gerencsér Posted Június 12, 2006 Share Posted Június 12, 2006 én már regeltem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 13, 2006 Share Posted Június 13, 2006 Ez már durva reklám! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 tutor alapján van(), de sztem nem lett rossz, kérném értékelni: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 mért nem válaszol senki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Szeptember 5, 2006 Share Posted Szeptember 5, 2006 (edited) hm... akkor először stickyvel kezdem: ismerem a tutort, és nem lett rossz a sig tomiguy: rossza csajon a kivágás, de ha csak a graffitit nézem a második verzió tetszik Módosította Szeptember 5, 2006 gerencsér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefy Posted Szeptember 13, 2006 Share Posted Szeptember 13, 2006 Ja és vmatex kérdésére így utólag válaszolva: Jah, rock, meg newmetal zenei irányultságú vagyok jórészt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaZoo Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 (edited) hi all! én kb másfél éve ps-ezek, de kb egy évig csak alapdolgokkal foglalkoztam! kb fél éve nyilt ki teljesen a csipám:D látom itt marha jo kis művek vannak! kár h a gigacenterre csak mostanában találtam rá... énis kitenném pár müvemet, nem a legjobbak de azé kiteszem öket:) : http://bazoo.xdl.hu/images2/redark%20bazoo.jpg (kb 2 honapja csináltam, én vok...megbuherálva:D) http://img237.imageshack.us/img237/1694/hitmanbybazooow4.jpg meg 2 hete csináltam kb 15 perc alatt...lehet h van benne 1-2 hiba, de nekem teccik... mivel nemrég windows reinstall volt, nincs meg a ps, 2 nap mulva letöltöm amikor rendes lesz a netem addigis bye all! Módosította Október 16, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Szeptember 29, 2006 Share Posted Szeptember 29, 2006 (edited) Az első egyéni munkám (1hete csinálom, kb 4 tutorialt csináltam) nah? (ezt egy csajnak csináltam --l-- aki a képen van ) Vin(ce) Módosította Szeptember 29, 2006 Vin Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Ide alig írnak mostanság! Egy vázlat: És ameddig kész van (most nincs időm befejezni ): Mind kettő egérrel készül(t), sajna még nem vettem digi táblát (ameddig a sör ára le nem megy, addig nem is lesz ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Szerintem jó lett, igaz egy pici hibát észleltem, de attól még szuper Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 Még nincs kész, de mond a hibát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 szentem is király lett, a pici hibát én a szemében fedeztem fel, szerintem azt korrigáld, de igy is nagyon jó lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaZoo Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 huh, Flegeton te tiszta grafikus vagy! naggyon kira lett és mégjobb lesz remélem, grat! kérdésem: PS-be h tudsz ijen baromijól rajzolni? szerkeszteni ps-be még haggyán, de ez.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 21, 2007 Share Posted Február 21, 2007 Nemtom, nekem nem tűnik a szeme hibásnak. Azért mert elüt a környezettől? Lehet hogy sötétítek rajta. Ps ben se másabb rajzolni, mint kézzel, igaz egérrel hosszú és bosszantó, de nem más. Digi táblát kell venni és leegyszerűsödne a dolgok (vegyetek nekem is). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proff1 Posted Február 25, 2007 Share Posted Február 25, 2007 Egypár mostani munkám de én még nagyon kezdö vagyok !!! JAh és nem ps el tolom ! De nem is Paintel / a program Photo filtre studio / DE a specialitásom Wallpapper! Nagyjábol ezek a jobbak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 A guildwarsos nagyon nagyon teccik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 Kész lett a farkasom! Lett belőle ds változat egy 1024 es, na meg 1280 as felbontásra is. (eredeti sokkal nagyobb) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyersvas Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 na igen ilyesztően profi mármint ezt a csináltamot úgy vettem ki egy üres izéből elkezdted és ez jött ki? vagy volt alapanyag? Öhömm, ha ez sas, akkor minek sólymos képről nézed a csőrét?? Ne mondj hülyeséget mer kedvenc állatom a fehér-fejű réti sas ... Mondjuk annyi közös van bennük hogy ragadozó, de sólyomhoz semmi köze <_< ááá rosszra válaszoltam bocs, de akkoris ott van melletted... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyersvas Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 Nemtom, nekem nem tűnik a szeme hibásnak. Azért mert elüt a környezettől? Lehet hogy sötétítek rajta. Ps ben se másabb rajzolni, mint kézzel, igaz egérrel hosszú és bosszantó, de nem más. Digi táblát kell venni és leegyszerűsödne a dolgok (vegyetek nekem is). HEHE, jó is lenne... ha jól tudom egy A5ös van olyan 30körül vagy még drágább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyersvas Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 most meg egy vélemény! tényleg szépek és jók a képeid, amit becsülök is benned, hogy van ehhez időd és kitartásod, és persze a legfontosabb, tehetséged tehát csak így tovább, és mindenkinek aki foglalkozna vele, majd ha lesz időm és elég akaratom akkor én is készítek egy képet (gimiben tavaly tananyag volt a PS, megtanultuk az alapokat, még paint shop prozni is akartak de az elmaradt, szerencsére, nem szerencsére nemtudom, valami jobban tetszik abban , de nem minden) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyersvas Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 hát ez egy nagyon alap munka lett :/ nincs meg a kell? kreavótivitásom és gyakorlatom az ötlet mindig megvan, csak a megvalósítás nem sikerül általában (sajnos) azt pedig senki se kérdezze, hogy miért emeltem ki a kezem körvonalait+ az árnyékokat a kézfejen, mert én magam sem tudom :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesiah Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 Gyönyörű képek, grat hozzá, elismerés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaZoo Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 Grat a farkashoz Flegeton! Respect! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 Sas, sólyom, nem mindegy, nehézen jegyzem a neveket. Egyébként sas . Az utolsó képed nem rossz, mondjuk darkosítani kellet volna, pár helyen rohadás na meg fekete árnyalatok + vörös, meg talán a másik oldalról figyeltetném, úgy olyan lenne mintha az ember szemébe nézne. A másik két kép nem nagy munka, inkább nem olyan érdekes. Nekem meg itt a befejezett SSJ5 Gokum . Vázlat (először egy kézi rajz volt, majd szken és színezés): Színezett két hajárnyalatban (Melyik a jobb?!): Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 Nem tudom, egyik se tetszik. Az elsőn nem sok minden van, a második meg olyan színtelen (az a villám tuti nem megy oda). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 Direkt raktam oda a villámot, mert annyira megmagyarázhatatlan, hogy mi miért van úgy azon a képen. És direkt olyan színtelen. Legalábbis a külső részeken. Egyébként az első képem úgy készült, hogy fogalmam sem volt róla, hogy mit akarok csinálni, csak a filterekkel szenvedtem, aztán ez lett belőle. De legalább jobbak rajta a színek, legalább is az a kettő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Köszi! Nem akartam elütő színeket használni, főleg nem akartam vörösen használni, fehér meg majd a 6oson lesz. A könny csak néhol furcsa, de nem szar. Engem a szeme jobban zavar, mármint a pupilla széle túl éles, azon változtass. A szivárványhártya színezése is az, alpha csatornával színezz és azon bluroz egyet.(a rúzzsal is ez a baj, mármint túl éles a széle.) Kicsit javítgattam a képen: Egyébként készül 5ös szinten még 1, kamehame-t lő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebeXXX Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 csá, csinálnál 1 hátteret nekem :rolleyes: :unsure: olyan DBZ-set a te komolyan super stilusodban, (úgy is jó ha 1 képet átalakitasz) amúgy 1024 x 768, előre is nagyon szépen THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Hogy értet a DBZset?! Fogom pl Az SSJ3mat és megcsinálom az én módszeremmel?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebeXXX Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 hát, pontosan =) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts