölcsöt, egy ceruzát, stb. abból nem lehet baj, csak ha egyre gyakrabban, egyre többet, egyre nagyobb és drágább dolgokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nlete Posted Június 25, 2006 Share Posted Június 25, 2006 hát ne lopj"egyre gyakrabban, egyre többet, egyre nagyobb és drágább dolgokat" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 26, 2006 Share Posted Június 26, 2006 Szal akkor a Vipert adjam vissza a gazdájának? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Június 26, 2006 Author Share Posted Június 26, 2006 Már VIP-et olvastam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 26, 2006 Share Posted Június 26, 2006 Szal akkor a Vipert adjam vissza a gazdájának? jah, add vissza. majd autózunk az én újonnan lopott bmw-mmel, úgyis hulla már a gazdija Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
afla Posted Június 26, 2006 Share Posted Június 26, 2006 én nem loptam még soha de lehet hogy linket loptam dse ezt már jeleztéknekem hogyha mégegyszer csinálok ilyet akkor el bánolnak:-(( ugyhogy inkább nme lopok és nem csalok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerikee13 Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 (edited) én loptam.11 éves koromba sorolom mit egy oszt társammal: abc boltból és tempóból meg teszkóból rágót pokemonos kártyákat XD csokit nyalókát.teszkóból bementünk kivettük a szotyit azt zsebre meg a sajtos kiflti ott megettük.. Módosította Július 8, 2006 Gerikee13 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts