Hibryd Posted Október 17, 2007 Share Posted Október 17, 2007 Csiklószívó (18+) Mire jó: Szexuális segédeszköz nőknek, mely lüktető érzést ad, s az orális élményeket idézi elő a csiklón. Ajánljuk nyalásmániás nőknek maszturbáláshoz, illetve a kevésbé nedvesedő típusúaknak. Akár partnerünk behatolása mellet is kiegészítheti az aktust. Hogy néz ki: Bőrbarát szilikonból készült, csiklóra illeszkedő szívófej, pumpára vagy vibrálóra erősítve. Némely pumpa leeresztő szeleppel van ellátva, ami hasonlít a gumimatrac pumpájához. A szívófej mindenféle-fajta csiklóra alkalmazható, kapható vibrálóval vagy anélkül. Hogyan használjuk: A szívófejet tegyük szorosan a csiklóra, majd kezdjük el pumpálni. A pumpálás lüktető érzést idéz elő, a csikló vérbő lesz, megduzzad, és átélhetjük az orális szex élményeit (sajnos csak a csiklón). Maga a pumpálás képes eljuttatni az orgazmusig, hiszen ez az a terület a női testen, ami szinte bármitől izgalomba lendül. Partnerünket elkápráztathatjuk a látvánnyal, használója pedig szó szerint sikítozni fog az élménytől. Leszbikusok közösen is használhatják, ügyelve a higiéniára! Van-e veszélye: A partner egyértelműen háttérbe szorul. Annyira jó érzés, hogy figyelni kell a hagyományos orális szex és a csiklószívó arányos használatára. Az elektromos szívót víz közelében ne használjuk! Mennyibe kerül: A csiklószívó vibrálóval 4 000Ft-tól 7 000 Ft, míg a sima 3 000 - 5 000 Ft. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester.nf Posted Október 30, 2007 Share Posted Október 30, 2007 ez valami vicc? vagy csak reklám ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 csiklószívó na puff Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Én csak a képért léptem ide be... HOL A KÉP? HOL VAN? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Én is azt akartam lecsekkolni,erre pedig egy képet se látok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Van-e veszélye: A partner egyértelműen háttérbe szorul. Pont erre gondoltam, hogy a végén már olyan kütyüket is kitalálnak a nőknek, hogy a végén nem lesz szükségük férfira. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Azért így még ne legyen szerintem.Az érzéseket,mint pölö a szerelmet , vagy azt hogy hiányzik az imádatod alanya , nem helyettesíti még jó egy ideig semmi.Nem szeretném megérni már,de ha teljesen meg is fejtik a szerelem kémiáját,akkor nem kizárt ez sem.De szerintem az igazi mély érzelmek miatt ember az ember.Lehet hogy a csiklószívó hyperorgazmust indukál a használójánál,de nem hiszem hogy ez pótolná a partnerét (legyen az nő vagy akár férfi) , az orgazmus azér' nem minden(mégha az egyik leginspirálóbb indok is arra hogy némi löketet pluszt adjon ahhoz,hogy túléljük ezeket a szürke mindennapokat.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest OG.Loc Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 csiklószívó hát XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tónó Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Lányok! Ne költsetek fölöslegesen! Én kétezerért - sőt, egyes esetekben ingyen is - vállalom!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Őszi Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 (edited) amugy nem kamu, láttam már neten keressetek rá valamelyik oldalon hogy: pussypump és kiad pár videót... pl.: http://www.blinkx.com/video/Adult/Redhead_Babe_Use_Pussy_Pump_Wild_Fucking~vKAnslGHf3NRvIfRyi-9_8g Módosította December 20, 2007 spdeluxe A code tag használata kötelező,direct-link kihelyezése TILOS! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gOOrn Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Tónó !! ez jó volt! ez így igaz az én esetemben is...és még hűséges is vagyok...és tudok mosogatni Nah de ez tényleg nagy baromság sztem pussypump.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Pont erre gondoltam, hogy a végén már olyan kütyüket is kitalálnak a nőknek, hogy a végén nem lesz szükségük férfira. Még csak az kéne... pff .. ISTEN ments akkor elmegyek oda,ahol az ilyeneket gyártják és felrobbantom az üzemet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolesz008 Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Csiklószívó lol mintha valami állatról mesélne meg kezdjük el pumpálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Én már hallottam ilyenről... úgy képzeljétek el mint a pénisz vákum pumpát csak egy kicsit kisebbe Hogy mire jó azt nem tudom de biztos van valami hatása Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Kb úgy ilyen Izgi mi? /csak mert valaki írta hogy csak a képért jött be/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Pff..lol és köszi a képet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roadrunner Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 Nem maga a csiklószívó a „poén” a dologban. Hanem az, hogy mivel jobban megduzzad, mint normál esetben nagyobb felületen kapja az ingereket. Persze ettől nem fog nagyobbat vagy jobban élvezni, de mindenképpen érzékenyebb lesz és hamarabb eljut a csúcsra. Ráadásul ez biztos, mert a párommal kipróbáltuk. Hiszen 4-5e Forint nem a világ. Bár bevallom inkább poénnak fogtuk fel, de bejött. Így egy hónapban egyszer általában előkerül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts