nagypisty Posted Január 22, 2006 Share Posted Január 22, 2006 Sziasztok fórumozók! Szóval ti melyiket szeretitek jobban? Az autókat vagy a motorokat? Esetleg ha van valakinek valami különlegessége az képet is rakhat! Én inkább a biciklire szavazom! Még nincs jogsim! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Január 22, 2006 Share Posted Január 22, 2006 autóóóó! visszakettőpadlógáz! annál jobb nincs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
karanyi Posted Január 22, 2006 Share Posted Január 22, 2006 én is autóhívő vagyok! jó a motor is, de veszélyes nagyon. és nem lehet vele kilinccsel előre menni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wappl Posted Január 23, 2006 Share Posted Január 23, 2006 egyértelműen autó Sokkal kényelmesebb, és komfortosabb. Arról nem is beszélve, mennyivel biztonságosabb. De emellett az is tény, h. a motorozás élménye nem fogható semmihez sem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Január 23, 2006 Share Posted Január 23, 2006 Autó, autó, autó, autó, autó, autó, autó. Bár még nincs jogsim, de az autó nem jogsira megy A motorozásnak viszont fíllingje van , motorozni is szeretek. Nincs annal jobb nyáron, amikor hasítasz a motoron... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted Január 23, 2006 Share Posted Január 23, 2006 (edited) Autóó! Motorozzanak a csajozós zseléagyúak. Veszélyes és az "énvagyokaf*szacsávó"-n kívül nincs túl sok haszna... najó a fíling (tisztelet a kivételnek pl. futárok) Módosította Március 21, 2006 nagypisty Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuki-gsxr-1000 Posted Augusztus 20, 2006 Share Posted Augusztus 20, 2006 Egy kocsival mit tudtok csinálni? semmit csak menni, viszont motorral lehet egykerekezni stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Augusztus 21, 2006 Share Posted Augusztus 21, 2006 Naná, hogy a motor, az a kedvencem, egy jó kis chopper, pl: Suzuki Intruder, vagy Maruder De az utókat is kedvelem, de moci a jobb nálam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodi1 Posted Augusztus 21, 2006 Share Posted Augusztus 21, 2006 Autóra szavaztam.Mert abban érzem jól magam.Valahogy biztonságossabnak tűnik ,ha nem is midig így van. De a motorosokat úgyanúgy megértem és néha írigylem is őket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hef Posted Augusztus 23, 2006 Share Posted Augusztus 23, 2006 Autó = biztonság Motor = biztos halál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 1, 2006 Share Posted Szeptember 1, 2006 Hát nekem még egyik sincs ,de először mindenképp autót szeretnék venni ,aztán majd motort is Csak szépen sorban,,amugy az autó sokkal biztonságosabb sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Szeptember 1, 2006 Share Posted Szeptember 1, 2006 Autóó! Motorozzanak a csajozós zseléagyúak. Veszélyes és az "énvagyokaf*szacsávó"-n kívül nincs túl sok haszna... najó a fíling (tisztelet a kivételnek pl. futárok) Igen és közben nem fejelted el a Rocker motorozókat is akiknek mint tudjuk rövid zselés hajuk van. Gondolkozz! Igen ja és menj el Hegyalja motoros találkozóra és nézd meg hol van Magyarország augusztus végén. Naná, hogy a motor, az a kedvencem, egy jó kis chopper, pl: Suzuki Intruder, vagy Maruder De az utókat is kedvelem, de moci a jobb nálam. Suzuki Bandit az én álommocim! Autó = biztonság Motor = biztos halál Mert aki motorra ül az meghal mint tudjuk jól. Kocsival se történik kevesebb baleset ha valaki nem tudja vezetni akkor ne üljön rá. A kocsisok türelmetlenebbek és igaz hogy motorral is látni keménykedöeket de az autótuning se mai újság. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Szeptember 2, 2006 Share Posted Szeptember 2, 2006 Nekem van egy mocim,de még nincs kocsira jogsim...hmmm...én azért a motorra szavaznék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poc Posted Szeptember 16, 2006 Share Posted Szeptember 16, 2006 Én is autó párti vagyok ... Lehet hogy a motor gyorsabb de sokkal veszélyesebb is ha elesik az ember továbbá a kocsi fedett nem ázik nem fázik senki benne ha a fűtést is bekapcsolja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoz Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 Az autóra szavazok! Sokkal jobban biztonságban érzem magamat négy keréken, mint kettőn! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockerke(Marci) Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 Motor!Sokkal jobb érzés azt vezetni mint egy autót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 13, 2006 Share Posted Október 13, 2006 Szívemből szoltál Aki még soha nem motorozott, az nem is tudja, hogy milyen jó érzés. Autónál ilyet nem tapasztalhat meg az ember. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Az autó biztonságosabb és többen elférnek benne, eső elől is véd. DE én mégis a motorra szavaztam, mert nagyon szeretek motorozni, nagyon jó érzés, és még olyan helyen is elférek vele, ahol autóval nem. Tehát volt rá pl. hogy az autók nem tudtak valami miatt menni, mi meg motorral szépen mellettük elslisszoltunk. :D Motor forever!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ist011 Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Born to be Wild!!!!!!!!!!!!!!!4 Egyértelmű hogy motor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Hajrá a motor ti hülyék nektek miért jó az autó motor a király nem az autó a csajok csak motorra buknak ha jó is a motorod.Nekem a motorom miatt volt már egy 50 csaj ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormchaser Posted Március 22, 2007 Share Posted Március 22, 2007 BMW FOREVER...Legszivesebben a kocsiban is aludnék meg vezetnék egész nap!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 23, 2007 Share Posted Március 23, 2007 1értelműen autó nálam, méghozzá UAZ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted Március 23, 2007 Share Posted Március 23, 2007 legjobb a motor ahogy érzed hogy gyorsul alatad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Még nem vezetek de az autót fogom jobban szeretni meg most is jobban szeretem, azér is mert az nem olyan veszélyes... Kivéve ha egy kamion belém jön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetiger Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Autó Jogsim nincs, mégis vezetek(főúton is). Az autó(és a motor se) jogsival megy, hanem benzinnel.XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 Motor de auto is jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisdeak Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 hali! én korom miatt a motort jelölem be! motorom hamarosan lesz kocsi az még tárgytalan szval most a motor jobban lázba hoz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Csak a motor, az autót a béna is elvezeti! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrari enzo Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Mind a 2 ő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Április 10, 2008 Share Posted Április 10, 2008 Autó sokall jobb, bár a motor menőbb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts