roberto Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Nekem csak Samsung vinyóim vannak és ha rakok össze gépet másoknak nekik is Samsung hdd-t szerelek be. Eddig egy se romlott el.... Én megvagyok elégedve ár/teljesítmény gyanánt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyson Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 3 Maxtor, egy Quantum, egy Samu, és egy Hitachi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mott Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Sokszori próbálkozás után sikerült életet lehelni a 400 as samsung vinyómba legalább le tudok róla szedni mindent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Mott, mien probléma volt a winyóddal? mert nekem 8év alatt az első winyóm halt meg 2 hónapja...az egy Maxtor 90Gb-os szerkezet volt...állítólag szektorhibás...csak le szeretném dobni róla az adataim...szóval nálad mi volt a gond/megoldás? szóval: 1db Maxtor 80Gb...de van mellette 3 másik maxtor, kiválló állapotban, meg egy Samsung 250Gb-os, zsír új, természetesen nincs vele gond Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mott Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 A maxtoroknál az volt a problémahogy általában ha behaltak a jótállás után (1 év gar) többel is találkoztam. A samsung 3 év gar ha tönkrement cserélték ilyennel is találkoztam, igaz jóval kevesebbel mint a maxtornál. Viszon ki panaszkodik ha egy 2 éves 80gigás vinyó helyett kap egy 120-as vadi újat (mint a haverom) Nekem sata 2 vinyóm van és többször próbáltam a betöltött oprendszernél bekapcsolni..+ most az oldalára van állitva. régi vinyónál ne próbáld meg mmenetközben bekapcsolni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Nekem még egy sem. Pedig volt egy 30gigás ami 4 évet vitt és még most is mukodik. Csak nem használjuk. Márkáját nemtudom de vmi noname Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv-henger Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 nekem egy 80-as samsung Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Nekem pedig egy 80-as Maxtor! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Nékem eddig kérem szépen asszondja hogy. Quantum Fireball 20GB (3 évig bírta kb) Maxtor 20GB (kb 1,5 évig bírta) Samsung 120GB (ez meg csak 1 évig) Ahogy látjátok szerintem a régi vinyók stabilabbak voltak a mostaninál. De sajnos ez már mindenre igaz az alacsony minőségű alapanyag miatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunyi_85 Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 én elég peches vok. 2 hete halt be egy IDE-s 120-as Samsungom (gari után 2 héttel) múlt héten pedig egy SATA-s 250-es Samsungom (2 hónaposan) a 120-ason annyira nem csodálkozom mert 36 hónapból 30-at 24 órában, de akkor is... a 250eset simán kicserélték, most van helyette egy WD, aztán majd látjuk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 80-as IDE Samsung csütörtökön elkezdett "kattogni", majdnem 3 év után... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunyi_85 Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 nekem is így kezdődött aztán már nem akart beindulni, csak akkor amikor oldalt állítottam és így is kb annyira tudtam életet lehelni bele míg lementettem a cuccokat, szal sztem gyorsan szedd le róla az adatokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 már vettem újat pénteken... :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 Nekem egy régi Maxtor 40-es majd 6 év szolgálat után de utána visszahoztuk a "halálból"és ujra müködő képes már ameddig birja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nandiee Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 160 maxtor diamond plus 8 v 9, 80-asban ugyan ez. 40-es Quantum fireball, 60-seagate barracuda(ez meg el:) 87db badsectorral) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquir77 Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Még az "ősidőkben" egy 2Gb-os (nem emlékszem a típusára) Kb. 3 hónapja egy 500Gb-os Maxtor (lepottyant az asztalról) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyulus08 Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Hát nekem egy 80-as Maxtor kb 1,5 éve. Különben észrevettétek hogy a Maxtorok halnak meg a legtöbben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Nekem is egy maxtor 40GB-s halt meg de aztán visszatért a "halálból" .Nagy nehezen sikerült visszahozni hogy mindent kiszedjünk belöle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaszykj Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 Sziasztok! Nekem egy WD Raptorom van, 150Gb-os, azzal vannak problémáim. SATA, nagyon gyorsan működött, míg nem jött egy hirtelen áramszünet. Azóta fél órát bír rendesen üzemelni, utánna vagy kattan egyet, és eltűnik a rendszerből, mint meghajtó, vagy úgy belassúl, hogy az eszméletlen. Rá nagyon gyorsan megy az adat, de leszedni róla a cuccot több óra volt..... Ki tud valami okosat mondani erre? Szakszerviz kizárt, mivel a magyarországi WD gyárból lett kimentve.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 1. tápcsere, valószínűleg 0 védelemmel rendelkezik, ha ezt művelte egy áramszünet.(örülj hogy csak ennyivel megúsztad) 2. talán megoldást jelenthet, egy azonos típusú WD winyó elektronikája (de ha megveszed a működő 150GD-s winyót, akkor használhatod azt a mostani helyett) ez a megoldás akkor jöhet szóba, ha esetleg végleg kihal a cucc, él le akarod menteni a cuccaid! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akos87 Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Hát igen a maxtor 40es vincsik....az én statisztikám is csak ezt erősíti,de ahogy elolvastam ezt a topic-ot fura dologra lettem figyelmes:hogyhogy mindenkinél 3évig bírja?ezeket úgy tervezték h se több se kevesebb vagy mi?és most belegondoltam az enyém is 2006ban állt szolgálatba és ez év elején adta be a kulcsot.kereken 3év után...most samsungom van pár hónapja remélem jó lesz!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trionin Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Nekem eddig Maxtor 80-as halt meg, 4-5 éves Samsung megy hibátlanul, 1,5 éves WD is jól bírja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momo2828 Posted Április 27, 2009 Author Share Posted Április 27, 2009 Nekem is haldoklik a 40-es Maxtorom. Bár nekem nem 3, hanem 7 évig bírta Rack-ben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djcsaby Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 hali! nekem 3éve meghalt egy Maxtor 80GB a gari lejárta után 2héttel :@ tavaly pedig szektorhibás lett kétszer is egy 250GB os Samsung vinyóm amit kicseréltek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d E x Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 nekem nemrég egy 160-as maxtor mondta be az unalmast, épp crysisozni akartam xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cspkft666 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Nekem egy 40GB meghalt nem megy a motorja és egy 80GB maxtor elfüstölt it meg öngyilkoslet feltünöen mostmár samsung-ot használok már 4 éves 320GB semi baja havonta telepitem a gépet mindig dolgozik van mikor töbnapokat megy folyamatosan ugy hogy meg van böven az üzemi órája Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe 0818 Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Nekem épp tegnap halt meg a 3,5 éves Hitachi 80 gb-s. 14k-ba fájt így hóvégén. Ki lett cserélve 1 160-as Samsungra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludwig Posted Október 17, 2009 Share Posted Október 17, 2009 Nekem egy WD3200AAKS vinyóm ment szét, pontosítva az elektronikája és felháborítóan nehéz találni hozzá egy másikat, ha netán benézne ide olyan személy akinek lenne egy eladó azzal szívesen megismerkednék És a legidegesítőbb benne,h az összes sorozatomat ezen a HDD-n tároltam :'( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Február 7, 2010 Share Posted Február 7, 2010 Nekem egy 320GB-os Maxtor romlot el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NFSCARBON123 Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Nekem egy 320as WD romlott el. Egyik pillanatban jó volt a másikban már nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts