etooo Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 arra asszem várhatunk olyan 2008-ig legalább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Jah kb. mer még a 4.-iknek és végig kell mennie Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Valaki tudna mondani nfo-t hány évadra tervezték a Lost-ot? Erdedetileg 2évadra tervezték... aztán jött a sok many nekik és egyből megduplázták! Tehát így 4 évad + egy mozifilm lessz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xababax Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 ...csak már belehúzhatnának, mert állítólag február7-ke után folytatják külföldön a 3-ik évadot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
taktom Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Episode 3x07 - Not In Portland 7th February 2007 (20:00) és a trailer: http://www.youtube.com/watch?v=gtQLIBT_jM4 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 az még épp egy hónap :S az sok :S de jó lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skeleton01 Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Énh is csippantom a Lost-ot! Azért bírnak benne kavarászni nehogy má tudd most mi van! Már a harmadik évad eleje is megvan csak feliratos és s.z.a.r. picit mert gyors oszt vagy olvasol vagy filmet nézel! Várom szinkronosan!Sajna csak az AXN adja még! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Mikor adják le a következő évadot?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skeleton01 Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 AXN-en a napokba kezdik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 én a 3. évad 1 részéröl lemaradtam De már elkeztem letölteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 én megnéztem a s03 08as részt! Nekem odaütött! Nagyon nagy! Charlie meg fog hallni... váó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabor Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 Nekem is teccik csak a 2. évad eleje olyan összevissza volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mraddy Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Mint tudjátok indul a tv2-n márciusban (március 4. 20óra 2részt vetítenek) a heroes sorozat, nagyon szeretem, persze a lost se szorul a háttérbe de ha minden részt már láttam ami fenn van a neten és amig jön az új részt mit csináljak? hát elkezdtem nézni a Heroes - Hősök sorozatot, tényleg nagyon jó, szerintem minden lost rajongónak nagyon fog tetszeni!!! én is beleszerettem ebbe a sorozatba. ha több infót akartok olvassátok el a sorozatok között az ajánlót vagy akár itt a pirateclubon töltsétek le. Hidjétek el megéri!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissember Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 Nem akarok poént lelőni vagy spoilerezni ,de ezt a mai rész az Axn-en nem szeretjük. Aki látta az tudja miről beszélek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sliders Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 A legjobb! Röviden nagyon várom az új évadot(4.) és majd még a többit is, mivel úgy hallottam, hogy több is lesz össz. 6 évad készül. Most videójáték készül belőle és 2008-ra várható, erre is kíváncsi vok láttam a trailert és nagyon facca. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
christin Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Sziasztok. A Lost 4. évadból hány rész van tulajdonképp?? Mert én szinkronosan 8-at találok,de mintha felíratosan több lenne belőle...akkor nincs szinkronizálva? Miért? Tudja valaki ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Sok nincsen leszinkronizálva majd szeptemberbe jönnek az uj részek az AXN-en Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts