gerencsér Posted Május 20, 2006 Share Posted Május 20, 2006 sztem jó lett, de igen, ezzel a sötét kékkel nagyon zavaró Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 20, 2006 Share Posted Május 20, 2006 ebből a két műből csinálhatnál egy olyat, hogy az alap nő van rajta, és a szárnyak ilyen átlátszóak. mintha ember lenne, de "jólelkű" (nemtom másképp mondani:)) Aha majd megnézem. Igen a háteret csak odabasztam hogy legyen valami mert a fehér vagyis átlátszó lapon nem figyelemfelkeltö. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 Legelső munkám: (Tegnap kezdtem.Mármint a Photoshopot ) Várom a kritikákat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 Sokkal YObb így mint a kerettel meg azzal a városos réssze. De lehet h YObb lenne, ha a csókát kicsit lejjebb vinnéd, h kicsit hasonlítson vmi oasmira, mintha a földön állna és nem lebegne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 kezdetnek nem rossz. de a domborítást sztem vedd kisebbre, mer így úgy néz ki, mintha a falat faragták volna ki, nem a betűket írták volna rá. nemtom érted-e Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ark Posted Május 27, 2006 Share Posted Május 27, 2006 Hello! Egy nagyon kezdő számára milyen progit ajánlotok? Mármint a képek elkészítésére(pl: mutáns, az a szárnyas csaj)... És kell hozzá anglol tudás?? Előre is köszi!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 27, 2006 Share Posted Május 27, 2006 Béna akérdés itt mindenki adobe photoshopot használ de ha megnézerd a tutorialokat akkor rájössz ki meiket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 27, 2006 Share Posted Május 27, 2006 Elkészítettem első igazi sigemet a gigacenteres sigeim után: Várom a kritikát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 27, 2006 Share Posted Május 27, 2006 Egész szép! A jobb oldala kívánna egy kis feliratot (vagy egy rózs is elmenne oda), meg talán a szemet nagyobba és középebbre (horizontálisan). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 27, 2006 Share Posted Május 27, 2006 Flegeton tanácsait megfogadva egy kis változtatással: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 27, 2006 Share Posted Május 27, 2006 sztem sokkal szebb, mint az előző Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Május 28, 2006 Share Posted Május 28, 2006 Ízlések és pofonok, nekem YObban tetszik az első változata. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 28, 2006 Share Posted Május 28, 2006 egyetérted petiboy-al. nem tom én nem vok nagy ps-ező de az elsőre ha odaírnád a jobb oldalára h. BLOOD vagy valami fekete vagy sötét vörös szinekkel esetleg azt is h. GIGACENTER a vérfoltokon pedig sötétítenél elég jó lenne! vagy az nem is vér akarna lenni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 28, 2006 Share Posted Május 28, 2006 Flegeton tanácsait megfogadva egy kis változtatással: Én sehol nem írtam hogy legyen olyan mit a vér az elsö jó volt csak a szem mérete és helye nem volt jó szerintem + a felirat hiánya. Nem csináld em újra hanem az elsö PSDjében a szemet naygobra és feliratot neki. Ha választani kellene nekem is az elsö jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Május 30, 2006 Share Posted Május 30, 2006 egy ilyet csináltam: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 30, 2006 Share Posted Május 30, 2006 fú, nagyon jó lett. talán ha a szája pontosabb lenne, mer így egy kicsit látszik, hogy kézzel húztad meg. egyébként minden elismerésem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 30, 2006 Share Posted Május 30, 2006 bezierrel csináld a száját meg a szemüldököt, emg a szem alá ne rakj árnyékot söt probáld beleolvasztani de szemgödörnek árnyékolás elmenne. a zöld gombóc az tuti! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 31, 2006 Share Posted Május 31, 2006 Hát én is megpróbálkozztam valamivel... a képen mindent én csináltam kivéve a jobb oldalon található kis szigetett. Ez a kép csak 90%-osan van készen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Május 31, 2006 Share Posted Május 31, 2006 A csajt is te csináltad???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 31, 2006 Share Posted Május 31, 2006 sztem jó lett, nekem tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 31, 2006 Share Posted Május 31, 2006 Hát igazság szerint... hozzáadtam De szerintem maga a kép az szép lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 31, 2006 Share Posted Május 31, 2006 hát, elég nehéz lenne olyan csajt csinálni pont megtaláltam a képet amit felhasználtál... na nem a lányt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Június 1, 2006 Share Posted Június 1, 2006 Hát igazság szerint... hozzáadtam De szerintem maga a kép az szép lett Télleg jó lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Június 9, 2006 Share Posted Június 9, 2006 Kérném értékelni!(kezdő vagyok ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 9, 2006 Share Posted Június 9, 2006 egy kicsit talán beleolvad a render, de nekem tetszik. grat, jó lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Június 9, 2006 Share Posted Június 9, 2006 Nekem a kardok körvonala nem tetszik meg sztem egy kicsit sötét de azon kívül jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Június 9, 2006 Share Posted Június 9, 2006 sajnos csak így tudtam kivágni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Június 10, 2006 Share Posted Június 10, 2006 Akit érdekel a Photoshop ide nézzen be és regeljen (a fórumba is) DigitART Regelni!!! Ja és verseny is van. A fórumban megtaláljátok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 10, 2006 Share Posted Június 10, 2006 (edited) jaj, már nagyon vártam! elég jó kis designja van sok sikert a sikeréhez Módosította Május 27, 2007 PxE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Június 12, 2006 Share Posted Június 12, 2006 A siker csak úgy jön ha mellénk álltok!!! úgyhogy tessék regelni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts