Lord_AdEe Posted Január 18, 2006 Share Posted Január 18, 2006 (edited) Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a ˝Született feleségek˝ férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül... Minden nő álma, hogy egyszer megtalálja élete párját, a férfit, aki mellett igazán az lehet, aki akar. Remek háziasszony, igazi családanya, odaadó szerető (talán ez nem is annyira fontos...) egyszóval: született feleség! Ám a Lila Akác közben mindez csak a látszat. A felszín alatt ezer titok lappang, de egy biztosan: vajon miért vetett véget az életének Mary Alice Young egy szokványosnak tűnő reggelen? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- nah véleményeket kérnék én spec szeretem, eddig megnéztem mind, meg pár meg is van gépen.. Módosította Augusztus 2, 2006 blox Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
karanyi Posted Január 20, 2006 Share Posted Január 20, 2006 azon kevés sorozatok közé tartozik, amit szoktam nézni. ahhoz képest hogy amcsi, egész jó lett, nem is olyan nyálas, néha egészen életszagú Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugyikam Posted Január 30, 2006 Share Posted Január 30, 2006 kivetted a számból a szót...ahozz képest hogy szappanopera nem olyan rossz az a "szappan" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Január 30, 2006 Share Posted Január 30, 2006 nekem nagyon bejön a sorozat, kedvet kapok mindíg, hgoy megnézzem. jó a sztori, a szereplők, minden. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cHiZsO Posted Január 31, 2006 Share Posted Január 31, 2006 nekem is nagyon bejön a sorozat csak sajna most zsínorba lemaradtam két részről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Január 31, 2006 Share Posted Január 31, 2006 hát te milyen dolgokról maradtál le... huhhh... még jó, hgoy van összefoglalás a részek elején... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charley Posted Február 2, 2006 Share Posted Február 2, 2006 Én csak akkor nézem ha pont az megy a TV-ben, 1ébként nem, de sztem is jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted Február 14, 2006 Share Posted Február 14, 2006 én először csak Eva Longoria miatt kezdtem el nézni. de közben megtetszett a sorozat úgyhogy mindig nézem.a jó barátok, meg a hetedik menyország után ez a 3. legjobb sorozat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-Kacsa Posted Február 23, 2006 Share Posted Február 23, 2006 Nagyon jó! Persze azért mert a Teri Hatcher is benn van!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edyna Posted Július 23, 2006 Share Posted Július 23, 2006 Egész jó volt .. remélem lesz tovább is;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mraddy Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Szasztok, lesz egy új sorozat a tv2-n ( márc.4 20h 2 részt adnak le) a neve Heroes- Hősök. Piszkosul jó sorozat higgyétek el megéri nézni engem leblokkol annyira imádom. És ajánlom nektek is. Egyszerűen elképesztő sorozat, minden műfaj található benne: leginkább sci-fi, akció és némiképp humor és érzelem. Ajálom szuper sorozat... jó kis sorozat a született feleségek, igazi benne a humor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evanescence Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 ez egy nagyon nagyon jó sorozat én imádom csak sokszor olyan időpontokban volt amikor nem tudtam megnézni most meg már vége is ennek az évadnak nagyon kár. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benegege Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Én is nagyon imádom, az Odaát mellett ez a 2. kedvencem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beyubeyu Posted Január 27, 2015 Share Posted Január 27, 2015 Sziasztok meg uj vagyok itt es nem tudom hogy kell vagy hol kell megnezni az ezt a filmet ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts