Hibryd Posted Október 17, 2007 Share Posted Október 17, 2007 Punciízesítő Köztudott, hogy a nemi szervek természetes illatanyagánál nincs vonzóbb, az ember mégis szeret erről megfeledkezve újabb és újabb trükköket bevetni, esetünkben magára kenni. Pláne ha az orgazmusfokozó... Manapság olyan speciális balzsamot kenhetnek intim területeikre a férfiak és nők, amik a szexuális együttlét során rásegítenek a természetes folyamatokra. A nők számára kifejlesztett Flower Balm a klitorális területek vérbőségét, míg a férfiak számára készített Rocket Balm a tartós erekció fenntartását segíti elő. A krémek érzékennyé teszik a nemi területeket, így azok fogékonyabbá válnak az érzéki stimulusokra. Mindkét termék olyan természetes anyagokat tartalmaz, mint a mandulaolaj, kókuszdió-olaj, méhviasz, mentol, borsmenta, citrusolaj és a ginseng. Összetétele alapján a balzsam összeférhetetlen a latexszel, így óvszer és a balzsam párhuzamos használata nem javasolt. Kellemes íze azonban jótékonyan hat az orális együttlétre, a termék ugyanis nem csak a vérkeringés fokozására jó, de a nyelvmunkát végző dolgát is kellemesebbé teszi. A balzsamot közvetlenül szex előtt érdemes felvinni, majd pár másodpercig hagyni felszívódni.Beszámolók alapján a balzsam hatására az orgazmus elérése valóban könnyebbé, és főleg gyorsabbá válik, ugyanakkor a valósághoz az is hozzátatozik, hogy sokaknál semmiféle eredménynel nem járt a készítmény még vastag felvitel mellett sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 19, 2009 Share Posted Február 19, 2009 Én a balzsamozást utóljára a múmiáknál hallottam. Na ma is tanultam valamit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 19, 2009 Share Posted Február 19, 2009 nos, elég sok helyen azt lehet hallani (és itt pirate-n is olvasni) hogy túl hamar sülnek el a "dolgok" akkor minek olyan kence-fice, amivel még ennél is gyorsabb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 De mint olvashattad,nőknél is van ilyen balzsam.És köz tudott hogy nekik..khm..több ideig tarthat az orgazmus elérése. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 több ideig tarthat az orgazmus elérése. És tovább is tart. De én a természetességet szeretem, ebből vonja le mindenki a konklúziót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 Természetesség ez alap! Na de egy kis rásegítés sem árthat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts