kriszwells Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 Hát igan majd meglátjuk milyen lesz, reméljük annyira nem gagyi, mondjuk trailer egy olyan B kategóriás filmnek tűnik eddig. De legalább Son goku szinkronja Lippai Laci legyen aki a mesében is mert az nagyon ott volt, ha az más lesz már alapból szar az egész! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 Nehogy már egy szinkron miatt legyen rossz a film nemtudom mivan a mai emberekkel mindenki mindent kritizál már else kezdték a filmet de már igy rossz ugy sz@r!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 Egy trailerben általában a jó dolgokat foglalják össze és hatásvadászra csinálják!Itt nem igazán sikerült ütősre, sőt amint mondták erősen B kategóriás akciófilmre hajaz az eddigi kinézet!Persze lehet ,hogy a film jól sikerül nem lehet tudni, csak azt mondom ,hogy a trailer nekem egy igen rossz omen volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 Az effekteken sírni lehetne, olyan gagyik a trailer alapján nem tűnik túl jónak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Október 20, 2008 Share Posted Október 20, 2008 Ez történik, mikor még több pénzt próbálnak kifacsarni egy jól termelö dologból. Nem kellett volna, emiatt sokan megutálják a jó rajzfilmet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Várjuk ki a végét én asszondom.Mindentöl függetlenül sztem elég jó film lessz vagyis nekem teccik,lehet hogy megfogtok kövezni hogy nem tudom hogy mi a jó dehát izlések és pofonok ugyebár!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Mivel törölték a felrakott trailert... ezért youtuben rákerestem... van 1 pár féle trailer... melyik az volt az? ezek közül valamelyik? halott link http://www.youtube.com/watch?v=tYWO2zHh0ws&feature=related az utolsót nemtaláltam meg, de ott verekedtek a földön, meg valami tuning kocsi volt xd a neveket úgyirták, hogy "goku, bulma" meg piccoló nemvolt zöld de ez kétlem, hogy az lenne... mivel dragonballba a minimum, hogy zöld legyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Lol Posted Április 21, 2009 Share Posted Április 21, 2009 Hát megnéztem... Szánalmas film! 2/10 ... Annyira gagyi volt hogy max egy paródiának lehetne eladni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIsGyenGe Posted Április 27, 2009 Share Posted Április 27, 2009 Én csak félig néztem még meg. Szinkronos verzióba Goku hangja ritka béna, mintha behívtak volna valakit az utcáról, hogy olvassa már fel a szövegét, de meglehet szokni. Egyébként szerintem nem olyan rossz mint amennyire mondják. Csak annyi még a baj, hogy sokmindent sűrítettek bele, meg akinek nincs háttérismerete az semmit nem fog megérteni belőle. Meg sok a felesleges effekt. 6/10 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquahunter Posted Augusztus 12, 2011 Share Posted Augusztus 12, 2011 Aki jót akar - ezt kihagyja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts