Bubberman Posted Október 15, 2007 Share Posted Október 15, 2007 Sziasztok! Konkrétan a Mafiában csinálnék videot a játékról a Fraps-szal, de sajna nincs hang... Letöltöttem az Ace Mega Codecs Patck-ot is, de úgy sem jó, arra is gondoltam hogy a progiban lehetne valamit beállítani, de nem találtam semmilyen beállítási lehetőséget... Különben új a gépem, a régin még vett fel hangot is a videohoz, úgyhogy nincs ötletem mi lehet a gond... Légyszi aki ért hozzá és tudja mi a probléma, vagy van ötlete, az írja meg! Esetleg ajánlhatnátok más progit is ami nektek bevált, én még a Game Cam-mal próbálkoztam, de mivel nincs feltelepítve a játék, ezért nem is működik, mert az csak a telepített gamekről vesz fel videot.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackjack Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 PLS! Ez engem is érdekelne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fhzero Posted Február 1, 2008 Share Posted Február 1, 2008 hello én azt nem tudom hogy kell felvenni frapsel de ha elinditok egy játékot akor a bal felsö sarokban számolgat valamit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Bubberman: A Fraps ablakán a "Movies" fülnél a "Record Sound" elé dobj egy pipát. fhzero: Fps-t számol, alapbeállításon az F9-el tudsz felvenni videót és ezzel is tudod leállítani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 Nekem van pipa a Record Soundnál de a hang még mindig nemyó ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjábor Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Hali! Az a gondom, hogy amikor felszeretném venni a Call of Duty 4et egyszerűen nem vesz fel videót csak hangot Miért van ez? Mit csináljak? Pls help me!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 A hang beállításoknál nem kell a hangerő fel legyen húzva? Nem tudom, de ott van mindenféle hangerő, a Playback-nél és a Recording-nál külön-külön. A csúszkát vidd fel mindeniknél hátha valamelyik pont a FRAPS-al áll kapcsolatban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeaber Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Igen, nekem is van ilyen gondom. Csak képet vesz fel hangot nem.. Codec gond nem lehet, de nem tom mi.. És a help is vmi csúszkát ajánl.. Ha vki rájött közölhetné! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skypower Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Hi all! Probáljátok ki, hogy a hangkártya vezérlő szoftverében a felvételi oldalon a "MIXED Input" vagy Stereo Keverő nevü bementi szközt engedéjezzétek. Nálam így működött mindíg! Sok sikert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossDragon Posted Április 28, 2013 Share Posted Április 28, 2013 nekem mértcsak hangot vesz és képet nem???????????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts