ferpetee Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Horty.911 ez nem semmi, nagyon tetszenek a képeid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Köszönöm szépen Örülök, hogy tetszenek a képeim, nem hittem volna, hogy rajtam kívül másnak is fognak majd. Legtöbbje csak magam szórakoztatására készült, legtöbbnél volt bennem vmilyen érzés és valahogy így néz ki képekben, olyan dolgok talán, amiket elmondani nem nagyon lehet. Remélem minél többen megnézik a képeket. Majd lesznek még, de ötletem nincs jelenleg, nézelődök neten, hátha beugrik vmi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reviolento Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 (edited) http://revizmus.blogspot.com/ Módosította Október 16, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Nem értem, ha rossz, akkor minek teszed be? M ez így kb 3 kép egymáson és az egyik meg úgy félig-meddig tükrözve...nem értem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Tükrőzés felesleges szerintem.Az FF-es logót kellene a szembe jobban belerakni. (mint szemgolyó és akkor még lenne értelme is) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eetir Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Nagyon jó képeket láttam eddig gondoltam én is berakok egyet. Ezen a képen egyedül a figura amit nem photoshoppal csináltam. Várom a kritikákat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anian0 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 (edited) Azt kell mondjam, télleg nagyon jó munka! És igényes! Az a helyzet, hogy ugyanezt meg tudod csinálni sokkal egyszerűbben is/ha érdekel/: Készítesz új layert a mód color legyen és az átszínezni kívánt helyeket egyszerűen kifested ezen a layeren hasonló lesz az eredmény Módosította November 3, 2008 Gabi89 Képet ne idézz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majsz20 Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 Kibaszott jók amiket csináltatok de a progit nem tudná valaki megadni a linkjét ahonnan le lehetne tölteni??? Előre is köszike érte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrong7 Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 >majsz20 a Photoshop nevű progival csinálják ezeket. lelehet tölteni az oldalról (applicationz) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 (edited) Rég jártam erre. Sokat nem dolgoztam képeken, de most lett kész egy rég elkezdett kép. http://flegeton.deviantart.com/art/Autumnal-Dream-144491250 Módosította November 28, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts