adam-0921 Posted Október 15, 2007 Share Posted Október 15, 2007 Íme:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amen Posted Október 15, 2007 Share Posted Október 15, 2007 hű. sokat gondolkodtam rajta. először egy fehér tehenet barna folttal láttam, de aztán rájöttem, hogy ez egy barna tehén fehér folttal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajj Posted Október 17, 2007 Share Posted Október 17, 2007 leeset... lol... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacsat Posted Október 31, 2007 Share Posted Október 31, 2007 Én megfejtettem ! Téged:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Október 31, 2007 Share Posted Október 31, 2007 Ezt nem értem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassi Posted Október 31, 2007 Share Posted Október 31, 2007 Na, megoldottam. Tehát: ez egy beugratós kép, mivel nem a tehenet kell nézni, hanem a hátteret, az erdőt. Az erőben /ha nagyon közelről nézitek/ megláthatjátok a tanyát, ahol a tehén gazdája lakik. És ha még közelebbről nézitek, akkor a tanya ablakán keresztül pedig megláthatjátok a háziasszonyt, miközben pacalt főz az urának. És ez volt igazból a kérdés, hogy mit főz az asszony! (csak rosszul volt megfogalmazva...) És hogy fejtettem meg? Hát kinyomtattam az ábrát egy átlátszó fóliára, majd kivetítettem a falra, körberajzoltam, aztán pedig már csak rá kellett keresni az interneten a képen látható terület térképére, és azon beazonosítani a dolgokat. Ennyi. Remélem érthető voltam, köszönöm a figyelmet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacsat Posted Október 31, 2007 Share Posted Október 31, 2007 1. a kommentem-hez a magyarázat az hogy az volt a kérdés hogy mit ábrázol a kép és arra jutottam hogy azt aki ezt kitalálta:D 2 sassi hhol a tanya? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassi Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Tessék, felnagyítottam az erdőt, és így látszik a tanya. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 ott nincs tanya.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts