Nary Posted Október 18, 2007 Share Posted Október 18, 2007 A CHUD.com-nak sikerült hozzájutnia az újonnan készülő Dragon Ball Z film szereplőinek leírásához, amely jellemzi a legtöbb általunk várt karaktert. Továbbá, a honlap értesülést szerzett arról, hogy James Wong (Final Destination, The One) fogja írni és rendezni az új filmet a 20th Century Fox számára. JAMES WONG RÁTETTE A KEZÉT A KRISTÁLYGÖMBÖKRE! Már idén novemberben megkezdik az élőszereplős Dragon Ball Z film munkálatait, amelyet James Wong rendez majd, és amelynek a forgatókönyvét is ő írja majd. 100 milliós mozi! A The Gazette magazin forrásai szerint a 20th Century Fox tervezi, hogy széles vászonra viszi Toriyama Akira talán legnagyobb alkotását, a Dragon ball Z-t! A forgatást nyilvánvalóan jövőre kezdik Montrealban, mivel a stúdió már félretett 100 millió dollárt a projekthez. A Dragon Ball Z rengeteg rajongót szerzett magának nemcsak Japánban, hanem az egész világon. A történet szerint idegenek érkeznek a Földre, hogy meghódítsák azt, és az ellenük folytatott harc sokakat szegezett a képernyő elé. Már évek óta terjednek pletykák a készülő filmmel kapcsolatban, és a lehetőségre éhes stúdiókkal valószínűsíthető, hogy a Dragon Ball Z valósággá válhat. 2009. akinek negatív gondolata van, vagy egyszerűen azt írná, hogy kamu, az kérem mellőzze ezeket a hozzászólásokat, mert ezek nem kellenek ide! aki nem szereti, ne szóljon hozzá. egyszerűen olvassa el, és lépjen ki. ne a minimális agyi szintet jelző sértéseivel gyűjtögesse a hozzászólásokat. akinek nem inge... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad Posted Október 18, 2007 Share Posted Október 18, 2007 én örülnék egy élőszereplős Dragon Ball filmnek, a rajzfilmet nagyon bírtam kár hogy nálunk már nincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haxi Posted Október 18, 2007 Share Posted Október 18, 2007 ez csak mese igy már nem lesz az igazni, ez rajzolva jóóóóóó inkább a sorozatot folytatná az rtl.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulcatcher Posted Október 19, 2007 Share Posted Október 19, 2007 szerintem is kamu, bár nagyot ugrana a filmgyártás , ha olyan effekteket használnának, mint a mesében van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nary Posted Október 19, 2007 Author Share Posted Október 19, 2007 mondtam hogy aki szerint kamu az ide ne írjon. nem erre kíváncsiak azok akik szeretik! amúgy meg ha nem hiszed, akkor lesd meg ezt halott link ha szted még mindig kamu, akkor tartsd meg magadnak. de majd ha a mozikban lesznek, vagy meglátod az 1. trailereket, akkor gyere vissza ide és írj be egy bocsánatot azoknak akik szeretik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Október 19, 2007 Share Posted Október 19, 2007 egyszer biztos megcsinálják, mert nagy pénz van a névben.. máskérdés, h hiába van manapság már baromi jó filmes technika, én vhogy nem tudnék elképzelni egy jó pörgős harcjelenetet élőfilmes változatban.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkenword Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Öccsém....már nagyon várom.....a mostani etchnikával.....biztos kemény lesz....képzeljétek el...FILMBEN, ahogy töltődik Songoku és elkezd remegni a föld,. meg szállnak felfele a beton, meg szikla darabok....huhuuuuuuuuuuuuu... Nagyon kemény lesz remélem! Már csak az kell, hogy fent legyen itt a clubbon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 UUuu, marha jó lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaki10 Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 ez egy yó ötlet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Találtam egy videot a szereposztásokról! http://www.youtube.com/watch?v=nms2_BNeiMM Szereposztás: - Goku : Hugh Jackman. - Vegeta : Ray Park (Sleepy Hallow, Star Wars: Episode 1, X-Men). - Piccolo : Sam Wheeler. - Raditz : Jason Bateman (Teen Wolf Too, Necessary Roughness, The Sweetest Thing). - Nappa : Bill Goldberg (Universal Soldier: The Return, WWE Wrestling). - Ten Shin Han : Orlando Bloom (Black Hawk Down, Lord Of The Rings, Pirates Of The Caribbean). - Bulma : Jessica Alba (P.U.N.K.S., Idle Hands, Dark Angel). - Plume, Oolong, Tchaoz : Des animations de syntheses. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 biztos megnézném de valahogy nekem is az a véleményem hogy nem lessz meg az a feeling mint amikor a kis rajzolt figurák repkednek,nevetnek vagy akár harcolnak ... inkább animációs filmet csinálnának belőle... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadf Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Erről én is hallottam régebben haver mondta, hogy lesz de mivel akkoriban nem találtam róla leírást ezért nem tudtam mire vélni a dolgot! TRansformersből is csináltak filmet az amerikaiak Db-ből is lehet! Különben 89-ben csináltak 1 már 1 Db moviet asszem a kínaiak! Nem is volt rossz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibandr0818 Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 a Dragonball c. fil állítólag 2009 április 3-ánn jön a mozikba!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 mondtam hogy aki szerint kamu az ide ne írjon. nem erre kíváncsiak azok akik szeretik! amúgy meg ha nem hiszed, akkor lesd meg ezt http://www.sorozatok-foruma.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2536&Itemid=340 ha szted még mindig kamu, akkor tartsd meg magadnak. de majd ha a mozikban lesznek, vagy meglátod az 1. trailereket, akkor gyere vissza ide és írj be egy bocsánatot azoknak akik szeretik. huh látom naon a szíveden viseled ezt a filmet.....amúgy szerintem nincs igazad.....meg kell halgatni a negatív kritikát is...ez egyszerűen hozzá tartozik...nem tetszhet mindenkinek a film, és meg kell érteni esetleges érveiket....én is hoztam létre 1-2 filmes topicot, abba is voltak akik fikázták a kedvenc filmeim és akkor mivan?SEMMI Amúgy én is várom már a filmet,az egyik kedvenc mesém volt,mikor még ment Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenji123 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 ez így igaz de akkor se fikázzák a kis köcsögök lehet hogy nem lessz vmi nagy durranás de akkor is a DRAGON BALL-ról szól a film és én is várom már naon és kösszencs az infokért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 érdekes hírt olvastam az említett oldalon. valószínű h az általam ugyan olyan nagy izgatottsággal váró Max Payne film előtt fogják leadni az első Dragonball trailerét. ez gondolom külföldre igaz dehát mire jó a youtube? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Hát igen,ahogy a képeket elnézegettem gondoltam,hogy a film egy nagy semmi lesz. Mondjuk akárki is csinálta volna a DB filmet, úgysem túdná olyan jól megcsinálni,mint ahogy a mesében van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Először várjuk ki a végét!!!!De mondjuk piccolo el lett cseszve hol vannak az antennái ???Am sztem jó kis film lessz majd ha elkészül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommyknockers Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Lehet "cancelt" kap a Dragonball mozi! A japán mangából készülő élőszereplős mozi egy ideje az utómunkálatoknál tart, ám a 20th Century Fox annyira elégedetlen vele, hogy akár még törölhetik is a projektet. A FilmJunk információi szerint a stúdió vezetői azon gondolkoznak, hogy feledésbe merítsék a rajongók milliói által várt Dragonballt, mivel nem nyerték el tetszésüket az eddig bemutatott szcénák. Bár a Fox bármikor leállíthatja a James Wong (Végső állomás, Az egyetlen) rendezte filmet, a fent említett oldal úgy tudja, amellett, hogy a törlés benne van a pakliban, az is lehetséges, hogy a Fox így próbál a direktorra nyomást gyakorolni. A Dragonball címe hét nagyerejű gömböt takar, a történet középpontjában a Goku nevű idegen humanoid lény áll, aki ahelyett, hogy elpusztítaná bolygónkat, inkább segít megvédeni azt a behatoló földönkívüliektől. Főbb szerepekben Justin Chatwin, James Marsters, Emmy Rossum, Eriko Tamura, Chow-Yun Fat és Jamie Chung látható. Az eredeti tervek szerint a tengerentúli bemutató 2009. április 10-én lesz, persze ha lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EBalu Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 igen már nagyban készítik! kicsit utánanézegettem..... régen nayon szerettem a mesét még sírtam is mikor úgyvolt hogy songoku meghal :'( :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Hüm...a legtöbb anime feldolgozás elég gyér szokott lenni, én szerettem a sorozatot, de ez tuti nagy bukta lesz, vagyis többet nevetünk rajta, mint izgulunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Mondtam várjuk ki a végét ha nem láttátok akkor ne is beszéljétek le hogy igy bukta lessz meg ugy sz@r lessz majd ha jön a trailer majd akkor meglátjuk mi lessz belöle!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 nem lesz túl jó ez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 na már kezd alakulni a dolog, én azért megnézem majd az biztos mert a mesét is szerettem,de valóban nem lehet azt a feelinget visszaadni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 Uhh... ebből is ilyen tipikus amerikai akciófilmes baromság lesz, bár adja az ég, hogy ne legyen igazam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 Jézusom. szörnyű. sztem nemvéletlen tiltottek be a mesét. mi a faxnak csinálnak belőle filmet????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Azt kihangsúlyoznám, hogy a filmet a sok reklámáló apuci-anyuci és a magát songokunak képzelő és 10.ről kiugró marhák miatt tiltották be. A rajzfilm betiltásának köze nincs a filmhez. A filmnek se a rajzfilmhez.... sajnos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Várjuk ki a végét nekem nagyon teccik és láttam is az animet én konkrétan lefosom csak legyen benne hasonloság én biztos megnézem igy vagy ugy!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
almabefőtt Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 én is megnézem tuti,csak kár hogy piccolo bőre nem zöld ,meg nincs csápja...azért ezt siman megcsinálhatták volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 Szerintem ez a film egy kultusz megalázása lesz...Remélem nem lesz igazam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts