nagypisty Posted Február 5, 2006 Share Posted Február 5, 2006 Szóval a kérdés adott! Én már loptam! Bevallom! Kiskoromban elloptam haveromtól a kinder figuráit, pokémonos tazóit! A suliból néhány flopyt! Meg a kocsmákból söralátétet, poharakat! Ennyi! Tudom hogy csúnya dolog volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wappl Posted Február 5, 2006 Share Posted Február 5, 2006 Én is bevallom tetteimet Kocsmákból poharak, hamurtartók, árlapok... szal, ami véletlenül nálam maradt szép emlékek az adott estéről A kocsma általában meg úgyis megkapja a forgalmazóktól promónak, ha nem...hát akkor is fogyóeszköz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombei Posted Február 5, 2006 Share Posted Február 5, 2006 Én még régebben csokit,rágót párszor(Kb. 3-4 -szer) csórtam Mást nem naon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Február 5, 2006 Author Share Posted Február 5, 2006 Micsoda fertő van itt a gigán! Hová lett az emberiség! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Február 5, 2006 Share Posted Február 5, 2006 kocsmából: -poharat -korsót -söralátétet -hamutartót -billiárdgolyót (fekete 8-ast ) -darts-ot suliból -hálókártya -hálókábel -hangkártya -ventillátor (remélem egyik volt tanárom se tag a Gigán ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 5, 2006 Share Posted Február 5, 2006 (Hozzászólás törölve) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuzaco Posted Február 5, 2006 Share Posted Február 5, 2006 Azt olvastam az illegális progik birtoklása és letöltése is lopásnak számít, ilyen szempontból loptam már eleget. Ezt leszámítva még nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Február 5, 2006 Author Share Posted Február 5, 2006 A kocsma általában meg úgyis megkapja a forgalmazóktól promónak, ha nem...hát akkor is fogyóeszköz Hát inkább nálam legyen biztonságban, minthogy a részegek összetörjék! Nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted Február 7, 2006 Share Posted Február 7, 2006 Pohár a kocsmából valahogy hozám kerüt!! De nem tudom hogy hogyan!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Február 10, 2006 Author Share Posted Február 10, 2006 Biztos hogy véletlenül keveredett bele a zsebedbe? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
karanyi Posted Február 10, 2006 Share Posted Február 10, 2006 Asszem én kilógok a sorból, mert még nem nagyon loptam semmit. Bár amikor kisgyerek voltam és elküldtek vásárolni néha meghívtam magam egy csokira... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted Február 11, 2006 Share Posted Február 11, 2006 (edited) A múltkor 1 k*csög román az életemből lopott vagy 10 évet, mikor szembe jött velem, valószinüleg elaludt. Módosította Február 11, 2006 -=NicK=- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Február 13, 2006 Share Posted Február 13, 2006 Én már annyi mindent loptam, hogy már nem is tudom hogy miket. A házunk is onnan van, meg az idősebb testvérem is . Nem igaz. Kiskoromban biztos. De nagypisty amikor eljön hozzánk mindig eltünik valami. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Február 13, 2006 Share Posted Február 13, 2006 (edited) Kocsmából poharat, alátétet, hamutartót, torott billiárd dákót , a fekete nyolcas billiárdgolyó nekem is megvan Jah, meg suliból 256os SD-RAMot Módosította Február 13, 2006 tormentor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Február 14, 2006 Author Share Posted Február 14, 2006 De nagypisty amikor eljön hozzánk mindig eltünik valami. Nem is igaz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Február 14, 2006 Share Posted Február 14, 2006 olyan 8 éves lehettem, amikor 1 csomag orbit rágó nálam maradt a boltban... másra nem is emléxem, hogy lett volna.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Február 26, 2006 Share Posted Február 26, 2006 Ja eszembe jutott. Legutobb a haveromenk kelett a kocsijára disztárcsa, mert hiányzott az egyik (Fiat Tipo gépjármű). Mi meg Abádszalokon láttunk egy Tipot, mellé áltunk kocsival, kinyitottuk a csomag tartot (Este de aki ismeri milyen nyáron Szalók; járkáltak rendesen). Négyen gyorsan ráugrottunk a négy tárcsára és már a kocsiban is volt. Elmentünk felpróbálni, de nem passzolt, mert haveromnak más fajta a felnije, nem origi Tipo. Azota sincs disztárcsája. Amit loptunk azt meg elhajintottuk. Még később próbálkoztunk, több-kevesebb sikerrel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Február 27, 2006 Share Posted Február 27, 2006 hát, ha az lopásnak számít, ha pl 200ast adok az eladónak és ő 2000esből ad vissza, akkor jelentem, hogy igen, soxor loptam!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Február 27, 2006 Author Share Posted Február 27, 2006 Hát nekem eddig még nem volt ilyen szerencsém a boltban! Mindíg szemüveges pénztárost fogtam ki! ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma187 Posted Február 27, 2006 Share Posted Február 27, 2006 Nekem is sikerült már lopni régen nem is keveset Főként csokikat loptam, rengeteget, de volt pár mellékes dolog is Egyszer haverommal mentünk be csokit lopni, és azt vettem észre, hogy én míg egyesével pakolom a csokikat, addig haver meg kettesével! Erre megkérdeztem, hogy most versenyzünk??? Mondom felőlem A végére kis tökösként elég sok csokit sikerült kihozni kettönknek (persze nem a fél boltot, de jóllaktunk) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpassz Posted Február 28, 2006 Share Posted Február 28, 2006 Sohase loptam semmit! - Ezt mondtam a bírónak is.... Amúgy régen egész szép kis korsógyűjteményem volt, úgy kb 70db. Egy sem volt ugyanarról a helyről. Azóta kb 2db maradt meg belőle mert vagy eltört vagy pedig elkérték tőlem. Legtöbb szép darab haverom krimójában díszeleg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
secto_r88 Posted Február 28, 2006 Share Posted Február 28, 2006 Hát lássuk csak.......... Volt kocsmaábol este (zárás után bemásztunk a keritésen) és piát tulajdonítottunk el egy pár litert!! akkor suliból lézeres egeret! (az van most) tazokat, DBZ kártyákat, nyakláncok, gyürük, ablak törő kalapács és még stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Március 1, 2006 Share Posted Március 1, 2006 A piát nem üvegben vittétek haza ugye? Nem semmi kis felsorolás. Gratula. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadvezir Posted Március 1, 2006 Share Posted Március 1, 2006 hát én is loptam pár dolgot: -régen az italkerből royal vodkát(kb 8 üveggel) -söralátét -poharak a kocsmából -gamestart a tescoból -meghekkeltem 1 zenegépet is amiből kiszedtem a zsét -tollakat a lottózóbol -vonóhorog sapkát( vagy mi a neve) 10 db:) -és párszor az is előfordult hogy fizetés nélkül távoztam a kajáldákból azt hiszem ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
victorius Posted Április 15, 2006 Share Posted Április 15, 2006 Jajj szegény kocsmatulajok Én még igazán nem csórtam semmit. Egyszer az uszodába találtam a medencében egy órát és elraktam.. Amikor keresték aztmondtam hogy enm láttam... Csúnya dolgo volt... Milyen miliárdos uliba jártok ti cshaje?? Az én sulimba ilyen kis zsiguli gépek vannak. A lézeres egár csak álom Amúgy láttam már rútert bontatlan csomagolásban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Április 15, 2006 Share Posted Április 15, 2006 hát én is loptam pár dolgot: -vonóhorog sapkát( vagy mi a neve) 10 db:) Minek loptad el ha még a nevét sem tudod? Olyan sok kocsitok van? Most találtam fel az elekróshokkolós vonóhorog sapkát. Megyek is és szabadalmaztatom, biztos sikere lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon Posted Április 16, 2006 Share Posted Április 16, 2006 Én haverommal az ő apjának a céges autoi közül az egyiket vittük el. Szerencsétlenségünkre nekitolattunk egy stilo-nak azok meg kihívták a rendőröket. 1év 2 hónap felfügesztett mert céges votl a verda és nem gondoltuk volna hogy külön meghatalmazás kell ahhoz hogy haverom vezethesse. De legalább jó buli volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aradi Gábor Posted Április 17, 2006 Share Posted Április 17, 2006 (edited) Én haverommal... Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Kösz! LoL bevallom! én is csórtam már, de én nagyon értéktelen dolgokat... uszodából egy adidas úszószemüveg Módosította Április 17, 2006 ica Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netocsi Posted Április 17, 2006 Share Posted Április 17, 2006 Otthon süti/csoki lopás a szekrényből, az nagy bűn? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Április 17, 2006 Share Posted Április 17, 2006 loptam.de nem vagyok büszke.bárcsak ne csináltam volna.de volt hogy tollat meg ilyen apróságokat.pénzt meg ilyeneket nem!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts